Popularne odwołania do tej strony: jak rozreklamowac serwer cs, jak rozreklamować serwer, jak rozreklamować serwer cs, jak rozreklamowac serwer, jak dobrze rozreklamować serwer cs, jak rozreklamowac server cs, jak szybko rozreklamowac server cs, jak szybko rezreklamowac serwer cs, jak szybko rozleklamowac serwer cs, jak rozreklamowac serwer csa, jak najlepiej rozreklamowac serwer cs, jak szybko zreklamować serwer cs, gdzie rozreklamować serwa, jak rozleklamowac serwer, jak rozeklamowac serwer cs
Posiadam serwer 16 slotowy Team Play NonSteam z pw i mam problem z rozreklamowaniem go serwer posiada surowe zasady przeważnie jak ktoś gra to gracze z steama ,serwer stoi już 2 miesiąc a nikt niechce wchodzić może ktoś coś poradzi ?
193.33.176.175:27015 pw:fc
Bardzo prosze o rozleklamowanie servera! zalezy mi na tym:( prosze juz proboje chyba z rok :( kontakt.GG.:5054401Pozdrawiam!!:)
193.33.176.175:27015 pw:fc
Bardzo prosze o rozleklamowanie servera! zalezy mi na tym:( prosze juz proboje chyba z rok :( kontakt.GG.:5054401Pozdrawiam!!:)
H@H@h rok stoi serwer prawie pusty :grin Ja opowiem moją historię: Kupiłem serwer w taniej firmie (czyt. lagi, lagi), postanowiłem zmienić hosting na lepszy - zmiana ip. Podałem nowe ip na mojej stronie www, na żadnym forum nie reklamowałem. Mój serwer stoi 3 miesiące. Teraz problem znaleźć wolny slot
http://i38.tinypic.com/xp4isj.png
Witam Chciałbym Was Zaprosić Na Serwer FFA;)
Nazwa Serwera: CrYtIk Clan @Game4play.pl
IP Serwera:91.121.86.35:27055
Rozgrywka:FFA
Witam Wszystkich i chcialbym zaprosic Wszystkich do wziecia udzialu w turnieju 5on5. Nagroda do zgarniecia. "BEZ WPISOWYCH"
Kontakt : Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: AMXX :: HLDS :: Grafika :: - Strona Główna
Forum : Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: AMXX :: HLDS :: Grafika...
Witam mam problem z założeniem serwera Steam & Non Steam może ma ktoś jakiś poradnik jak to zrobić? Gdzie najlepiej założyć dedyka zeby nie było lagów itd. Pomóżcie. Jeżeli by sie nie udało może ktos z Was ma na sprzedarz jakiś serwer Counter strike 1.6.
Moje wymagania: 18 Slotów, FFa lub TP...
Przedwczoraj zakupiłem publiczny, 11 slotowy server AIM/AWP, którego dobrze skonfigurowałem.
Teraz nasuwa się problem, otóż prawie nikt na nim nie gra. Na servie było max 7 osób (tyle osób grało 10min).
Nie wiem czy znaleźć kogoś do pomocy (jeżeli byłby ktoś chętny to walić PW), czy reklamując...
Witam,
Mam serwer Steam/Non Steam Diablo Mod.
Chciałbym zapytać w jaki sposób można najlepiej rozreklamować swój serwer?
Obecnie mamy już reklamy na innych forach ale z tego co widziałem to te tematy mają od 0 do 2 wyświetleń. Robimy reklamy na forach w różnych grach przeglądarkowych (plemiona...
Witam. Kupiłem 2 serwer dla swojego forum, jednak stoi on często pusty..... Możecie mi dać kilka rad albo pomóc jak go dobrze rozreklamować, by grało na nim dużo graczy?
Jest już tak zrobione:
*konkurs na admina kto pierwszy rozegra 20 H
*reklama na serwerze TP
Opis serwera
FFA + BF2
Serdecznie zapraszam na serwer Cs-Hooligans !!!
* Nazwa serwera: Cs-Hooligans
* IP serwera :
*Wersja: NS
* Czas mapy: 25 minut
* Forum Hooligans : http://cs-hooligans.pl/
* Ilość slotów: 32
* Tryb: 4FUN
Dodatkowe opcje na serwerze:
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
HTTP://KLAN-G.YOYO.PL
Witam zapraszam na serwer klanu Actimel Team 24/7
Wymagany SXE injected , mozna go pobrac na stronie klanu!!
Dane serwera:
193.218.155.140:27435
s1gda.gamepad.pl:27435
Z tego powodu iz nie chce lamac regulaminu hostingu haslo mam w statusie na GG!!
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u