Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: samsung new pc studio v3.2.0 downoland, samsung 7350i soft zmienić, pc samsung s7220

Odsłon tematu: 1700
Narzędzia wątku

Samsung New PC Studio v3.2.0 (9.2010)

itnetdojo001 is Offline
prawie jak pro

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Samsung New PC Studio v3.2.0 (9.2010)

Samsung New PC Studio v3.2.0 | 320Mb

New PC Studio is a program through which you can more effectively work with data stored on your PC and mobile phone. New PC Studio allows the user to improve the management of not only music files, photos and video clips on your PC, but also important personal information such as phone book, messaging and calendar for mobile phones (these data are exported to a computer).

Year: 2009-2010
Developer: Samsung
Language: Multilingual
Platform: Windows 2000 (Service Pack 4), Windows XP (Service Pack 2), Windows Vista, Windows 7
Tabletka: Not required
Size: 320 Mb
The CD contains:
* Samsung PCStudio 3.2.0
* Driver for USB
User Guide
* Samsung Modile Experience
Extras:
* USB-port or a Bluetooth device
* Microsoft DirectX 9.0 or later
* Samsung New PC Studio does not support sync with OutLook in Windows 2000.
To work with additional functions require the following applications:
* Microsoft Outlook 2002 or later
* Internet Explorer 5.0 or later
* Windows Media Player 11 or later

Download

Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
samsung S7220
witam, chciałabym się dowiedzieć jak ściągnąć simlock- a z samsunga S 7220 bez zaliczenia wizyty w komisie czy może jest to nieuniknione?
Oprogramowanie na komórki - softy
[MULTI] Samsung Presents IMAX Triple Feature (2010) Bluray 720p ELR
Samsung Presents IMAX Triple Feature (2010) Bluray 720p ELR http://littleimg.com/files/35713_zydfe/A.jpg NFO Original title: Galapagos: The Enchanted Voyage Released: 1999 Genre: Adventure, Documentary, Short Director: David Clark, Al Giddings Cast: Kenneth Branagh, Carole Baldwin, John...
Filmy - kino, TV, DVD, divx
Samsung Delphi
Cześć mam do sprzedania Samsunga Delphi - klawatura QWERTY. http://i51.tinypic.com/10qmjpg.jpg Link do aukcji + dokladny opis i real foto - Samsung Delphi - Dla maniakow pisania SMS'ow ! (1298928425) - Aukcje internetowe Allegro Cena jaka mnie interesuje to 450zł Kontakt: PW na forum /...
Inne
Portable Samsung New PC Studio 1.5.1.10064
http://imgcentre.com/img/uploads/big/1ecd1d2919.jpeg Portable Samsung New PC Studio 1.5.1.10064 | 348 MB Samsung New PC Studio is the application to organize the contents between Samsung mobile and PC. NPS provides you with convenient access to your device, data management via easy backup and...
Archiwum forum
Samsung Omnia
siemna... mam problem z moim samsungiem omnią.... jak przychodzą mi sms to nie mam dźwięku i nie wiem co mam zrobić... próbowałem tam ustawiać ale dalej nic... pomocy...
Komórki, GSM, operatorzy
samsung GT-7350i
jak zgrac mape do telefonu samsung 7350i
Telefony - specyfikacja i opinie
Lg KP500 Cookie, Samsung s5230 Avila czy Samsung s3650 Corby?
Witam ;) Przymierzam się do kupna telefonu. Chcę telefon dotykowy, gdyż dbam o telefony i takie są dla mnie najwygodniejsze. Teraz na podstawie waszych opinii chciałbym się dowidzieć jaki brać ;d Cookie, Avile czy Corby? ;) Ogólnie ja bym brał Cookie, najmniej mi się uśmiecha Corby ;) Co...
Telefony - specyfikacja i opinie
Samsung Diagnostic 1.25
Free download Samsung Diagnostic 1.25 | Pobierz za darmo Samsung Diagnostic 1.25 Samsung Diagnostic to wyspecjalizowana aplikacja diagnostyczna przeznaczona do monitorowania pracy dysków twardych wyprodukowanych przez firmę Samsung. Samsung Diagnostic...
Archiwum forum
Samsung YP-K3
Witam! Mam do was kilka pytan dotyczacych tego wlasnie odtwarzacza: 1. Jak zrobic playliste w tym odtawrzaczu? (nie znalazlem nic sensownego) 2. Czy istnieje mozliwosc wrzucenia na ten odtwarzacz video? 3. Czy odtwarzacz czyta pliki txt? Z gory dzieki za pomoc. Pozdrawiam
Archiwum forum
Samsung U700
Przymierzam sie do zakupu Samsunga u700. Z tego co czytalem na forach i komenty na jego temat wynika to, ze jest dobrym telem. Moze ma ktos u700?:) Piszcie jak sie wam sprawuje ;).
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz