Popularne odwołania do tej strony: webspell download po polsku, webspell po polsku download, webspell po polsku, webspell pl do pobrania, webspell po angielsku, czysty webspell download
Jeśli szukasz samej polskiej instalacji ściągnij w pełni spolszczoną wersję webSPELL`a z naszej strony i skopiuj do czystej instalacji webSPELL`a katalog /install.
1. Ściągasz webSPELL'a z cms.webspell.org;
2. Ściągasz polska wersję z naszego serwisu;
3. Z czystego skryptu kasujesz katalog /install
4. Kopiujesz z naszej wersji katalog /install do czystego webSPELL`a
5. Gratulacje masz instalacje webSPELL`a w języku Polskim!
zrodlo : webspell.com.pl
ale ja juz mam szablon i wszystko...czyli jakie pliki mam zamienic...zeby mi stronka nie zaczela szalec...jzu i tak mam klopoty z kolorami...
tak tak...o to chodzi...boz szablonem sobie spokojnie poradze...bo i tak go rpzerabialem...header przerobilem caly.....i tak by, sie predzej czy pozniej za to zabral...stronka przede wszystkim musi byc czytelna...a najwazniejsze te znaki...jakbys mial stronke do tego to podaj ...przynajmniej sie nie pomecze...:P..ale tez bd szukal, dzieki z gory stalker:*
[P]!ko nie odświeżaj, poczytaj na necie to zależy przez co sie łączysz
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
NEW! Po Polsku - vol.2(CD-2009)
http://www.fototube.pl/pictures/newpoepoelskuvoel2varioeusartistsimagesbig223087122.jpg
Tracklista
1. Kasia Wilk - Będzie dobrze
2. Feel - No kochaj mnie
3. Agnieszka Włodarczyk - Czas pokaże
VA - Po Polsku O Milosci 2 (2009)
http://s55.radikal.ru/i148/0904/e0/6573820e1c8c.jpg
ARTiST....: VA
ALBUM.....: Po Polsku O Milosci 2
BiTRATE...: 187 kbps avg
SOURCE....: CD
LABEL.....: Warner Music
GENRE.....: Easy Listening
Współpraca na zasadzie wymiany doświadczeń oraz własnego rozwoju w dziedzinie budowy stron internetowych.
Na razie mmożemu zaoferować rangę na forum oraz w niedalekiej przyszłości popularność w tej dziedzinie.
W późniejszej fazie rozwoju serwisu, bedzie możliwość zaoferowania wynagrodzenia...
Skąd pobrać sims 3 po polsku? Ale nie w powiedzmy 30, 20 częściach, bo to się mi strasznie długo ładuje, a potem okazuje się, że jakiś part nie działa ;/ Chciałabym w kilku. Bardzo proszę.
Witam szukam Spolszczonego amxx np jezezli TT jest przy Bs'ie to jest napisane ze ma podlozyc pake po PL i td i inne napisy po polsku wiec prosze o udostepnienie tego amxx
Witam.
Przeglądając różne tematy zauważyłem że dużo ludzi popełnia błędy ortograficzne.
Więc apeluję do moderatorów aby dawali warny za pisownię.
Ludzie!Nie ignorujcie podkreślonych wyrazów gdy piszecie nowy temat/post.
No chyba że używasz IE,to Ściągnij Mozille Firefox ,która Ci podkreśli...
Witam da mi ktoś linka do pluginu gdzie np. jak podkładam pake to pisze "nick"podkłada bombe lub "nick" chyba koledzy Cię opuścili czy cos takiego i dzięki z góry
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u