Witam! Mam do was kilka pytan dotyczacych tego wlasnie odtwarzacza:
1. Jak zrobic playliste w tym odtawrzaczu? (nie znalazlem nic sensownego)
2. Czy istnieje mozliwosc wrzucenia na ten odtwarzacz video?
3. Czy odtwarzacz czyta pliki txt?
Cześć mam do sprzedania Samsunga Delphi - klawatura QWERTY.
http://i51.tinypic.com/10qmjpg.jpg
Link do aukcji + dokladny opis i real foto - Samsung Delphi - Dla maniakow pisania SMS'ow ! (1298928425) - Aukcje internetowe Allegro
Cena jaka mnie interesuje to 450zł
Kontakt: PW na forum /...
Witam:new_russian:. Potrzebne mi są tapety pod Samsung AVILA + GPS, takie, żeby były na 3 pulpity. Wszędzie szukałem, ale nie znalazłem(linki usunięte) lub niedokładnie szukałem. Jeśli ktoś wie, skąd je mogę pobrać lub posiade je ktoś byłoby fajnie:dance2:
siemna... mam problem z moim samsungiem omnią.... jak przychodzą mi sms to nie mam dźwięku i nie wiem co mam zrobić... próbowałem tam ustawiać ale dalej nic... pomocy...
Witam ;)
Przymierzam się do kupna telefonu.
Chcę telefon dotykowy, gdyż dbam o telefony i takie są dla mnie najwygodniejsze.
Teraz na podstawie waszych opinii chciałbym się dowidzieć jaki brać ;d
Cookie, Avile czy Corby? ;)
Ogólnie ja bym brał Cookie, najmniej mi się uśmiecha Corby ;)
Co...
Witam!
Do sprzedania mam telefon Samsung D900
Do telefonu posiadam wszystko co daje producent
2 tyg temu w telefonie przestał działać wyświetlacz(facet w komisie powiedział, ze do wymiany jest taśma- koszt 10zł) TAŚMA LCD SAMSUNG D900 z ELEMENTAMI F-VAT (653980082) - Aukcje internetowe Allegro...
Free download Samsung Diagnostic 1.25 | Pobierz za darmo Samsung Diagnostic 1.25
Samsung Diagnostic to wyspecjalizowana aplikacja diagnostyczna przeznaczona do monitorowania pracy dysków twardych wyprodukowanych przez firmę Samsung.
Samsung Diagnostic...
Przymierzam sie do zakupu Samsunga u700. Z tego co czytalem na forach i komenty na jego temat wynika to, ze jest dobrym telem.
Moze ma ktos u700?:)
Piszcie jak sie wam sprawuje ;).
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u