UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss)

Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14
  1. #1 Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Lamka
    Serio nie rozkminiam Twojej osoby, rozumiem że można do mnie powiedzieć coś tam i coś tam, ale Ty? haha
    Beka, dawanie warna za "SPAM - bezwartościowe posty" kiedy pytam kogoś o to czy ma swoje zdanie na ten temat czy po prostu znowu kopiuje i wkleja (redakcja przypomina że miałeś ogarnąć temat pod tytułem 'kopiuj+wklej') ale udawałeś że masz majówkę. cóż rozumiem, nie lubisz mnie, więc każdy powód do bana dobry, ale przypomnijmy że to ty jęczałeś i stękałeś że nie znajdzie się ktoś na moje miejsce i kazałeś mi zbierać haki na innych modów, beka beka beka beka.

No i ten tego, nie pisz że po prostu ktoś mnie z raportował i należał mi się ban, bo tym samym ja podam jakieś 30 raportów w których kolega z Bażanowic, w ogóle nie przeglądał i wyrzucał do kosza :)

dziękuję i pozdrawiam

sz.b. (12-03-2010 23:06)
    na razie olej
    zbieraj informacje
    w końcu założysz temat i poprosisz o równe traktowanie - bo wykonujecie równą pracę
    :*

ps post nie zawiera wulgarnych treści, ani takich którymi można by kogoś obrazić
    ps2 odwołując sie do decyzji Maciusia, można mieć dwa konta, jeśli nie czerpie się z nich obustronnych korzyści, a więc jestem tu legalnie :*
    Ostatnio edytowane przez JuNouMi? ; 06-05-2010 o 22:17

2. #2 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Moderator Awatar bakul. <3
    Ale go zdissowałeś. Normalnie propsy...

Czy propozycja odnośnie 'kopiuj+wklej' została wprowadzona w życie? Nie, więc Twój post w moim temacie można potraktować jako spam...

3. #3 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez bakul. <3 Zobacz posta
    Czy propozycja odnośnie 'kopiuj+wklej' została wprowadzona w życie? Nie, więc Twój post w moim temacie można potraktować jako spam...
    Zadawanie pytań i prośba o wyrażenie Twojego zdania na jakiś temat w temacie który założyłeś do spam? Nie umiesz sam zbudować paru zdań to się zapytałem sam jaki masz stosunek do tego co skopiowałeś. Nie odpisałeś bo nawet nie przeczytałeś tego artykułu.

Ale go zdissowałeś. Normalnie propsy...
    Rób te bity jak robisz haha

4. #4 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Cytat Zamieszczone przez JuNouMi? Zobacz posta
    Zadawanie pytań i prośba o wyrażenie Twojego zdania na jakiś temat w temacie który założyłeś do spam? Nie umiesz sam zbudować paru zdań to się zapytałem sam jaki masz stosunek do tego co skopiowałeś. Nie odpisałeś bo nawet nie przeczytałeś tego artykułu.
    Skąd Ty możesz wiedzieć czy przeczytałem, czy nie? Jasnowidz? Ogarnij się, bo masz taki charakter, że nie dziwię się dlaczego masz tyle ostrzeżeń i dalej je będziesz dostawał dopóki się nie zmienisz.

W temacie o konkursie jest wszystko jasno napisane. Nie ma tam nic o kopiowaniu, nie ma nic, że muszę napisać własny artykuł. Wszystko jest według regulaminu, a Ty jak zawsze musisz wrzucić swoje zajebiste 3 grosze, które świadczą o Twoim nieogarnięciu raczej... Jeszcze coś Ci nie pasuje? Chłopczyk dostał słuszne ostrzeżenie i już musi wylać swój płacz na forum pisać teksty typu 'Rób te bity jak robisz haha'. Powiem tyle, ch*j Ci do tego. Zajmij się swoim życiem.

