Czy wiecie moze o jakims turnieju lanowym w Krakowie ? Czy moze szykuje sie cos takiego ?
|
|
Czy wiecie moze o jakims turnieju lanowym w Krakowie ? Czy moze szykuje sie cos takiego ?
fajnie by bylo jakby zorganizowali ;]
nom ja jestem z okolic krakowa mianowice Proszowice i mogl bym zawitac.;]
i jak dalej nic niewiadomo o jakims lanie w krakowie ?
nic nie ma narazie.
7050363 gg prosze o info gdy pojawi sie jakis lan nie koniecznie w krakowie :)
w zeszłym roku AGH organizowało lana, w tym roku zaczynam tam studiowac jak coś się bedzię szykowało to dam wam znac w tym temacie.
ok bedziemy czekac ;)
Pasowało by coś zorganizować. Dawno czegoś takiegow karkowie nie było. Może ma ktoś jakiś pomysł??
jesli bedzie 2 on 2 wkrocze do rywalizacji z ziomkiem a jak nie to wpadniemy sie chociaz pobawic;]
no to ja dorzuce swoje 3 grosze . Tez z checia bym zagral gdzies lana Mieszkam w Skawinie nie daleko w krakowa i tu niesty jak i wszedzie upadl interes "kafejkowy" jesczse za gowniarza pamietam jak gralem lana wszystko ladnie pieknie nawet to byl cs 1.5 a teraz ni widu ni slychu o kafejce a co bardziej o lanie , i co poradzic ? tez probije cos rozkiamnic ale nic mi nie przychodzi do glowy , wiec Krakusy rozkmnice cos tez zapytam z Skawnskim Pozdrowieem Joker
Ale co dostanie ;> ?
rok temu był lan w niepołomicach(okolice wieliczki/krakowa) cos pod koniec lutego i w tym roku słyszalem ze też ma byc ale wiecej info niz pogłosek nie mam
i co z tym lanem w niepolomicach ? wiadomo cos ? czy bedzie ?
Jest lan w niepołomicach kolega mówił ze niedawno bylo info na stronie niepołomic wymagane 15 lat ukończone :)
niech zrobia ;d ale w lecie czerwiec
jeśli chodzi o LAN AGH to jest 2 razy do roku:)
Ale to zamknięty turniej dla mieszkańców Miasteczka Studenckiego
oraz studentów AGH
cel??
Pograć i popić do upadłego
Brak nagród czysta satysfakcja:)
Ktoś coś wie o jakimś lanie w Krakowie, lub okolicach?
| « [HF]SHAKIRA - She Wolf (Promo CD) 2009 FULL ALBUM | Wiedźmin » |