Powiedzcie mi jakie są najlepsze słuchawki do gier typu Counter-Strike 1.6, CoD4, Crysis itd. I nie wymieniajcie mnie tu KOSS'ów UR40 bo to najgorsze g*wno jakie miałem w rękach (ta konstrukcja japier*!) No więc słucham waszych propozycji...
|
|
Powiedzcie mi jakie są najlepsze słuchawki do gier typu Counter-Strike 1.6, CoD4, Crysis itd. I nie wymieniajcie mnie tu KOSS'ów UR40 bo to najgorsze g*wno jakie miałem w rękach (ta konstrukcja japier*!) No więc słucham waszych propozycji...
No tak KOSS UR 40 beznadziejne !
Najlepsze są SteelSeries Siberia v2 PRO GAMING i SteelSeries 7H PRO GAMING.
Z nimi masz +5 do skilla, +6 do szpanu na lanie przed dziećmi + 10 do pro elo !
P.S
Jakie najlepsze słuchawy do cs'a?
Jeszcze SpeedLink Medusa sa pro elo dla ciebie stworzne.
a powiem ci że masz racje - steelseries, przykładowo ta siberia v2 to z wyglądu niezłe słuchawy, z opinii bardzo wygodne, jakieś tam ssy i filmiki widziałem i powiem no że super, jeszcze poczekam na inne propozycje, a może coś o senheiserach powiesz/cie np. model hd 555
Senki to gowno nie wygodne i w ogole do dupy nie podobne:/ nie polecam;) Polecam tylko speedlink Medusa i creative Fatalitki ktore sa zajefajne;)
coś mnie tu w bambuko robisz wmawiając mi te fatal1teki bo słyszałem, że to najgorsze gówno jakie może być
Chce sobie coś sprawić bo wypłate dostaje niedługo, a te całe kossy oddałem znajomemu za jakieś marne pieniądze ;) więc proszę o jakieś konkretne i poważne propozycje, 1 dobrą propo. już mam - steelseries siberia v2
Czlowieku... Skoro piszesz ze koss ur 40 to lipa to jak mamy ci doradzic? To jedne z lepszych sluchawek po tej cenie a SS i Creativkow nie wasz sie brac bo to dopiero przereklamowane gowno:)
Pewnie na koskach grales na zintegrowanej dlatego ci sie wydawalo ze sa doopne...
Napisz mi jaka masz dzwekowke.
P.S: Konstrukcja to jedno a dzwiek to drugie...
SoundMAX Integrated Digital HD Audio
uwierz że są one naprawdę niewygodne dla mojej głowy, nie ma innych dobrych słuchawek w tym kraju?
AKG, Sony Senki hd 201 do wyboru ale nie do koloru
Moim zdaniem są najlepsze słuchawki Razer Barracuda 5H. W tym rzecz chodzi o dobry dzwięk i jakość. Wystarczy dokupić karte dzwiekąwa i masz full wypas :D . Poczytaj sobie o nich w google.pl ;]
To tak, niestety ale musze cie zjechac bo zadne razery a juz na pewno Barracuda 5h to dobre sluchawki nie sa;f wrecz odwrotnie sa gorsze niz medusy a medusa to juz jest gowno....
Polecam AKG K77, K514, a ze nie mowiles przedzialu cenowego to polecam jeszcze senki hd201.
No wreszcie konkrety podane
sennheiser hd201 - 80 złotych, można jeszcze kupić dobre słuchawki za tyle? Jeśli tak to je biore.
AKG K514 - wykonanie niczego sobie, bardzo solidne nie tak jak przy kossach (i nie chodzi mi tu o żadne szpanerstwo bo dzieciakiem nie jestem tylko o wytrzymałość produktu który kupuje) a te całe kossy jak wziąłem do ręki myślałem że się zaraz rozlecą i nie będę się dziwił jak przyjdzie do mnie znajomy z pretensjami że zjebał słuchawki za przeproszeniem które mu sprzedałem..
Ostatnio edytowane przez TraXXX ; 29-06-2010 o 19:42
Moze od nowa;)
Zacznijmy od tego jaka kwota dysponujesz, za jaka cene chcialbys sluchawki?
do 300 złotych jestem w stanie za to dać (no może i nawet troche powyzej jak sie je raz na kilka lat kupuje)
No to polece ci 2 modele:
Senki Hd 555 SENNHEISER HD 555 HD555 NOWE Gw24m Oryginał PROMO (1094227831) - Aukcje internetowe Allegro
AKG K530 Słuchawki nauszne AKG K530 \\ PROMOCJA K 530 (1085597223) - Aukcje internetowe Allegro
Lecz osobiscie bylbym za 1 bo do gier bardziej sie nadaja, co nie znaczy ze akg sie nie nadaja;)
Obie beda wysmienite
No to wezmę sennheisery hd555, zobaczymy czy dobre.. Dzięki za wszystkie porady ;)
Co tego że będzie miał słuchawki za 300 zł jak na integrze będzie grał..
Ja zamiast wyglądu stawiałbym raczej w dużej mierze na Dzwięk
To już lepiej kupić Sennheiser HD201 / AKG k77 + Audigy 2 ZS albo Xonar DS.

Nie chciał dzwiekowki;p
| « [Wykonam] Grafike by Nitro | zmieniłem adres » |