5. #5 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Super Mod Awatar peku33
    powiem ci tyle. Bezsensownie płaczesz. Kiedyś miałem cię za rozgarniętego moda, ale uważam, że zakładanie drugiego konta, żeby posapać jest co najmniej bezsensowne. Niczego tu nie zdziałasz, dopóki nie będziesz żółty (a prędko nie będziesz). Zajmij się sobą i zostaw wiaderko w spokoju, nikt cię, ani twoich komentarzy nie potrzebuje. Kiedyś pisałeś coś z sensem, ale teraz wykorzystujesz swoje konto (i kolor) aby sapać, że ci się nie podoba
    PISANIE DO MNIE NA GG Z PROŚBĄ O JAKĄKOLWIEK POMOC NIE JEST MILE WIDZIANE! Numer: 6374959

6. #6 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Lamka
    Skąd Ty możesz wiedzieć czy przeczytałem, czy nie? Jasnowidz?
    Yyyyyy może dlatego że ostatnio nie problem znaleźć Twój temat który jest skopiowany. I nie WIERZĘ abyś to czytał, nie oszukujmy się, idziesz na łątwiznę kopiując to po co to jeszcze w ogóle czytać, jak może być jeszcze łatwiej.

W temacie o konkursie jest wszystko jasno napisane. Nie ma tam nic o kopiowaniu, nie ma nic, że muszę napisać własny artykuł.
    "Napisz artykuł" to według Ciebie nie jest wyznacznik tego że powinieneś sam coś stworzyć a nie kopiować?
    Ok, to nie Twoja wina tylko tego co to organizuje, bo temat pojawił się już wcześniej (w poprzedniej edycji), mosh wyraził sam swoje zdanie że to nie jest fair a i tak gówno zostało zrobione.

Rób te bity jak robisz haha'. Powiem tyle, ch*j Ci do tego. Zajmij się swoim życiem.
    To pokażesz mi jak działasz na swoim akai i jak tniesz sample?

Cytat Zamieszczone przez peku33 Zobacz posta
    Kiedyś miałem cię za rozgarniętego moda, ale uważam, że zakładanie drugiego konta, żeby posapać jest co najmniej bezsensowne. Niczego tu nie zdziałasz, dopóki nie będziesz żółty (a prędko nie będziesz). Zajmij się sobą i zostaw wiaderko w spokoju, nikt cię, ani twoich komentarzy nie potrzebuje. Kiedyś pisałeś coś z sensem, ale teraz wykorzystujesz swoje konto (i kolor) aby sapać, że ci się nie podoba
    Te konto założyłem wcześniej niż do płaczu, raczej do tego by czytać Twoje wypociny i liczyć że znów się złapiesz na jakieś marne prowo :)
    "Niczego tu nie zdziałasz, dopóki nie będziesz żółty (a prędko nie będziesz)." - Piękne zdanie, podkreśla ustrój totalitarny forumka :)

7. #7 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Yyyyyy może dlatego że ostatnio nie problem znaleźć Twój temat który jest skopiowany. I nie WIERZĘ abyś to czytał, nie oszukujmy się, idziesz na łątwiznę kopiując to po co to jeszcze w ogóle czytać, jak może być jeszcze łatwiej.
    No to niestety nie trafiłeś tym razem. Zawsze staram się wrzucać to, co sam chcę widzieć, czyli to, co lubię.

Cytat Zamieszczone przez JuNouMi?
    "Napisz artykuł" to według Ciebie nie jest wyznacznik tego że powinieneś sam coś stworzyć a nie kopiować?
    Ok, to nie Twoja wina tylko tego co to organizuje, bo temat pojawił się już wcześniej (w poprzedniej edycji), mosh wyraził sam swoje zdanie że to nie jest fair a i tak gówno zostało zrobione.
    No właśnie, nic nie zostało zrobione, więc nie wiem po co jak zawsze wsadzasz swoje zdanie...

To pokażesz mi jak działasz na swoim akai i jak tniesz sample?
    Nie wiem czemu tak się uparłeś. Czy mówiłem, że robię to cały czas? Zrobiłem jeden mierny bit, a Ty już wymagasz czegoś zajebistego. Oczywiście jak zawsze musisz się prężyć i napinać.

