Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Popularne odwołania do tej strony: dove posso scaricare la versione completa di luxor adventures in italiano

Odsłon tematu: 2998
Narzędzia wątku

Advertiser wersja 0.5

kebapf is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Plugin który wyświetla na say'u różne wiadomości w kolorach:
kolor teamu
kolor zielony
kolor normalny(taki pomarańczowy)

Instalacja:
Plik ad_manager.amxx wrzucamy do addons/plugins
Plik ad_manager.sma wrzucamy do addons/scripting
Plik advertisements wrzucamy do addons/config
Do pliku plugins.ini dopisujemy: ad_manager.amxx

Konfiguracja pliku advertisements:
Jeśli chcemy napisać jakieś ogłoszenie tekst piszemy właśnie w tym pliku. Dostępne kolory wymienione wyżej.

Legenda kolorów:

!t kolor teamu
!g kolor zielony
!n kolor normalny

Chcemy napisać Czit=perm w kolorze teamu:
!tCzit=perm
Wyjdzie takie coś:
Dla TT:
Czit=perm
Dla CT:
Czit=perm
Dla spec:
Nie ma go w palecie kolorów, ale wyjdzie szary

Napiszemy to samo w kolorze zielonym:
!gCzit=perm
Wyjdzie takie coś:
Czit=perm

Teraz napiszemy to w kolorze normalnym:
!nCzit=perm
Wyjdzie takie coś
Czit=perm
Wszystkie kolory naraz:
!tCzit!g=!nperm

Wyjdzie takie coś: (podam przykład dla TT)
Czit=perm

I tak można sobie kombinować.
To wszystko, dziękuję

P.S Ten plugin nie obsługuje polskich znaków

Download: Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Nie dałem w załączniku, bo jakieś errory są

tosiek is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

niech ktoś przeskanuje bo mi avast wariuje :P

Śmierć to nie samobójstwo życie to nie początek, tosiek to nie wybawienie naprawa kodowania polskich znaków bazy danych MySQL także nie pomijając ciekawego wartym uwagi jest także.
Polskie serwery non steam Counter-Strike: Source

kebapf is Offline
el Wymiataczos

Poziom upalenia:

Mi działa. Sorki za archeologie

Odp: Advertiser wersja 0.5

Daimyo is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:

Daj załącznik!

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
proszę o napisanie pluginu. reklamy [nie chodzi o: Time advertiser]
A wiec proszę o wykonanie pluginu który będzie wyświetlał kolorowe informacje w "say" co jakiś (określony) czas. Chce by wczytywał informacje z oddzielnego pliku. np: i by serwer wyświetlał tylko informacje na dany dzień, a w pliku mogłyby być informacje np: na cały miesiąc do przodu. i by...
Pisanie pluginów AMXX
Time advertiser - reklamy co określony czas, kolorowe
Plugin wyświetla reklamy w określone przez nas dni 1. Cvary: amx_ad_interval 10 //Czas co jaki wyswietla sie reklama 2. Instalacja: Standardowa 3. Konfig Tworzymy w configs plik ogloszenia.txt i w nim wpisujemy:
Przydatne pluginy AMX i AMXX
Pełna wersja Ivony
Wiem że pełno osób ma problem z programem Ivona więc wkleję tutaj Link: Ivona to syntezator mowy Polskiej z głosem porównywalnym z naturalnym służy do czytania tekstu przez wklejenie go ze schowka lub otwarcia pliku z tekstem przez program tester sapi ponad to współpracuje z popularnymi...
Multimedia i grafika
Zła wersja CS:S
Mam ściąganą wersję CS:S. Zainstalowałem ją i Patcha 16. Przy każdym wejściu na serwa pojawia się informacja w tym stylu: " Your version does not the match the servers. Please the restart game". Co zrobić aby prawidłowo wchodziło na serwa? Za trafną pomoc dam gibona :)
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Windows7-co za wersja?
Od tygodnia mam zainstalowanego Win 7-ultimate ver 6.1 kompilacja 7600 Prosze mi pomóc- co to jest za wersja , jak długo będzie aktywowana ?Wogóle co to za "ustrojstwo"[?
Windows 7
V.I.P- okrojona wersja
Witam ... sciaglem na serwer plugin VIP Plugin Ten co jest nizej w poscie (wersja 2.0a post uzytkownika SlasH) Chodzi o to ze gdy odpaliłem go na serwie to wszystko było ok. Tylko VIP-y dostawaly co runde za free m4 lub ak z deaglem a tego nie chce , probowalem sam okroić troszke ten...
Problem z pluginem AMX/AMXX
Każy program pełna wersja!!!
Witam w tym temacie postaram się wam załatwić programy, gry (rapidshare najczesciej nie daje rehostow na inne hostingi) i co chcecie postaram sie wam tu dać w tym temacie wszysko pełne wersje, piszcie program a ja wam go tu dam!!! Alebo także moge wam seriala zalatwić albo cracka jak dam rade!!!...
Archiwum forum
Advertiser wersja 0.5
Plugin który wyświetla na say'u różne wiadomości w kolorach: kolor teamu kolor zielony kolor normalny(taki pomarańczowy) Instalacja: Plik ad_manager.amxx wrzucamy do addons/plugins Plik ad_manager.sma wrzucamy do addons/scripting Plik advertisements wrzucamy do addons/config Do pliku...
Archiwum forum
Photoshop pełna wersja
Witam jesli ktos potzrbuje Potoshop'a cs3 full wersje to podaje co nalezy zrobic. Scieągamy pohotoshop(trial) ---->Kliknij tu aby pobrac Photoshop CS3<---- aby miec wersje full nalezy sciągna cracka ---->Kliknij tu aby pobrac cracka<---- w linku trzeba kliknac na crack.rar
Archiwum forum
Wersja
Czy jak sobie spatchuje CSSa z v25 na v16 bede mogl sprawdzic jaki serwer jakiej wersji CSSa uzywa? Niechodzi mi o CSS,CS,CSCZ tylko o wersje numerkowa danego np CSS v18 jak mozna to sprawdzic to jak? A tak wogole witam wszystkich :) jestem nowy tutaj
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz