Witam jak mi wiadomo 21.05.2010 roku jest koncert Peji w Łodzi i chodzi mi oto czy ten koncert jest od 18 lat? bo jest też koncert DGE 15.05.2010 i on jest od 18 lat więc jak?
|
|
Witam jak mi wiadomo 21.05.2010 roku jest koncert Peji w Łodzi i chodzi mi oto czy ten koncert jest od 18 lat? bo jest też koncert DGE 15.05.2010 i on jest od 18 lat więc jak?
Nie wiem jak to z Peją, ale ostatnio był w warszawskiej 'Stodole' koncert OSTRego i wchodziło się od 16 lat.
Hmmm no to lajcik brakuje mi kilka miesięcy do 16 to myślicie że by mnie wpuścili?
zależy od tych co wpuszczają i od tego jak wyglądasz

No to raczej wejdę dobra dzięki.
raczej nie będą sprawdzali miesiąca w którym się urodziłeś.

Tak, ale Peja jest bardziej kontrowersyjnym i wulgarnym artystą niż np. OSTR, gdzie na koncert wpuszczali od 16 lat.
No bo teraz pewnie będą się martwić żeby nie było tego co w Zielonej Górze hehe...
A ja myśle, że żeby tam wejść trzeba pokazać dowodzik :)

Proszę Cię nie strasz mnie, bo bardzo się na to napaliłem, ale może coś tuż przed koncertem będzie coś wiadomo
A może bedzie możliwość poniżej 18 pod opieką rodziców :)

Hehehe... moja mama by poszła ze mną mówiła xD ale co to za zabawa przy mamie albo kimś z rodziny. Ja wytrzasne sobie kogoś znajomego co jest już po 18 i będzie gicior. Dzięki chłopaki za uwagę Pozdro.
Żeby wejsc trzeba miec skonczone 18 lat bo czytalem o tym...xD
Zreszta niewiem czy opłaca sie isc na ten koncert ;]
Dlaczego niby ma się nie opłacać co jakiś jasnowidz jesteś? Ja bardzo Peje lubię i koncert zaliczony musi być :)
Wpuszczą Cię nawet jak masz 15 lat , nawet jeśli będziesz miał 14 lat oni tam nie sprawdzają , zobaczą po wyglądzie jeśli zobaczą że jesteś taki dzieciakowaty wygląd to nie masz szans na wejście a jeśli masz wygląd starszego to na 100 Cie wpuszczą . Ja mam 15 mam 1.85 wzrostu i nawet nie patrzyli na nic tylko powiedzieli wchodź i tyle na koncert PEJI w Zielonej górze !
Do twojej wiadomości na tym profilu nie grasuje 1 osoba ;) Na tym koncie robi tematy / posty mój brat który ma 12 lat .. Ja mam 19 lat ..
---------- Post dodany 16-05-2010 o godzinie 14:39 ----------
Dokładnie to na tym koncie przebywają 3 osoby ...
| « CRACK Tibia ElfBot NG 4.5.6 ! Czysty, sprawdzony ! + skan | Darmowa grafika by SuGuS90 » |