Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , ,

Popularne odwołania do tej strony: nuked klan polskie znaki, polskie znaki nuked klan, brak polskich znaków nuked klan, nuked klan nie mam polskich znaków, nuked klan poskie znaki

Odsłon tematu: 3026
Narzędzia wątku

Polskie znaki Nuked clan

Peg is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Witam pewnie jak wielu z was mam problem z polskimi znakami na nukedzie... Szablon standardowy ma polskie znaki a pobrane z http://www.nuked-klan.pl/ opisane jako polskie przerobione szablony nie :( mój szablon to st_nervoisa

Pytanie co mam zmienic w kodzie żeby działało i w jakim pliku?? :>

[ Dodano: Pon 26 Maj, 2008 ]
a w theme php mam
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />

[ Dodano: Pon 26 Maj, 2008 ]
Dobra sobie sam poradziłem ale nie wwiem 1 w jakim pliku sie zmienia "jezyk"
bo pod aktualnosciami mam "Post�e par Razor le Sunday 25 May 2008 - 0 Commentaire"

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
[webspell]Polskie znaki/kodowanie ?
Mam mały problem a mianowicie : na mojej stronie wszystkie litery typu "ą, ę, ć, ń" itp... działały poprawnie. Wczoraj wgrałem nowy styl i litery takie jak : "ę, ą, ć, ł" itp... zamieniły się w jakieś kwadraciki i nie wiadomo co... Nie wiem jak to naprawić, bardzo proszę o pomoc. I jeszcze...
CMS'y, fora dyskusyjne, systemy portalowe
[WEBSPELL] Polskie znaki - rozwiązanie.
Witajcie. Nie masz Polskich znaków na swoje stronie opartej na webspell'u? Prawdo podobnie ten poradnik Ci pomoże go rozwiązać :) A więc. Otwórz index.php znajdź i zamień na
Nuked Klan - Polskie znaki po zmianie Theam'u.
Witam, a wiec postawilem strone na cba... Wgralem tam NK 1.77. Czytalem juz kiedys ze byly problemy z pl znakami. Ale u mnie bylo wszystko ok... Po ustawialem, wgralem pare skinow, zmiana no i .... same krzaczki zamiast polskich liter.... Poszukalem w google i pisza ze trzeba zmienic kodowanie w...
Polskie znaki w Webspell
Witam, szukam na fascie kogos kto mi pomoze do angielskiego szablonu dodac wyswietlanie Polskich znakow Webspell.pl # Twoje centrum wiedzy o Webspellu
Tworzenie - projektowanie stron www
Polskie znaki baza danych
Witam otóż mam taki problem przenosiłem baze danych na nowy serw wszystko git tylko nie działają polskie znaki. Ale w np. O nas działają ale w newsach i np. Miejscowość: Łódź to jest L%d% cos takiego kodowanie windows 1205 prosze o pomoc :)
[PROBLEM] Polskie znaki na NK :-/
Elo. Mam problem,a mianowicie gdy wchodzę na stronę mojego klanu www.cs-fatum.go.pl To nie czyta mi polskich znaków ;-/ A wcześniej przed formatem czytał ;-/ A...i używam Mozilli :grin:
OffTopic - Counter Strike
Znow polskie znaki, cos innego !
Cześc... Po poprawnym wgraniu bazy danych, w webspelllu (spolszczonym z szablonycms.pl) nie wyświetla mi pewnych znaków. W newsach ktore importowalem nie wiświetla paru, a w nowych newsach wszystkich. sprawdzić to możecie na WnD - We Will Never Die # Organizacja eSportowa # 07' Kodowanie w...
Prośby i oferty od/dla webmasterów
[Pytanie] Tym razem polskie znaki
Cześć. Jeden klanowicz wgrał mi poprawie bazę danych itp~ ale teraz gdy mam kodowanie na stronie <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-2" /> To w newsie nie wyświetla mi polskich znaków, a w przyciskach webspellowskich np "Głosuj" albo w statystykach wyświetla....
Prośby i oferty od/dla webmasterów
Angielski windows polskie znaki
Mam taki problem . Posiadam angielskiego windowsa i nie mam polskich znakow . Wyglada to tak . http://img518.imageshack.us/my.php?image=problemxj5.png co mam zrobic aby spolszczyc win'a?
Windows XP
Problem - Web Spell - Polskie Znaki
Otóż robie stronę na web spell Wgrałem spolszczenie i mam takie znaczki jak "ł" i inne gówna Sądzę że theme którą edytuje może mieć coś skopane, nie ustawiałem hmodów czy jak to tam sie pisze Pytanie nr.1 Czy jest to wina "hmodów" ? Pytanie nr.2 Jeżeli nie to jak zrobić "ł" mam kody na ę,ż...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz