Witam! Ten temat może budzić kontrowersje, jednak od razu mówię, że w żaden sposób nie chcę zachęcać graczy do grania na serwerach HashJama na czitach, bugach itp. Mam do zaoferowania cheaty, które mogą posłużyć do gry na serwerach do tego przeznaczonych (cziterskich serwach)... Jeżeli ktoś będzie ich używał na innych serwerach to tylko na własną odpowiedzialność (chodzi mi tutaj o bany na serwerach, bo VAC za moje haxy nie banuje :))

A więc przejdźmy do rzeczy:

Oferuję wam dwa vip cheaty, które normalnie są płatne i mają funkcje:

- Box ESP (mamy kwadraty na graczach, wiemy gdzie kto się znajduje... moim zdaniem lepsze od wh),
- BunnyHop Cheat (przytrzymujemy spację i gracz sam nam robi bunnyhopa, wystarczy tylko ruszać myszką na prawo i lewo dla efektu),

Pierwsza funkcja jest z cheata ring0, który ładuje się do procesów systemowych i NIGDY NIE MA SZANS BYĆ WYKRYTYM PRZEZ VAC, GDYŻ NIE WSTRZYKUJE SIĘ BEZPOŚREDNIO W GRĘ! Gram na nim od 2008 roku na jednym koncie steam i nie mam bana do tej pory :)

Druga funkcja pochodzi od cheata, który także nie wstrzykuje się w grę i także NIE MA SZANS NA NIM DOSTAĆ BANA NA VAC, NIGDY!

Tak więc obie funkcje są w oddzielnych cheatach... Jednak mogę przesłać je obydwa lub jeden z nich jak kto woli ;)

Czego oczekuję wzamian?

Za obydwa haxy chciałbym dostać klucz steam, niezbanowane konto steam, dobre konto w jakiejś grze (najlepiej chodne) bądź inne tej maści i wagi propozycje...

Za jeden z nich także może być jakieś konto (mniej warte) lub jakiś sms'ik doładowujący (np. hosting)...

Kto jest zainteresowany niech pisze na e-mail suckmyrocket9@o2.pl (jeżeli boi się napisać na forum), a kto odważny niech wali tu mesejdża, ale na e-mail też z potwierdzeniem :))

Pozdrawiam!