Serio nie rozkminiam Twojej osoby, rozumiem że można do mnie powiedzieć coś tam i coś tam, ale Ty? haha
Beka, dawanie warna za "SPAM - bezwartościowe posty" kiedy pytam kogoś o to czy ma swoje zdanie na ten temat czy po prostu znowu kopiuje i wkleja (redakcja przypomina że miałeś ogarnąć temat pod tytułem 'kopiuj+wklej') ale udawałeś że masz majówkę. cóż rozumiem, nie lubisz mnie, więc każdy powód do bana dobry, ale przypomnijmy że to ty jęczałeś i stękałeś że nie znajdzie się ktoś na moje miejsce i kazałeś mi zbierać haki na innych modów, beka beka beka beka.
No i ten tego, nie pisz że po prostu ktoś mnie z raportował i należał mi się ban, bo tym samym ja podam jakieś 30 raportów w których kolega z Bażanowic, w ogóle nie przeglądał i wyrzucał do kosza :)
dziękuję i pozdrawiam
:*sz.b. (12-03-2010 23:06)
na razie olej
sz.b. (12-03-2010 23:06)
zbieraj informacje
sz.b. (12-03-2010 23:06)
w końcu założysz temat i poprosisz o równe traktowanie - bo wykonujecie równą pracę
ps post nie zawiera wulgarnych treści, ani takich którymi można by kogoś obrazić
ps2 odwołując sie do decyzji Maciusia, można mieć dwa konta, jeśli nie czerpie się z nich obustronnych korzyści, a więc jestem tu legalnie :*