zainstalowałem tego amxx wszystko ok ale mam pytanie. Co jakiś czas jest wyświetlany taki napisz na górze ''ten serwer jest na AMX Mod XvAK 1.0'' i chodzi żeby zamiast tego wyświetlało mi sie np." POLSKI SERWER proslayer.no-ip.pl:27015". Pomoże ktoś?
[ Dodano: Sob 29 Gru, 2007 ]
spoko już znalazłem ale teraz jeszcze sie chciałem zapytać. jest dzwiek ze zaraz bedzie wybierana mapa i w vocie jest az 7 map do wyboru 0.o mozna to gdzies ustawic zeby bylo mniej?
No super mod, korzystam z niego dluzszy czas, ale mam problem z botami. Jak wlacze je w pliku meteamod/plugins to same dodaja sie na serwer ale tylko 3 i jest 2v1, jak ktos wejdzie na serwer to 1 bot wychodzi i dalej jest 2v1. Jaka jest komenda zeby dodac bota?? Albo jak je dodac? Mecze sie juz dlugo ale nie mam pojecia jak to zrobic ;/
Jak binduje bind "=" "podbotmenu"
i jak nacisne = to pisze mi ze unknown command podbotmenu. Nie wiem czy cos jest popsute w tym modzie, czy ja cos zle robie ;/
Mam pytanko jak moge edytowac to ze jak ktos wchodzi na server to sie pojawai takie cso ze tam pisze admin i jego nr gg jaki on ma nick itp jak to zmienic ?
AMXX Pack by AvE
Jednak sam nie mogłem sprawdzić czy działają...
Witam. Mam do zaprezentowania mój roundsound. Jest on troszkę różnorododny. Są w nim 3 kawałki disco, kilka techno no i hip hop. Zresztą sprawdżcie sami. Instrukcja jest w paczce. W razie jakichkolwiek pytań pisać na numer gg podany w paczce.
http://odsiebie.com/pokaz/4981219---3b63.html
A to...
Mam nie typowe pytanie:
Czy w internecie jest udostępniony gdzieś gotowy serwer z wgranymi mapami przeznaczony pod fastdownload?
A jak nie to może zrobic taka akcje, po co za każdym razem każdy head admin ma to wszytsko wgrywać.?
Witam chcaiłem wam przedstawić Roundsound mojego wykonania :)
Znajduje się tam 12 nutek w mp3 ;)
Zachęcam do ścągania i komętowania czy się podoba :P
Wystarczy wgrać wszytsko na serwer i cieszymy sie fajną muzyczką :)
Paczka kompatybilna tylko z amx`em 1.81 ;P
PS: Instrukcja w środku...
Witam! Zapraszam do pobrań gotowego roundsound'a w mp3!
Paczka zawiera 14 gotowych piosenek w formacie mp3 wraz z pluginem, wystarczy grać na serwer.
Download
A wiec tak. Mam amxa by XvAK, stawiam serwa wsio ok. Po zmianie mapy nazwa serwera zmienia sie na: "Nazwa Serwera | | www.adres.pl" ? Dlaczego tak jest, szukałem w plikach żeby gdzieś to zmienić ale nic nie znalazłem a więc piszę tu. czekam na szybką odpowiedź.
Cześć mam takie pytanie, bo pobrałem Amx Moda z tąd :
http://www.forum.wiaderko.com/topics35/gotowy-amx-mod-xvak-10-vt3887.htm
i takie pytanko ponieważ chcę go wykorzystywać na spary, ale i na normalnym serwerze są z tym kłopoty bo ludzie z klanu nie mogą grać w tej samej drużynie jak...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u