UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: [FFA] Counter-Strike:Source neostrada tp/strefa gier

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1 [FFA] Counter-Strike:Source neostrada tp/strefa gier 
    Lamka
    CS:S neostrada tp/Strefa Gier
    IP: 193.110.122.210:27015

Forum:neostrada tp/Strefa Gier - Indeks

Info:
    Serwer oferuje najniższy ping dla Polskich graczy!
    AWP ograniczone do 2 na drużynę.

Mapy:
    de_gambaru
    aim_deagle7k
    de_westwood
    awp_india_v5
    awp_india_v2
    fy_b_dusttower
    fy_pool_day_reloaded
    de_kabul2
    cs_italy
    de_dust
    de_aztec
    de_cbble
    cs_office
    de_chateau
    de_dust2
    de_piranesi
    de_prodigy
    cs_compound
    de_train
    de_tides
    de_port
    de_inferno
    cs_assault
    de_nuke
    cs_militia

2. #2 Odp: [FFA] Counter-Strike:Source neostrada tp/strefa gier 
    Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez Wypowiedz na ich forum Zobacz posta
    Zabawy z voice changerem dzieja sie na tym serwerze noc w noc! Donkojo mysli ze jest zabawny i ze tworzy tym super hiper unikalna atmosfere, gdy włączy voicechangera i bedzie zachowywał sie jak dzieciak. Ku memu zdziwieniu gdy gralem wtedy na serwerze ,Donkojo na mapie 2000$ sobie zawolal kolege , który go wyzywał w nicku zeby mnie wrobic i od razu szły teksty: "O zobaczcie co maney robi, chyba bedzie trzeba to wodzowi zglosic." , zrobił bym więcej demek obrazujących zachowanie poszczególnych postaci , gdyby mnie nie wyhaczyli po bhopie i nie zbanowali.
    Na tejze samej mapie Zydu mówil z dumą jaki to on jest inteligentny bo autor filmu pt "Troll" , który wysłałem Donkojowi z przyczyn oczywistych , jest autorem filmu pt"Masz Bana" ,który wysłał mi Zydu i z tego powodu chlopak po prostu chodzi z siebie dumny od kilku dni i wydaje mu sie ze siegnal szczytu swej inteligencji, bo jak to sam mówi "Pokonal mnie moja wlasna bronią".

Wyzwisk i wulgaryzmów , takze nie brakuje w wypowiedziach naszych gwiazd trollingu. Z tego co wiem , to wodzu jest bardzo wyczulony na wulgaryzmy i przeklinanie , nawet nick "DziewiceTeam#Ciasna" , który ma podtekst sexualny go raził i za to banował (doczytałem sie tego przegladajac forum).
    Takze mysle , ze jak wodzu byl wasze zachowanie było zupelnie inne , nie mogliscie sobie charcowac, nie było rzucania "kobietami lekkiego obyczaju" , ani glupich zabaw z voicechangerem.

A nawet dostalem kicka za to ze zabijalem ich z awp , bo ktorys se wymyslil ze nie mozna grac z AWP i piszczal do mnie swoim glosikiem, a ja wszedlem tam jako nowy gracz pod nowym nickiem, aby nakrecic trolle w ich naturalnym srodowisku, zamiast kickowac moglibyscie zablokowac AWP , a nie tworzyc jakies nowe glupie reguly.

Tu są demka:
    Na poczatku zaczał biegac z voicechangerem kolega Animek (o którym nie mówie zle , jest to równy facet i bezkonfliktowy i w jego wykonaniu takie coś jest śmieszne i przyjemne, ten glos bardzo pasuje do jego nicku), ale jako ze wy nalezycie do ludzi , którzy są bydlęciami stadnymi , to musieliscie pójść w jego ślad i wszyscy co noc urządzacie z serwera Zwierzyniec.