Te konto założyłem wcześniej niż do płaczu, raczej do tego by czytać Twoje wypociny i liczyć że znów się złapiesz na jakieś marne prowo :)
    "Niczego tu nie zdziałasz, dopóki nie będziesz żółty (a prędko nie będziesz)." - Piękne zdanie, podkreśla ustrój totalitarny forumka :)
    Konto założyłeś zaraz po pierwszym ostrzeżeniu navena bodajże.
    Ostatnio edytowane przez bakul. <3 ; 06-05-2010 o 23:02

8. #8 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Lamka
    No to niestety nie trafiłeś tym razem. Zawsze staram się wrzucać to, co sam chcę widzieć, czyli to, co lubię.
    Spoko, lubisz Majkę ale i tak dobrze boje wiemy że nie jest tak jak piszesz.

No właśnie, nic nie zostało zrobione, więc nie wiem po co jak zawsze wsadzasz swoje zdanie...
    Może dlatego by coś zostało zrobione?

Nie wiem czemu tak się uparłeś. Czy mówiłem, że robię to cały czas? Zrobiłem jeden mierny bit, a Ty już wymagasz czegoś zajebistego. Oczywiście jak zawsze musisz się prężyć i napinać.
    Napinasz się Ty jak widać, ja jestem spokojny. Ok już nie drążę Twojego tematu na temat rapu który wypłynął na wierzch razem z płytą pewnego toruńskiego rapera.

Konto założyłeś zaraz po pierwszym ostrzeżeniu Maćka bodajże.
    [/QUOTE]
    Thanks for info.

9. #9 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Napinasz się Ty jak widać, ja jestem spokojny. Ok już nie drążę Twojego tematu na temat rapu który wypłynął na wierzch razem z płytą pewnego toruńskiego rapera.
    Ja się nie napinam, tylko inaczej takim osobom jak Ty się nie da wytłumaczyć, bo znowu zachowujesz się jak jasnowidz i po raz kolejny się mylisz - nie oceniaj mnie, bo nie znasz mnie z rl, więc nie jest to na miejscu.

Nie wiem w ogóle po co drążysz temat Twoich ostrzeżeń - dał Ci je sam admin, więc na pewno Ci ich nie zdejmie.

10. #10 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Lamka
    Nie wiem w ogóle po co drążysz temat Twoich ostrzeżeń - dał Ci je sam admin, więc na pewno Ci ich nie zdejmie.
    Drążę bo chcę wiedzieć czy powodem było to że spytałem* się o coś Ciebie czy to że spytałem* się o coś Ciebie przy okazji odwołując sie do tematu który admin olał ciepłym moczem.

* - chciałem znać Twoje zdanie na ten temat, widać inni moderatorzy jak EO potrafili dostosować się do rad i zrozumieć aby każdy temat skopiowany podpisywać własnym komentarzem do danej sytuacji.

Nie czepiam się Ciebie, po prostu jak wyżej wspomniałem, chciałem znać Twoje zdanie na ten temat, przy okazji dostając warna.

11. #11 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    No i dobra, sprawa wyjaśniona. Lepiej było zapytać samego sz.b bezpośrednio niż pisać temat.

12. #12 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Lamka
    No i dobra, sprawa wyjaśniona. Lepiej było zapytać samego sz.b bezpośrednio niż pisać temat.
    Pod naciskiem argumentów że jednak ban mu nie wyszedł i więcej przemawia za tym że go nie powinno być niż być, nie odpisał by mi. No ale on zupełnie jak ja, zawsze ma rację, więc do zobaczenia jak mi wygaśnie ban.

13. #13 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    V.I.P. Awatar Ganimadeus
    Witaj Floo dostałem niesłusznego warnika za urażoną dumę tyle, że nie od sz.b ale to tak odchodząc ciut od tematu.

Co do wątku również poprę Floo z racji tego, że jest to bezczelne kopiowanie i nie ma to większego sensu. Lepiej takie informacje czyta się na typowo informacyjnych portalach aniżeli np. na takim forum.

14. #14 Odp: Pozdro dla kumatych (Maciuś diss) 
    Adminus pospolitus Awatar szukam bana
    moja decyzja była słuszna - jesteś upośledzony to tego nie zrozumiesz.