Od razu chcę zaznaczyć że poradnik nie jest mój, został ZA ZGODĄ Saksona
Witam, Sakson przygotował mały zbiór modeli, które są często poszukiwane . Paczki są tak zrobione by od razu wrzucić folder models do cstrike(_polish).
Instrukcja:
Folder models należy umieścić w folderze:
STEAM
NSKod:Sciezka%steama\SteamApps\nazwa_uzytkownika\counter-strike\cstrike(_polish)
Kod:lokalizacja%cs'a\cstrike(polish)Oryginalne modele z 1.6 / modele z ns / stare modele / model fix
Tak prezentuja sie modele z 1.6. Nazywane modelami ns z powodu tego iz to valve na steamie zafundowalalo modele z czero, a w ns sa oryginalne modele. Przy okazji tylko na tych modelach mozemy grac na esl/gb i byc spokojnym ze nie dostaniemy warna.
Download:
Modele czero / steamowe modele
Chyba wiekszosc graczy ma takie modele i uwaza ze to sa domyslne modele. Nic bardziej mylnego, poniewaz pochodza one z condition zero (czero).
Download:
Modele z CS:Source
Modele z source'owej wersji cs'a teraz w 1.6.
Download:
High FPS models + blockheads
Te model podnosza ilosc fps kosztem wygladu oraz dodatkowo maja kwadratowe glowy. Czyli niby latwiej banie wchodza blabla. Dodatkowo daja wiecej fps niz inne modele tego typu.
Download:
High FPS models v2
To samo co wyzej, ale nie moja juz kwadratowych glow oraz wygladaja bardziej "csowo"
Download:
High Poly Models
Bardziej szczegolowe modele z 1.6
Download:
Kolorowe Modele 1.6
Kolorowe modele bazowane na tych ktore widzimy w wersji 1.6. Sakson je robił.
Download:
Kolorowe Modele High FPS + kolorowe głowy
W tytule jest chyba wszystko. Sakson je robił.
Download:
-------
Póki co przeniosłem tylko tyle, trochę roboty z tym było bo wszystkie bb-code musiałem pozmieniać (na dwóch forach jest inaczej koduje). Poradnik jest tutaj dlatego, bo wiele osób wypytuje się o modele.