P.S w innym temacie mowilem jak to ten serwer pada i macie jedna z przyczyn , ten serwer nie bedzie niczym lepszym niz byl gdy prowadzil go bonus i wodzu, wtedy to sie dopiero gralo przyjemnie i kulturalnie.
    P.S serwer chodzi na 300FPS ,a H@ serwera nie wie co to sa FPSy serwera.
    W cytacie sa dema na których jest pokazane co sie tam wyrabia , istny zwierzyniec.
    Serwer zszedł na psy jak dla mnie.
    Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
    Ostatnio edytowane przez Mati1230 ; 16-05-2010 o 13:24
    Zalozcie sobie postac tutaj plz : http://reaperexus.mybrute.com/

My-brute to gra przez przegladarke , bardzo fajna polecam ;p.

3. #3 Odp: [FFA] Counter-Strike:Source neostrada tp/strefa gier 
    Lamka
    Powyższy użyszkodnik znany jest też pod nickiem AhItsManey i jest wrogiem Polskiej sceny CSS. Jego historia na większości serwerów jest taka sama. Wszędzie gdzie był kończyło się to na banie i skończyło się tak też i u nas na serwerze. Poniżej macie fragment zawierający najważniejsze informacje. Jak chcecie więcej lektury to zapraszam do nas na forum. Zabrano dziecku zabawkę to teraz będzie wrzeszczał i krzyczał po wszystkich forach. Ech...

Co do serwera to panuje miła atmosfera i jakoś te voicechangery nikomu nie przeszkadzały. Grają tu dorośli i ogarnięci ludzie do tego jest śmiesznie i panuje dobra atmosfera. Zainteresowanym polecam.

Pozdrawiam,

Podstawą do bana jest chociażby jego zachowanie na forum wobec administracji FFA, do tego dojdzie atakowanie innych serwerów + zachowanie i atakowanie na serwerze FFA. Posiadanie bana na FFA jest równoważne z posiadaniem bana na Jailu i na odwrót. Ponieważ to ja aktualnie zajmuję się serwerami CSS to do mnie należy decyzja w sprawie bana maneja. A najazd kiślowskiego na moje ambicje zaczął się po chwili podjęcia decyzji o wlepieniu mu bana. Jego późniejsze zachowanie tylko potwierdziło poprawność mojej decyzji.

Nie obchodzi mnie to, czy piszecie to z własnej woli, czy też manej was męczy na steamie żebyście się tu wypowiedzieli. Ban jak jest tak i zostanie.

Gdyby istniał jeszcze antycheat.pl manej wszystkie steamid maneja by się tam znalazły.
    Jak ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości to polecam poniższe lektury. Na większości tych serwerów historia była podobna. Manej dostał bana, zawsze był niewinny i oczerniał administracje.

[Steam] Siec serverów Reaktywacja [STEAM] CSS
    SEOSERV.PL : AhItsManey
    Forum Strefa-Source • Zobacz wątek - Człowiek AhItsManey chory psychicznie
    HNN • Zobacz wątek - Proźba o Unbana by AhItsManey
    Skarga na admina Grzybo - Forum graczy serwerów GRY.ISKO.NET.pl
    Board Counter-Strike.PL :: Zobacz temat - [PL]Strefa Wienzienja -=[Dr|Jail|Mg|Slide]=-

Manej nawet anty-grupy się dorobił

Sorki Zydu ale dodam to tu :
    Wicked Brothers WB Gaming - News P.Mateusz wielki szkodnik!
    Mateusz Grosman | Facebook

Pozdrowionka

4. #4 Odp: [FFA] Counter-Strike:Source neostrada tp/strefa gier 
    Starsza lamka
    Przykro mi , ale bierzesz mnie za złą osobe , jestem dobrym znajomym AhItsManeya i musze powiedziec , ze czesc rzeczy co tam pokazana jest to prawda , ale wiekszosc to stek bzdur i niekompetencja wlascicieli serwerów , wiadomo ze latwiej za swoje porazki obarczyć winą kogoś innego i tak sie dzieje w tym przypadku , debile nie umieja skonfigurowac maszyny i serwera i od razu ktos ich atakuje , gwalci i hackuje.

