Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: gg set, gg na plemionach, status gg na forum, status gg na plemionach, kod na gg html, ggset, plemiona status gg, kod na gadu gadu w plemiona, status gg na forum plemiona, status gg na stronie plemion

Odsłon tematu: 8350
Narzędzia wątku

Status gg

Huziabiiuzlu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

jusz rozwiazany problem

csmordpl is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Kod:

Umieść tam gdzie chcesz mieć ten status to zależy od twojej www

Huziabiiuzlu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

gdzie

csmordpl is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Huziabiiuzlu, To w takim razie naucz się html`a

Tajfun is Offline
Spamer

Poziom upalenia:

Tutaj masz generator statusu gg. Wystarczy wybrać ikonkę jaka Cię interesuje i wpisać nr. gg potem generuje kod który wklejasz na stronę.

Kod:
http://www.dodatki.net/generator_gg.php

Huziabiiuzlu is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

mam ten kod ale nie wiem gdzie go wkleic

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Status serwera
Kurcze naprawde nie wiem gdzie mam ten temat umieścić jc moderatorzy przenieście w odpowiednie miejsce ale nie do kosza hehe :D chcecie mieć fajny statusik serwera na forum to piszcie na gg 13792986 podam wam linka jeżeli moderatorzy się zgodzą to edit i podaje tutaj linka proszę moderatorów o...
OffTopic - Counter Strike
Status szwankuje
Mam takie pytanie, Dlaczego serwer po wpisaniu komendy status pokazuje mi wszystkich na steam chociaż połowa nie ma steama?? jak to ogarnąć żeby było dobrze
Problemy i konfiguracja AMXX
Status Serwera CS
Wykonam statusy graficzne serwera cs, css, odpłatnie. Statusy wyświetlane na stronie www, forum. Możliwość podłożenia własnej grafiki. Wielkość graficznego statusu dowolna. Przykładowy status w załączniku. Więcej info gg 5793307
OffTopic - Counter Strike
[Steam] Status VAC
Witaam! Chciałbym się zapytać jaki powinien być status VAC. Przed chwilą miałem w bardo dobrym stanie teraz patrze w dobrym. Nie wiem dlaczego tak się stało, może mi w tym pomozecie ? :) Może to się stało dlatego, że dopiero teraz aktywowałem konto na poczcie ?
Problemy z CS 1.6
status-qwo REKRUTUJE
http://status-kwo.ugu.pl/882pobgr6.png http://status-kwo.ugu.pl/logo/qwo.png Witam. Klan Status-Qwo ogłasza nabór do składu CS 1.6. Klan powstał po rozpadzie innego klanu, który istniał kilka miesięcy, ale z powodów braku porozumienia, rozpadł się, a kilku członków postanowiło założyć...
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Status serwera
Witam, poszukuje skryptu na status serwera cs 1.6. Znalazłem to: http://www.forum.wiaderko.com/tworzenie-projektowanie-stron-www/49483-status-serwera-couter-strike-na-stronie-www.html ale nie chce mi działać ; / Zwraca mi tylko wynik: "Array" i nic się nie dzieje :P Ma ktoś działający ...
Tworzenie - projektowanie stron www
Status
Witam serdecznie ! Mam problem na serwerze otóż zainstalowałem na NS plugin który przerabia go na 2 protokoły wszstyko jest dobrze można grac na steam i na non-steam ale jest jeden problem ... po wpisaniu status w konsoli pokazuje ze wszyscy maja steam nawet ci co graja na non steam . .. da sie coś...
Problemy z CS 1.6
status VAC
dzisiaj rano włączam STEAM'a a tu jakaś wiadomość i teraz jak patrze status VAC to pisze Zablokowany na niektórych bezpiecznych serwerach z powodu podejrzenia oszustwa pisze "oszustwa" czyli domyślam się że przez czity tyle że ja nigdy nie grałem z czitami :/ o co chodzi ? tera nie mogę...
Problemy z CS 1.6
Status serwera
Na głównej stronie wiaderko.com, po prawej stronie wyświetlone są wszystkie serwery HashJama. W jaki sposob moglbym zamiescic takie info o swoim servie, na swojej stronce?
Konfiguracja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Status
Mam problem Status na moim servie niedziała kto pomoze?:D
Amx Mod X

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz