Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , ,

Odsłon tematu: 4687
Narzędzia wątku

Wiaderko w innej grze - Plemiona

Cereal guy is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Gra ktoś z Was w plemiona?To czy chcielibyście żeby było Wiaderko w plemionach?

STOP gotowcom z Allegro
wyczyściłem go z kurzu w środku i kupiłem maść chłodzącą do procka

Respect Team is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

nieeeee

Odp: Wiaderko w innej grze...

PrO.siaczek is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Plemiona to gniot... nikt tego nie przyjmie... tak mi sie zdaje :D

Odp: Wiaderko w innej grze...

Cereal guy is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

Ja to lubię

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
wiaderko.com & forum.wiaderko.com
Jak ogólnie wiadomo, serwis i forum nie wyglądały odrazu tak jak wyglądają obecnie. O to fotosy - jak to wyglądało kiedyś : Serwis wiaderko.com rok 2007 - http://img682.imageshack.us/img682/4002/14907518.jpg Forum wiaderko.com rok 2007
Elektronika, informatyka, Internet
[Non Steam] Nie mogę wejśc na serwery FFA+BF2 mimo iż są one z innej sieci serwerów.
Grałem sobie na pewnym serwie FFA + BF2 (sieć serwów - elite-zone.pl) i dostałem bana. Żadnych ss mi nie zrobili więc nie miałem się jak od niego odwołać, a że mam zmienne IP to zmieniłem IP, nick i spróbowałem znowu wejść. Niestety nic z tego w pewnym momencie włącza mi się konsola i pisze You...
Problemy z CS 1.6
Sprzedam czas poswięcony grze plemiona
Jak w temacie, sprzedam konto na plemionach świat32 , głównie chodzi mi o odzyskanie pieniędzy zainwestowanych w to konto (premium ) Od razu powiem że nie będzie to mała sumka , konto w top10 świata , w top5 plemion wioski podzielone tak ja trzeba na off deff ck zwiad , skrypty są już ustawione...
Gry
Plemiona 128 k ptk. [SMS]
Sprzedam konto do plemion 128k ptk. 15 wiosek spokojna okolica plemie top 44, swiat 23, rank na swiecie ok.1000. ss i wszelkie sprawy tu lub na gg 2977190.
Gry
|Jak doladowac konto innej osobie|
Mam problem moja koleżanka nie ma kasy na koncie a ja mam wręcz za dużo i chciał bym jej pomóc wysyłając jej trochę pieniędzy z mojego konta. Sieć w której mamy telefony to Plus.Da się coś zrobić?? Z góry dzięki !!! Wiem że to nie ten dział ale nie widziałem innego w którym mógł bym napisać o moim...
Archiwum forum
Instalacja gier na innej partycji
Witam Mam pytanie czy istnieje mozliwosc zainstalowanie gier na steamie na innej partycji niz steam bo nie mam miejsca na tej partycji?? Pozdrawiam
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Ekipa Wiaderko na www.plemiona.pl
Witam !!! CHiałbym zapoda taki pomysł .... Gdy zacznie sie nowy świat na plemionach bodajże 17 ... Aby zebrała się mała ekipa ludzi z wiaderka i utworzyła plemię o tagu www.wiaderko.com .... CO o tym myślicie bo mi się wydaje iż to pomoże w rozsławieniu wiadra nawet w takich grach oline...
OffTopic - Counter Strike
Błąd po pobraniu innej mapy niż standardowej.
Witam, Mam otórz taki problem. Niedawno pobrałem Counter-Strike: Source. Zainstalowałem, patchy 17 potem 18 i MasterSerwer.vdf. Wszystko było ok jak na serwerze grały mapy takie jak np. de_dust2 te standardowe z CS. Ale jak zmieniła się mapa na inną np. surf_machine to wyskakuje mi taki błąd...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
Coś z innej beczki...
Nie ma
Archwium #Klan CS 1.6 szuka graczy
Plemiona
Ja to chciałem sie spytac równiez jak Barro czy ktos gra w gre internetowa ale nie w the crims tylko w plemiona. Jak tak to pochwalcie sie na jakim swiecie gracie , z jakimi nickami i wasze osiagniecia :lol: Ja Gram na 14 z nickiem go4goal i mam 230 punktow ale swiat niedawno ruszyl dlatego...
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz