no jak to dodac ?! Tzn co ?!
|
|
no jak to dodac ?! Tzn co ?!
No jak takie coś zrobić, żeby to się automatycznie dodawało na stronę ???
Przydatne :)
Dzieciaczki, trzeba trochę samemu popracować, zrobić skrypt który to wypisze. Nie oczekujcie całości gotowej
A czy jest możliwość aby ten plugin dodawał wpisy do AmxBans o zbanowanych?
I np. żeby odróżnić zwykłego bana od tego Neo dopisywał by przykładowo w powodzie: "NeO: powód bana" ?
A jeśli nie ma takiej możliwości to czy działao by to na systemie AmxBans? Po podmianie plików/scieżek itp. ?
Mam taki błąd w konsoli:Co robić? Dane do sql są dobre na 100% bo takie same jak do AmxBans i jak w sql.cfgL 01/21/2011 - 11:47:59: [neobans.amxx] NeoBans Query problem (Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2))
Dostęp z hostów do bazy chyba mam ustawiony, ale muszę podawać konkretny host. Co wpisać w tym przypadku?
WWW stoi na unixie ;)
Ostatnio edytowane przez MateuQ ; 21-01-2011 o 12:16 Powód: Błąd amxx
problem u hostingodawcy gry
Jak zrobić ten tryb binarny?
w opcjach transferu...
A gdyby każdemu graczowi dawać inny port, bo oryginalnie każdy gracz ma 27005 i banować na port ???
pomyśl dokładnie jaki to ma sens
A ja mam dwa pytania czy Neobans wymaga Amxbans? A jeśli nie wymaga to co zyskuje instalując dodatkowo Amxbans?
neo bans nie wymaga, ale poprstu jak zainstalujesz amx ban'a to masz bany na www itp. mozesz dodawac na adminow przez www ale tylko w GmAmxBans
Czy dobrym rozwiązaniem będzie instalacja według tego poradnika GmAMXBans + Neobans?
amxbans 6.0 to straszny crap i nie warto się nim bawić
Witam !
Mam pytanie, ponieważ na moim hostingu wyświetla się Zend Optimizer not installed, mimo że jest zainstalowany. ZEND sprawdzałem przez phpinfo(); na hostingu i pokazało mi
This program makes use of the Zend Scripting Language Engine:
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2010 Zend Technologies
jest dużo różnych zendów
peku33 czy dałoby rade zrobić wersje pluginu korzystającą z jakiegoś pliku txt a nie baz danych? Jeśli tak to bardzo bym prosił o zrobienie takiej wersji. Please, please, please.
Ostatnio edytowane przez krzysio9222 ; 12-02-2011 o 14:58
nie dałoby rady
A właściwie czemu nie dałoby rady bo np. Extreme Ban Config (choć ten plugin nie działa za dobrze) zapisuje bany w taki sposób:w pliku iniKod:"1" "k2lowca" "1296909366" "0" "Cheat" "2" "g=0etmseu" "1296915948" "0" "aim. wrzuc demo na "
bo neobans działa na zupełnie innej zasadzie
| « [PL] ZSO - stara wersja/non steam | Nowe Klasy COD MOD » |