Witam.
Posiadam serwer 16 slotowy Team Play NonSteam z pw i mam problem z rozreklamowaniem go serwer posiada surowe zasady przeważnie jak ktoś gra to gracze z steama ,serwer stoi już 2 miesiąc a nikt niechce wchodzić może ktoś coś poradzi ?
|
|
Witam.
Posiadam serwer 16 slotowy Team Play NonSteam z pw i mam problem z rozreklamowaniem go serwer posiada surowe zasady przeważnie jak ktoś gra to gracze z steama ,serwer stoi już 2 miesiąc a nikt niechce wchodzić może ktoś coś poradzi ?
ogłaszaj na różnych forum,stronkach o cs, np. tu :D Wyślij znajomym
POMOGŁEM?
TAK?
TO DAJ MI POMÓGŁ !
chyba daj mi warna !TO DAJ MI POMÓGŁ !
daj ip i haslo tego serwera
Hmm dobre pytanie ;)
przede wszystkim PW...
77.79.228.42:27035 haslo pcg :)) ATMAN!
Zmień na non steama. Nikt na steama z hasłem nie będzie Ci wchodził na serwer.
czemu niby? a co jak masz steam to ludzie kozaki na taki serwer nie wejdą?
tak ludzie kozaki nie wchodzą na nowo powstały serwer jak już go trochę rozreklamujesz to wtedy zleci się ludZamieszczone przez misio111
dodałem sobie serwer do HLSW i ma 17 slotów ale narazie jak widze jest pusty? a są szanse n admina??
jak zapełnisz to jasne ! :>
193.33.176.175:27015 pw:fc
Bardzo prosze o rozleklamowanie servera! zalezy mi na tym:( prosze juz proboje chyba z rok :( kontakt.GG.:5054401Pozdrawiam!!:)
Masz odpowiednie działy do tego - Serwery do Counter Strike 1.6
H@H@h rok stoi serwer prawie pusty :grin Ja opowiem moją historię: Kupiłem serwer w taniej firmie (czyt. lagi, lagi), postanowiłem zmienić hosting na lepszy - zmiana ip. Podałem nowe ip na mojej stronie www, na żadnym forum nie reklamowałem. Mój serwer stoi 3 miesiące. Teraz problem znaleźć wolny slot![]()
Jeśli ktoś by Chciał by mi rozreklamować 2 serwery to Proszę dodać mnie do steam nick: przemo301
Oczywiście nic za darmo !
Gwarantowany ADMIN!
| « multi hack 3.0 | Szukam kogoś kto mi pomoże w założeniu strony w ww.tnb.pl » |