Dostępna jest wersja 4
Link: NeoBans 4
|
|
Ostatnio edytowane przez peku33 ; 12-02-2011 o 23:24
Co mogłem zrobić źle skoro po wpisaniu http://uredipsa.pl/neobans/ pokazuje się taki komunikat a w ten katalog wgrałem zawartość folderu web ? A gdy np. wpisze http://uredipsa.pl/neobans/header.html to działa plik .HTML
EDIT// Warto dodać, że pokazuje się te info co jest w 2 SS czyli, że np. ktoś jest czysty.
Ostatnio edytowane przez RedipS ; 08-07-2010 o 19:30
Mój błąd.
Redips: Pokazuje ci się tak, gdyż nie masz włączonego listingu plików.
ALE WSZYSTKO JEST OK. Wgraj 3.1 i powinno być ok
Wszystko jak na razie działa i oby działało jak najdłużej bo plugin normalnie wymiata :))
Ile miejsca potrzeba na stronce www?? Wystarczy pakiet standard?
wystarczy 1MB
A jak np nie chce zmieniac zawartosci motd to co mam wywalic ?
Gdy wchodzę na stronę to jest to
A po wejściu na serwer jest błąd strony. Nie ma logów, w konsoli też nicKod:Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zgorzele/public_html/soluffka/config.inc.php:1) in /home/zgorzele/public_html/soluffka/decoder.php(80) : eval()'d code on line 3 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/zgorzele/public_html/soluffka/config.inc.php:1) in /home/zgorzele/public_html/soluffka/decoder.php(80) : eval()'d code on line 4
Ostatnio edytowane przez SoLUffka ; 23-07-2010 o 12:40
pokaż co masz w tym config.inc.php
<?
define("sql_h", "zgorzelecki.xaa.pl"); //Host bazy mysql
define("sql_u", "zgorzele_papierz"); //UĹĽytkownik mysql
define("sql_p", "************"); //Hasło mysql
define("sql_d", "zgorzele_papierz"); //Baza sql
define("motd_path", "http://tomkowice.pl"); //Nasza strona w motd. Tu powinien być adres do pliku html / php
?>
edytowałeś przez zwykły notatnik, to masz. Powaliło się kodowanie
To przez co mam edytować, jeśli można wiedzieć?
Notepad++
Dzięki grzesiek, działa. PS. jak ustawić czas bana na zawsze? 0?
wpisz to polecenie, to się pokaże
Witam,
Chciałbym zapytać... czy ten plugin współgra z bazą danych na takiej zasadzie jak amxbans?
To znaczy chodzi mi tu o to, czy można podpiąc naraz kilka serwerów i czy wtedy gość zbanowany na jednym serwerze będzie miał też bana na pozostałych podpiętych?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez sz3kla ; 25-07-2010 o 05:04
jedna baza = wspólne bany
mam pytanie, jak to dziala, banuje na zakres czy co?
nie bedzie tak ze jak zbanuje 1 osobe to pol miasta bedzie miec bana?
nie będzie
Plugin ogólnie bardzo fajny. Byłbym gotów nawet zaryzykować stwierdzenie, że najlepszy z dostępnych banów neo, a wiele ich już używałem.. :)
Testowaliśmy go z kolegą około godziny. Gościu dostał bana. Przez tą godzine zmieniał kilkadziesiąt razy IP i kilkadziesiąt razy nick. Bezskutecznie, ciągle go wyrzucało. :)
Reinstall gry też nie pomaga. Wchodził z nonsteama, ze steama, nadal ban. :)
Generalnie nie ma szans by przygłupie dziecko neo tudzież ktokolwiek inny go ominął. :)
Jest jedno ale... ale to zostawię dla siebie. :)
| « [PL] ZSO - stara wersja/non steam | Nowe Klasy COD MOD » |