Siema mam problem czasami mi sie zdarza ze jak pisze to litera Y jest Litera Z i na odwrot i inne litery tez sie zamieniaja. Bardzo mi to przeszkadza a nie chce dawac resa kompa co musze zrobic
Siema mam problem czasami mi sie zdarza ze jak pisze to litera Y jest Litera Z i na odwrot i inne litery tez sie zamieniaja. Bardzo mi to przeszkadza a nie chce dawac resa kompa co musze zrobic
CTRL+SHIFT , a jeżeli nie pomoże to ustawienia XP i zmien jezyk programistyczny na polski.
Jeżeli posiadasz laptopa to delikatnie przestaw przyciski uważając aby nie wyrwać całego haczyka!
Też mnie to kiedyś męczyło na lapku,ale korzystam z CTRL+SHIFT i jest spoko =]
Ale jeszcze jest coś w panelu urządzeń -> opcje regionalne i językowe (ten globusik) -> i potem tam nie pamiętam co trzeba zrobić - chyba języki - szczegóły tam zaznasz polski programisty i odznacz ptaszki w zaawansowanych -> ok -> restart kompa.
"Jestem takim gnojkiem, że wchodzę codziennie na Pajacyka, najeżdżam mu myszką na brzuszek żeby narobić dzieciom smaka, a potem zamykam przeglądarkę."HashJama [Aim Hs] @ wiaderko.com - 193.33.176.15:27015 by Pukawka.pl
HashJama [DM] @ wiaderko.com - 193.33.176.53:27015 by Pukawka.pl
dokładnie POLSKI PROGRAMISTY trzedba ustawic i bedzie git! a inne angielskie wyjebac!
Zakładki