Podstawą do bana jest chociażby jego zachowanie na forum wobec administracji FFA, do tego dojdzie atakowanie innych serwerów + zachowanie i atakowanie na serwerze FFA. Posiadanie bana na FFA jest równoważne z posiadaniem bana na Jailu i na odwrót. Ponieważ to ja aktualnie zajmuję się serwerami CSS to do mnie należy decyzja w sprawie bana maneja. A najazd kiślowskiego na moje ambicje zaczął się po chwili podjęcia decyzji o wlepieniu mu bana. Jego późniejsze zachowanie tylko potwierdziło poprawność mojej decyzji.
Nie obchodzi mnie to, czy piszecie to z własnej woli, czy też manej was męczy na steamie żebyście się tu wypowiedzieli. Ban jak jest tak i zostanie.
Gdyby istniał jeszcze antycheat.pl manej wszystkie steamid maneja by się tam znalazły.
Jak ktoś ma jeszcze jakieś wątpliwości to polecam poniższe lektury. Na większości tych serwerów historia była podobna. Manej dostał bana, zawsze był niewinny i oczerniał administracje.
[Steam] Siec serverów Reaktywacja [STEAM] CSS
SEOSERV.PL : AhItsManey
Forum Strefa-Source • Zobacz wątek - Człowiek AhItsManey chory psychicznie
HNN • Zobacz wątek - Proźba o Unbana by AhItsManey
Skarga na admina Grzybo - Forum graczy serwerów GRY.ISKO.NET.pl
Board Counter-Strike.PL :: Zobacz temat - [PL]Strefa Wienzienja -=[Dr|Jail|Mg|Slide]=-
Manej nawet anty-grupy się dorobił
Sorki Zydu ale dodam to tu :
Wicked Brothers WB Gaming - News P.Mateusz wielki szkodnik!
Pozdrowionka