Popularne odwołania do tej strony: an error occurred starting vegas pro, sony vegas pro 9 an error occurred, an occurred starting vegas pro, sony vegas nie włącza się directx plugins, sony vegas initializing audio engine, vegas movie studio hd platinum 10 error the system is low on memory, vegas nie działa video fx
Hej. Mam problem z Sony Vegas 8.0a. Jeżeli zły dział to przepraszam. Więc tak: zainstalowałem go wszystko było cacy. Następnie gdy chcę go odpalić wyskakuje błąd.
Kod:
An error occurred starting Vegas Pro.
The system is low on memory. You may be able to reduce memory
usage by closing other applications.
O ile się nie mylę, jest napisane, że mam za mało pamięci wirtualnej i mam wyłączyć inne programy... Wyłączam wszystko, steam, gg i dalej nic :/ Próbowałem zwiększyć objętość wirtualną czy jak tam, ale dalej to samo. Może ktoś mi pomóc?
WITAM! Mam pytanie, czy moze ktos z was wie jak nalozyc na siebie na filmy (najlepoiej w SONY VEGAS) Dokladnie chodzi mi kiedy film trwa wyraznie a w oddali slabo widac druga akcje. Oto przyklad w tym filmie widac czesc srdodka z dd2 a w tle pliki z komputera. (10s)
Witam mam pewien kłopot z dodaniem napisów do w filmu w sony vegas otóz chciałbym na początku filmu umiescic napisy które bedą widoczne przez jakies 5 sek na czarnym tle a po 5 sekundach zeby film sobie leciał kiedy już robie te napisy dodaje je na os czasu itd chce zapisac film i robie to ale...
Chcę zainstalować sony vegasa pro 9 lecz wyskakuje dowload i klikam na to i nic więc musze sam sciagnac 3 rzeczy ktore to gowienko wymaga są to
microsoft wmf 11 redist for mtp windows media audio and video support
Microsoft .NET Framework 3.0
Microsoft Visual C++ 2008 SP1...
Mam problem z programem SONY VEGAS. Gdy wlaczam po instalacji owy program wyskakuje mi blad:
An error occurred starting Vegas Pro.
The system is low on memory. You may be able to reduce memory
usage by closing other applications.
Ten komentarz wyswietla sie przy kazdej wersji (probowalem...
Zainstalowałem Sony Vegas Pro 8.0 ,w wersji trial posiadałem pluginy w zakładkach Video FX, Media Generators, moglem bawić się efektami itd. W wersji full nie posiadam tych pluginów, nie wiem czy może jest to wina instalacji, być może ścieżka jaką podałem do plików była zła (próbowałem instalacji...
Mam problem z wklejaniem filmów z Youtube do Sony Vegas 8.0b. Kiedy wklejam pobarny z tego serwisu plik (i to niezależnie czy w FLV, czy w MP4) do Vegasa, na podglądzie oraz w wygenerowanym później pliku pojawiają się różnego rodzaju błedy z obrazem (screen w załączniku). Czy to może być wina...
witam , mam problem z moim osny vegasem , otoz mam wersje sony vegas 9 platinum pro pack i probowalem wykonac tego tutka YouTube - Nice background + 3d lecz niemoge uczynic kroku ktory jest wyjasniony w momencie 5:22 poniewaz od wybiera tam "3D bla bla" a ja mam tam tylko 2 opcje : masking i alfa...
Zainstalowałem Sony Vegas Pro 8.0 ,w wersji trial posiadałem pluginy w zakładkach Video FX, Media Generators, moglem bawić się efektami itd. W wersji full nie posiadam tych pluginów. Potem zainstalowałem 7.0 ,9.0 i ciągle lipa niema podstawowych pluginów ... Kiedyś pamiętam jak robiłem filmy na...
Witam mam oto taki problem po zainstalowaniu sonego vegasa 8.0a i zarejestrowaniu gdy wchodzę w sonego vegasa to mi wyskakuje "brak odpowiedzi"(mam viste i biore "uruchom jako administrator") screen
http://img401.imageshack.us/img401/7389/sonyvegashz1.jpg wszystko było git tylko gdy uruchomiłem...
Witam wszystkich! Piszę ponieważ nie mam pojęcia co jest przyczyną tego problemu. Otóż zaistalowałem w/w program i odpaliłem, wszystko było w porządku, lecz jak zamknąłem program i uruchomiłem go ponownie to oś czasu zniknęła. Problem ten się powtórzył, gdyż ok miesiąc temu było to samo. Bez tej...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u