Ale musze powiedziec , ze AhItsManey wyrasta z tego typu dziecinnych zabaw , co bardzo mnie cieszy.

Co do serwera widac ze jestes tępym człowieczkiem i nie umiesz odpowiedzieć na moje zarzuty wobec was , to zmieniasz temat i wmawiasz innym ,że jestem kimś kim nie jestem.

Zabawy z vc przeszkadzaja graczą ,bynajmniej mi jak gralem u was .
    Zalozcie sobie postac tutaj plz : http://reaperexus.mybrute.com/

My-brute to gra przez przegladarke , bardzo fajna polecam ;p.

5. #5 Odp: [FFA] Counter-Strike:Source neostrada tp/strefa gier 
    Lamka
    i juz zmiana

Mapcykl dzienny (00.00-20.00)

aim_deagle7k
    de_westwood
    awp_india_v5
    awp_india_v2
    fy_pool_day_reloaded
    de_kabul2
    cs_italy
    de_dust
    de_aztec
    de_cbble
    cs_office
    de_chateau
    de_dust2
    de_piranesi
    de_prodigy
    de_train
    de_tides
    de_port
    de_inferno
    cs_assault
    de_nuke
    $2000$
    aim_ag_texture
    aim_cbble
    aim_map
    aim_map2
    aim_dust
    aim_glockon
    aim_ak-colt_v3
    aim_00
    cs_desperados
    cs_nuclear_bunker_v1
    de_alexandra2
    de_cefalu
    de_outlaws
    de_rush
    de_vertigo
    de_beroth_beta
    de_losttemple
    de_office_2009
    de_rat_cuisine_v5
    de_star
    de_tuscan
    de_vostok
    fy_poolday_reunion_lite
    fy_poolparty_advance

Mapcykl nocny (20.00-00.00)

de_westwood
    fy_pool_day_reloaded
    de_kabul2
    cs_italy
    de_dust
    de_aztec
    de_cbble
    cs_office
    de_chateau
    de_dust2
    de_piranesi
    de_prodigy
    de_train
    de_tides
    de_port
    de_inferno
    cs_assault
    de_nuke
    $2000$
    de_vertigo
    de_beroth_beta
    de_losttemple
    de_vostok

Mati a jaki masz nik :]

6. #6 Odp: [FFA] Counter-Strike:Source neostrada tp/strefa gier 
    Lamka
    Cytat Zamieszczone przez Mati1230 Zobacz posta
    Przykro mi , ale bierzesz mnie za złą osobe , jestem dobrym znajomym AhItsManeya i musze powiedziec , ze czesc rzeczy co tam pokazana jest to prawda , ale wiekszosc to stek bzdur i niekompetencja wlascicieli serwerów , wiadomo ze latwiej za swoje porazki obarczyć winą kogoś innego i tak sie dzieje w tym przypadku , debile nie umieja skonfigurowac maszyny i serwera i od razu ktos ich atakuje , gwalci i hackuje.

Ale musze powiedziec , ze AhItsManey wyrasta z tego typu dziecinnych zabaw , co bardzo mnie cieszy.

Co do serwera widac ze jestes tępym człowieczkiem i nie umiesz odpowiedzieć na moje zarzuty wobec was , to zmieniasz temat i wmawiasz innym ,że jestem kimś kim nie jestem.

Zabawy z vc przeszkadzaja graczą ,bynajmniej mi jak gralem u was .
    Bosh... wszystkich wmawia zawiść i kłamstwa wobec swojej osoby a sam łże na lewo i prawo...

Tego posta pewnie napisał korzystając z twojego konta i wszystkie pozostałe posty pewnie też? Zresztą tylko manej wiedział na ilu fps'ach działa FFA.

A dla nie wtajemniczonych AhItsManey=Kislowski. ;)