tak jak w temacie , gdzie można kupić najtańsze klucze steam cs 1.6 , tylko poprzez SMS , interesują mnie zaufani ludzie , bądź firmy typu np pukawka bądź coś w tym stylu.
|
|
tak jak w temacie , gdzie można kupić najtańsze klucze steam cs 1.6 , tylko poprzez SMS , interesują mnie zaufani ludzie , bądź firmy typu np pukawka bądź coś w tym stylu.
Licząc, że steam będzie kosztować 15zł(przelewem), to będziesz musiał zapłacić ok. 30zł(SMS). Zawsze możesz komuś kupić np. doładowanie do telefonu, a on da Ci klucz.
można np w Gamepad.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer - Logowanie - ale za to płacisz sporo drożej, na allegro przelewem możesz kupić za 10zł - więc co w tym trudnego wydrukować druczek i iśc na pocztę wpłacić? Czy lepiej zapłacić sms'em parę razy drożej? Za sms jak chcesz kupić u firmy to płacisz 30-50zł za klucz, a teraz weź to sms'ami uzbieraj. Jeden sms za 10,98 to masz jakieś 4/5zł. Czyli nawet jak by chcieli 30zl to musisz wysłać tych smsów z 6/8 = 60/80zł z telefonu.

Ja sprzedaje sms'em klucze za 30.50zł ;]
Ale tak jak mówi Major przelewem Cie to wyjdzie grosze, a za sms'a to Cie wyjdzie jak za 3 klucze steam gdybyś zrobił przelewem ;]
Smsem ci się nie opłaca ..
Poproś Mame żeby zrobiła ci przelew czy coś xd
Gamepad.pl - Najlepsze serwery gier multiplayer - Logowanie
kupowałem dwa i bez żadnych problemów.
Po co mamę, jak on majac ukonczone 13lat moze na allegro kupic. Zawsze sie mozna dogadac, aczkolwiek lepiej kupic przelewem. 10zl i masz steama, nawet nie.
Na allegro od sprzedawcy z wieloma pozytywami nie wachaj sie kupowac.
Polecam kupowac u goscia "SZANTU" !! Po prostu the BesT!
| « [Download]PC Track Mania Sunrise | Wallpaper Changer 5 » |