Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 1055
Narzędzia wątku

LoGo cs klanu eFRAGGERS

rideerPL is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Typ Pracy: herb
Wymiary: 250x250
Napis: eFRAGGERS
Dodatkowy Napis: multigaming
Kolorystyka: proszę wybrać samemu żeby było dobrze
Tematyka: wybierzcie sami
Nagroda: Najlepsze prace bd nagradzone albo sms za 25 zł (orange, plus , era , play ) , wyslaeniem na konto 30 zl (po pokazaniu loga ) albo gibonek :D
Coś od siebie: WARTO !

Odp: LoGo cs klanu eFRAGGERS

Zegarski is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Od MeFIs'a ( i nie ściemniaj że wyślesz tego sms'a )

Ostatnio edytowane przez Zegarski ; 01-06-2010 o 22:33.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[LOGO] Dla klanu
Typ Pracy: logo Wymiary: 200x200 Napis: STEELMOUSE Dodatkowy Napis: since 2010 Kolorystyka: dowolna Tematyka: dowolna Nagroda: gibonik za kazda wykonana prace Coś od siebie: bez tła
Prośby o wykonanie grafiki
[LOGO] DLA KLANU :)
Typ Pracy: (banner, button, avatar, logo, logotyp, herb, lay i czego dusza zapragnie) logotyp/herb Wymiary: (jakie wymiary ma mieć dana praca) 200x200 Napis: (jaki napis na pracy ma być widoczny) execution-esport.pl Dodatkowy Napis: (jakiś boczny napis na pracy) Since 2010 Kolorystyka: (jakie...
[Logo] dla klanu
Typ Pracy: logo Wymiary: 900x200 Napis: Only Head Team Dodatkowy Napis: OHT Kolorystyka: jaskrawe Tematyka: Cs16 Coś od siebie: Oczekuje na Profesjonalne logo bo zwykle ladne umiem sam ale jestem niesstety Amatorem:D nie umiem robic Profesjonalnych Licze ze ktos zrobi profesjonalne....
[Logo] dla klanu
Wymiary 900x300 Napis: Professional esport Gaming Dodatkowy napis : Since 2010 Kolorystyka obojętna Tematyka cs Nagroda oczysiście 2 gibony ;]
[Log]Logo dla klanu CS:S
Rozmiar:180x180 Kolorystyka: jakas fajna Nazwa: Crazy-Rabbits lub albo CR A reszta po swojemu ma byc jakis fajny
Logo dla klanu
Typ Pracy:logo Wymiary:200x200 Napis:BSOD Dodatkowy Napis:Blue Screen Of Death Kolorystyka:Czerwono Czarna Tematyka: (jakas glowa z oczami taki emotikon Jakis Nagroda: 2-3 Gibon Coś od siebie: Wiem, że zrobicie zarąbiste :)
[LOGO] Logo dla klanu
Bardzo proszę o wykonanie mi loga z motywem CS'a i napisem "Fire Shot Klan". Zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Z góry dziękuje :)
[LOGO]Logo dla klanu kto zrobi ?? bedzie pomogl
Witam Prosilbym o zrobienie loga dla klanu ..... W logu ma byc zacmione(czyli czarne slonce) z dwona postaciamy Ct and TT wyglad ich ma byc z steam i posrodku napis Black Sun a w prawym dolnym roku Klan Steam i znaczek steam :) oczywiscie bedzie pomogl
Archiwum forum
logo dla klanu sk
Witam. Czy mógłby mi ktos zrobic logo do klanu sk Rodzaj pracy: herb Preferowane wymiary:150x150 lub 125x110 Napisy: sK wyglad:zostawiam waszej wyobrazni
Logo dla klanu aok +++++++
Prosze o wykonanie napisu w logu klanu Army of kill3rs. Ma tam znajdowac się napis "aOk" (pod diabełkiem na szarym wolnym polu) Prosze jak największą liczbe prac

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz