Mam problemy z tym packiem. Otoz gdy daje admina na nick i haslo to czesto nie akceptuje hasla i wywala z serwa (nie kazdy tak ma, tylko ja i 2 moich kumpli, reszta klanowiczow nie ma problemow). Co robie nie tak? Bo watpie zeby byla to wina amx'a.
wchodzisz w plik cstrikeserver i tak na samej górze zmieniasz a jeśli chcesz zmienić w wiadomości powitalnej to cstrikemotd
[ Dodano: Wto 27 Lis, 2007 ]
a jeśli chcesz dodać admina sobie to dodajesz tak jak napisałeś a w pliku cstrikeconfig dopisujesz byle gdzie:
setinfo "_pw" "hasło które dałeś"
[ Dodano: Sro 28 Lis, 2007 ]
Wszystko ładnie ale jak kogoś banuje to on i tak może się zalogować, nie działają mi komendy typu:
amx_fun
amx_llama player
i nie mam na plecach napisu admin (napewno nim jestem bo jak chciałes sobą żucić o ściane za pomocą amx_slap to pisało że mam inmunited.
no i też oczywiście chodzi mi o to jak włączyć pluingi
dobra już sie domyśliłem że jak jest w plugins to jak przed nim jest ; to jest wyłaczony :/
AMXX Pack by AvE
Jednak sam nie mogłem sprawdzić czy działają...
Witam. Mam do zaprezentowania mój roundsound. Jest on troszkę różnorododny. Są w nim 3 kawałki disco, kilka techno no i hip hop. Zresztą sprawdżcie sami. Instrukcja jest w paczce. W razie jakichkolwiek pytań pisać na numer gg podany w paczce.
http://odsiebie.com/pokaz/4981219---3b63.html
A to...
Mam nie typowe pytanie:
Czy w internecie jest udostępniony gdzieś gotowy serwer z wgranymi mapami przeznaczony pod fastdownload?
A jak nie to może zrobic taka akcje, po co za każdym razem każdy head admin ma to wszytsko wgrywać.?
Witam chcaiłem wam przedstawić Roundsound mojego wykonania :)
Znajduje się tam 12 nutek w mp3 ;)
Zachęcam do ścągania i komętowania czy się podoba :P
Wystarczy wgrać wszytsko na serwer i cieszymy sie fajną muzyczką :)
Paczka kompatybilna tylko z amx`em 1.81 ;P
PS: Instrukcja w środku...
Witam! Zapraszam do pobrań gotowego roundsound'a w mp3!
Paczka zawiera 14 gotowych piosenek w formacie mp3 wraz z pluginem, wystarczy grać na serwer.
Download
A wiec tak. Mam amxa by XvAK, stawiam serwa wsio ok. Po zmianie mapy nazwa serwera zmienia sie na: "Nazwa Serwera | | www.adres.pl" ? Dlaczego tak jest, szukałem w plikach żeby gdzieś to zmienić ale nic nie znalazłem a więc piszę tu. czekam na szybką odpowiedź.
Cześć mam takie pytanie, bo pobrałem Amx Moda z tąd :
http://www.forum.wiaderko.com/topics35/gotowy-amx-mod-xvak-10-vt3887.htm
i takie pytanko ponieważ chcę go wykorzystywać na spary, ale i na normalnym serwerze są z tym kłopoty bo ludzie z klanu nie mogą grać w tej samej drużynie jak...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u