Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 3408
Narzędzia wątku

[Współpraca] Szablon Pod webspell dla klanu

siwyxd is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Siema pisze do was z prośbą o zrobienie prostego szablonu(oczywiscie jak ktoś ma chęci może zrobić ładniejszy) pod webspell dla klanu w gre cs 1.6 steam coś tak prostego jak to http://www.afocs.xaa.pl/ wiem że ten szablon jest publiczny, lecz my potrzebujemy orginalnego za zrobienie szablon oferujemy współpracę
Link do drużyny esl: http://www.esl.eu/pl/team/3093343/
po info gg: 5304103

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[Współpraca] Frag4you.eu
Witam. Jesteś zainteresowany współpracą nad forum? Dobrze trafiłeś! Potrzebuję ludzi, którzy mogą mi pomóc rozkręcić sieć serwerów Counter-Strike 1.6. Oferuje: - rangę Moderator (2) - rangę Junior Admin
Prośby i oferty od/dla webmasterów
[oferta] Współpraca
Witam poszukuje ekipy na taką mini firmę zajmująca się wykonywaniem strony internetowych poszukuję: -Kodera dobrze żeby umiał PHP+MySQL -Grafika Płatne po wykonaniu zlecenia po połowie. Prace może podjąć również osoba niepełnoletnia , byle się znała na rzeczy. Kontakt: W tym temacie...
future-gaming.xaa.pl Instalacja WebSpell dalsza współpraca
Witam zrobiłem stronę future-gaming.xaa.pl. Nie znam się na wgrywaniu webspella jeśli ktoś umie to bardzo bym prosił o kontakt. Podam wszystkie potrzebne loginy i hasła do zrobienia strony *ftp,cpanel,mysql. Już mam kasę na domenę eu i dołoże wszelkich starań zeby mieć silne dywizje w future. ...
Tworzenie - projektowanie stron www
Portal Graficzny współpraca
Poszukujemy osób znających sie na grafice do prowadzenia ''portalu'' graficznego, którą właśnie tworzymy. Strona będzie poświęcona o najlepszych programach graficznych takich jak Photoshop, Gimp itd ... (tutoriale, grafiki, szablony itp...) Dodam tylko, że wykupiłem domene info oraz hosting....
[współpraca]nawiążę współpracę z koderem
Witam, zajmuję się grafiką od około 6miesięcy, szukam osoby do współpracy, otworzylibyśmy swoje studio a potem wiadomo :D Oto kilka moich prac -http://img512.imageshack.us/img512/7349/zoltylay.png -http://img18.imageshack.us/img18/4008/layoutpomaranczowy.png...
Współpraca
Witam . Zakładam serwer CS 1.6 STEAM . Serwer będzie około 25 slotowy . Będzie stronka i forum , którą właśnie robi ktoś na zlecenie . Sam nie dam rady zająć się wszystkim i poszukuję adminów , moderatorów , partnerów , sponsorów . Więcej INFO : Gadu-Gadu : 7033780 STEAM : redux1993
OffTopic - Counter Strike
Współpraca<-Warto
Witam,jestem administratorem sieci serwerów Cs-gumisie.eu Szukam osób które mają serwery publiczne min.14 slotów i nie wiedzą co z nimi zrobić. Moja propozycja jest taka: - robie dział dla serwera - daje moda na ten dział - daje reklame serwera w ogłoszeniu A oczekuje: - dodanie w nazwie...
Propozycja - współpraca
Witam, Posiadam forum z domeną .info (eKanter.info) oraz serwer 22 slotowy - publiczny(eKanter.info #) Teraz tylko jedna rzecz - zaistnieć w internecie... √Osoba umiejąca instalować AMXBANS i inne pierdoły √Osoba znająca kod HTML - motd.txt i drobne prace przy forum √Osoba znająca phpBB...
Współpraca ;)
Witam,chciałbym się skłonić do graczy posiadających serwer Cs 1.6 Którzy chcą rozreklamować je,ja oferuje osobny dział dla serwera,moderatora do tego działu i reklame w ogłoszeniu wzamian za umiesczenie w nazwie Strikers.pl Jesli jesteś chętny to napisz w tym temacie.
Współpraca z serwerami.
Chciałbym współpracować z osobami które posiadają serwer. Już mówie o co chodzi , osoba posiadająca serwer dostaje rangę Moderator na dział o serwerze .Tworzę dział dla serwera ,reklama w ogłoszeniu .W zamian za jakąś posadkę dla mnie (np. rezerwacja slota) i link forum w nazwie serwera,mysle ze...

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz