Zamieszczone przez
Wypowiedz na ich forum
Zabawy z voice changerem dzieja sie na tym serwerze noc w noc! Donkojo mysli ze jest zabawny i ze tworzy tym super hiper unikalna atmosfere, gdy włączy voicechangera i bedzie zachowywał sie jak dzieciak. Ku memu zdziwieniu gdy gralem wtedy na serwerze ,Donkojo na mapie 2000$ sobie zawolal kolege , który go wyzywał w nicku zeby mnie wrobic i od razu szły teksty: "O zobaczcie co maney robi, chyba bedzie trzeba to wodzowi zglosic." , zrobił bym więcej demek obrazujących zachowanie poszczególnych postaci , gdyby mnie nie wyhaczyli po bhopie i nie zbanowali.
Na tejze samej mapie Zydu mówil z dumą jaki to on jest inteligentny bo autor filmu pt "Troll" , który wysłałem Donkojowi z przyczyn oczywistych , jest autorem filmu pt"Masz Bana" ,który wysłał mi Zydu i z tego powodu chlopak po prostu chodzi z siebie dumny od kilku dni i wydaje mu sie ze siegnal szczytu swej inteligencji, bo jak to sam mówi "Pokonal mnie moja wlasna bronią".
Wyzwisk i wulgaryzmów , takze nie brakuje w wypowiedziach naszych gwiazd trollingu. Z tego co wiem , to wodzu jest bardzo wyczulony na wulgaryzmy i przeklinanie , nawet nick "DziewiceTeam#Ciasna" , który ma podtekst sexualny go raził i za to banował (doczytałem sie tego przegladajac forum).
Takze mysle , ze jak wodzu byl wasze zachowanie było zupelnie inne , nie mogliscie sobie charcowac, nie było rzucania "kobietami lekkiego obyczaju" , ani glupich zabaw z voicechangerem.
A nawet dostalem kicka za to ze zabijalem ich z awp , bo ktorys se wymyslil ze nie mozna grac z AWP i piszczal do mnie swoim glosikiem, a ja wszedlem tam jako nowy gracz pod nowym nickiem, aby nakrecic trolle w ich naturalnym srodowisku, zamiast kickowac moglibyscie zablokowac AWP , a nie tworzyc jakies nowe glupie reguly.
Tu są demka:
Na poczatku zaczał biegac z voicechangerem kolega Animek (o którym nie mówie zle , jest to równy facet i bezkonfliktowy i w jego wykonaniu takie coś jest śmieszne i przyjemne, ten glos bardzo pasuje do jego nicku), ale jako ze wy nalezycie do ludzi , którzy są bydlęciami stadnymi , to musieliscie pójść w jego ślad i wszyscy co noc urządzacie z serwera Zwierzyniec.
P.S w innym temacie mowilem jak to ten serwer pada i macie jedna z przyczyn , ten serwer nie bedzie niczym lepszym niz byl gdy prowadzil go bonus i wodzu, wtedy to sie dopiero gralo przyjemnie i kulturalnie.