Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: millionaire 3 samsung s5230 codice, samsung yp-k3 sterowniki, s5230 brick breaker entsperren, codice per sbloccare lg kp500 gratis, codice millionaire 3 samsung, codice sblocco gioco tetris samsung, codice sblocco millionaire 3 samsung, driver samsung yp-k3, codice segreto per sbloccare crazy penguin catapult 1 nel samsung corby, codice millionaire 3, crazy penguin catapult samsung code, diamond twister samsung b3310 codigo de desbloqueio, dowload samsung avila tool, codici di sblocco samsung s7350i, guitar hero na samsung avila, yp-k3, come scaricare foto samsung u700v, driver for yp-k3 downloads, descargar juegos gratis para samsung yp-p3, codici segreti corby s3650, szybkie wybieranie w komórce samsung c 3050, descargue el controlador samsung yp-k3, software, actualizar o conductores samsung yp-, code flash samsung gratis, codice di sblocco di millionaire 3 per samsung s5230, como meter videos a sansung yp-k3

Odsłon tematu: 28686
Narzędzia wątku

Samsung YP-K3

Pul4 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam! Mam do was kilka pytan dotyczacych tego wlasnie odtwarzacza:

1. Jak zrobic playliste w tym odtawrzaczu? (nie znalazlem nic sensownego)
2. Czy istnieje mozliwosc wrzucenia na ten odtwarzacz video?
3. Czy odtwarzacz czyta pliki txt?

Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
samsung S7220
witam, chciałabym się dowiedzieć jak ściągnąć simlock- a z samsunga S 7220 bez zaliczenia wizyty w komisie czy może jest to nieuniknione?
Oprogramowanie na komórki - softy
Samsung Delphi
Cześć mam do sprzedania Samsunga Delphi - klawatura QWERTY. http://i51.tinypic.com/10qmjpg.jpg Link do aukcji + dokladny opis i real foto - Samsung Delphi - Dla maniakow pisania SMS'ow ! (1298928425) - Aukcje internetowe Allegro Cena jaka mnie interesuje to 450zł Kontakt: PW na forum /...
Inne
Tapety do Samsung AVILA GPS
Witam:new_russian:. Potrzebne mi są tapety pod Samsung AVILA + GPS, takie, żeby były na 3 pulpity. Wszędzie szukałem, ale nie znalazłem(linki usunięte) lub niedokładnie szukałem. Jeśli ktoś wie, skąd je mogę pobrać lub posiade je ktoś byłoby fajnie:dance2:
Archiwum forum
Samsung Omnia
siemna... mam problem z moim samsungiem omnią.... jak przychodzą mi sms to nie mam dźwięku i nie wiem co mam zrobić... próbowałem tam ustawiać ale dalej nic... pomocy...
Komórki, GSM, operatorzy
samsung GT-7350i
jak zgrac mape do telefonu samsung 7350i
Telefony - specyfikacja i opinie
Lg KP500 Cookie, Samsung s5230 Avila czy Samsung s3650 Corby?
Witam ;) Przymierzam się do kupna telefonu. Chcę telefon dotykowy, gdyż dbam o telefony i takie są dla mnie najwygodniejsze. Teraz na podstawie waszych opinii chciałbym się dowidzieć jaki brać ;d Cookie, Avile czy Corby? ;) Ogólnie ja bym brał Cookie, najmniej mi się uśmiecha Corby ;) Co...
Telefony - specyfikacja i opinie
Samsung D900
Witam! Do sprzedania mam telefon Samsung D900 Do telefonu posiadam wszystko co daje producent 2 tyg temu w telefonie przestał działać wyświetlacz(facet w komisie powiedział, ze do wymiany jest taśma- koszt 10zł) TAŚMA LCD SAMSUNG D900 z ELEMENTAMI F-VAT (653980082) - Aukcje internetowe Allegro...
Archiwum forum
Samsung Diagnostic 1.25
Free download Samsung Diagnostic 1.25 | Pobierz za darmo Samsung Diagnostic 1.25 Samsung Diagnostic to wyspecjalizowana aplikacja diagnostyczna przeznaczona do monitorowania pracy dysków twardych wyprodukowanych przez firmę Samsung. Samsung Diagnostic...
Archiwum forum
Monitor lg czy samsung? :pp
elo, mam dylemat przy wyborze monitora... wybieram miedzy tymi 2 : 1. LG L1942S-BF przykladowe zdjecie: LG L1942S-BF - zdjęcia produktu
Archiwum forum Hardware
Samsung U700
Przymierzam sie do zakupu Samsunga u700. Z tego co czytalem na forach i komenty na jego temat wynika to, ze jest dobrym telem. Moze ma ktos u700?:) Piszcie jak sie wam sprawuje ;).
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz