Moja proźba Do Adminów I moderatorów :
Proszę nie usówać tego tematu Jak jest źle to mogę usunąć mojego refika ale tak czy owak i tak zostaną oni przypisani do kogoś z płatnym kontem ale w tedy nie dostaną premi Dziękuje za to że ten temat zostawicie przecierz chyba każdychciałby zarobić co nie ?? czemu ja posiadam wiedzie niech inni też ją posiadają
Kto chce zarabiać 0.5gr za każdą minute spędzoną na komputerze ?? To nie żart za każdą minute zarabiasz 0.5gr
SurfBar.pl - Pierwszy Polski Surfbar !! zarejestruj się tu PObierz mały programik i miej go włonczony
( jak zarejestrujesz się z tego linku tostajesz 10pkt gratis) tu za każdą minute dostajesz 1pkt pod koniec miesią pkt wymieniane są na Pieniądze. Każdy kto uzbiera minimum 30 zł
Do wypłąty wystarczy tylko 6000 Minut to jest tylko 100 godzin ale to w samotności !!
Masz Kolegów ??jak tak to możesz podwoić swoje zarobki!!
policzmy:
Zakładając że ty masz włączony komputer 2 godziny dziennie zdobywasz w miesiąc 3600 Pkt sam
a teraz dodatkowe zyski :
znalazłeś 10 kolegów którze siedzą też 2 godziny dziennie z każdego masz 20 % czyli 720 pkt z każdego czyli z 10 7200 PKT w miesiąc
a teraz każdy z tych 10 kolegó znajdzie 10 nowych czyli masz 100 poleconych po 5 % z każdego masz 180 PKt a masz ich 100 czyli w miesiąc z wszystkich masz 18000 pkt !!!!!! liczmy wszystki razem

3600+
7200+
18000=
28800 Pkt!!!!
czyli w miesiąc masz 144 zł !!!!!! pomyśl co będzie jak znajdziesz sam 30 polecony i każdy będzie siedział 3-5 godzin !!!!!rekordzista w 1 miesiąc zebrał 1789 zł!!! nie czekaj rejestruj się
SurfBar.pl - Pierwszy Polski Surfbar !!