Więcej info: SPRZEDAM KONTO STEAM 2006 ! (1238001899) - Aukcje internetowe Allegro
SS są na allegro.
|
|
Więcej info: SPRZEDAM KONTO STEAM 2006 ! (1238001899) - Aukcje internetowe Allegro
SS są na allegro.
lepiej od niego nie kupować ;] Oszukuje ludzi i tyle ;/
Uwaga na tego sprzedawcę. Proszę sobie poczytać komentarze jakie dostał.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=8816230
w 100 procentach się zgadzam, proszę przeczytać komentarze jakie dostał, ale i to, co odpowiedział. pozwolę sobie tutaj przytoczyć parę cytatów:
ODPOWIEDŹ:Brak jakiejkolwiek odpowiedzi od sprzedającego brak numer konta na które ma się wysłać pieniądze. Nie polecam u niego kupować rzeczy.
reasumując, kolega dał negatyw za to, że postanowiłem zrezygnować ze sprzedaży. koment z dupy.[Odpowiedź z: pią 25 gru 2009 12:30:11 CET] Jeżeli czegoś nie sprzedaję, równoznaczne jest to z tym, że nie odpisuję kolego.
ODPOWIEDŹ:Czlowiek nie podal Account Number i Password . Nie stety nie ufajcie temu typowi . DUUZY NEGATYW
reasumując, podobna sytuacja, po raz kolejny postanowiłem zrezygnować ze sprzedaży, więc pan ladder postanowił się zemścić wystawiając negatywa. dodam, że pieniądze mimo wszystko zostały zwrócone co do grosza, ale głupota ludzka nie zna granic. koment z dupy.[Odpowiedź z: czw 08 lip 2010 19:03:28 CEST] Nie sprzedaję, to równoznaczne z tym, że nie nie podam, rozmyśliłem się, kasa zwrócona ;)
ODPOWIEDŹ:OSZUST nie polecam.. 100% negatyw.
reasumując, tuż przed transakcją oznajmiłem panu, że w grę wchodzi tylko doładowanie na telefon, po czym przytaknął głupio i powiedział, że mu pasuje tylko przelew. nie dogadaliśmy się, więc 2 przykład, jak debilni potrafią być ludzie, koment z dupy.[Odpowiedź z: pią 27 sie 2010 10:47:37 CEST] Dziecko nie potrafi czytać ze zrozumieniem, napisałem na początku only doładowanie na FONA, a on wyskoczył mi z przelewem i teraz fohy strzela negatywem ;)
reasumując, no to chyba najlepsze co świat widział. ostatecznie nie dogadaliśmy się, więc kolega postanowił wszystko "sfejkować" i rezultaty widać.Po krótkiej rozmowie na gadu gadu (już po dokonaniu wpłaty) dostałem informacje "Dziękuję Pięknie Panu Informuję Pana Że został Pan ojebany :D dzieki strzala"
konkludując, obaj panowie u góry podniecili się czerwonymi kolorkami i strach wziął nad nimi górę. w praktyce wygląda to jednak nieco inaczej, tak jak wyjaśniłem u góry. oferta jak widać, nadal aktualna. DZIĘKUJĘ, DOBRANOC.
a wiesz, ze allegro wiaze cie umowa i jesli ktos cos u ciebie kupi to musisz mu to sprzedac? nie ma, ze sie rozmyslasz... lepiej popraw wiek na forum :P
Zgodnie z zasadami allegro zakup to tak jak by umowa kupna sprzedaży z której się nie wywiązujesz, jeżeli czegoś nie chcesz sprzedać to nie wystawiaj. Widać nie dorosłeś do allegro - kosz.

| « [RS|FS|HFlMU] F1 2010 - RAZOR1911 + CRACK - [DVD] - iSO | VMware Workstation v7.1.2.301548 Linux - EMBRACE » |