* AMX Mod X 1.76d
* AMX Match Deluxe
* MetaMod v1.19p32
* Advanced Team Attack Control
* Ptahhotep's Team Balancer 1.8b3
* War3FT 3.0 RC7
* SoccerJam v2.07
* sXe Injected
= oraz =
* GunGame Mod
* ChickenMod v1.0
* Admin Check
* High Ping Kicker
* Antirusher
* Rzucanie nozami
* Fun Mod
* Auto Restart Knives
= oraz =
* Skonfigurowane statystyki
* Dźwięki typu headshot, multikill itp.
* Oraz inne mniejsze, ale rownie przydatne pluginy!
Ej jak zainstalowalem tego Amx na swoim cs 1.6 non steam to nie moge grac z botami i sam
nie moge wejsc do terro albo ct
2. Stworz skrót programu HLDS (jest w folderze counter-strike), umieść go na pulpicie i edytuj link, np.
"E:\Sierra\Counter-Strike\hlds.exe" zmień na
"E:\Sierra\Counter-Strike\hlds.exe" -game cstrike +maxplayers 10 +map de_dust2
jaki link ? w wlasciwosciach ?? probowalem i pisze ze cos tam zle
czego wy jeczycie chlopak sie postaral i tyle sam bym tego w zyciu nie znalazl thx !!
P.S ej nie czaje anglos150---> nie pomagam na PW ! nigdy do ciebie nie pisalem !!
To jest coś takiego, że jak się wpisze taki tag (nie pamiętam jaki) to wyświetla nick użytkownika jaki czyta np. twoją sygnaturkę :)
Tak poza tym żeby off topa :)) nie było to spoko amxx :D na For Fun :)
Ej jak zainstalowalem tego Amx na swoim cs 1.6 non steam to nie moge grac z botami i sam
nie moge wejsc do terro albo ct
2. Stworz skrót programu HLDS (jest w folderze counter-strike), umieść go na pulpicie i edytuj link, np.
"E:\Sierra\Counter-Strike\hlds.exe" zmień na
"E:\Sierra\Counter-Strike\hlds.exe" -game cstrike +maxplayers 10 +map de_dust2
jaki link ? w wlasciwosciach ?? probowalem i pisze ze cos tam zle
pomorz plxxx
WTF
MAM ten sam problem Ludzie dajcie helpa.
Aha i jescze jedno zamieniac liblist.gam w cs i w hlds tez??
no żeby plugin działał musi być nazwa plugina taka : xxx.amx ( lub xxx.amxx) a żeby był off musi być : ;xxx.amx ( lub ;xxx.amxx)
Tak zrozumiałem read me
(sorry jak coś nei tak wytłumaczłem :P)
olejcie ten amx gdyz jest do **** , wlasnie zrobiem paczke amx ktora chodzi na 100% (sprawdzone) z botami , dzwieki typu headshot etc + StatsMe , aby pobrac wejdz na http://by-atyll.prv.pl/download.html .
Yamakasi92, dopisałem i w libits.gam i serer.cfg i nic :( Możliwe że nie działa bo ma kilka AMXX na WINDOWSA a serwery gamesnet.pl stoją na Linuxie i możliwe że przez to mi nie działa.
Yamakasi92, a wiesz może jak zresetować serwa ( tak żeby ustawienia były poczatkowe - jak sie kupi serwa żeby takie pliki były ) zeby sie wszystko usunęło ? Serwer mam na gamesnet.pl
AMXX Pack by AvE
Jednak sam nie mogłem sprawdzić czy działają...
Witam. Mam do zaprezentowania mój roundsound. Jest on troszkę różnorododny. Są w nim 3 kawałki disco, kilka techno no i hip hop. Zresztą sprawdżcie sami. Instrukcja jest w paczce. W razie jakichkolwiek pytań pisać na numer gg podany w paczce.
http://odsiebie.com/pokaz/4981219---3b63.html
A to...
Mam nie typowe pytanie:
Czy w internecie jest udostępniony gdzieś gotowy serwer z wgranymi mapami przeznaczony pod fastdownload?
A jak nie to może zrobic taka akcje, po co za każdym razem każdy head admin ma to wszytsko wgrywać.?
Witam chcaiłem wam przedstawić Roundsound mojego wykonania :)
Znajduje się tam 12 nutek w mp3 ;)
Zachęcam do ścągania i komętowania czy się podoba :P
Wystarczy wgrać wszytsko na serwer i cieszymy sie fajną muzyczką :)
Paczka kompatybilna tylko z amx`em 1.81 ;P
PS: Instrukcja w środku...
Witam! Zapraszam do pobrań gotowego roundsound'a w mp3!
Paczka zawiera 14 gotowych piosenek w formacie mp3 wraz z pluginem, wystarczy grać na serwer.
Download
A wiec tak. Mam amxa by XvAK, stawiam serwa wsio ok. Po zmianie mapy nazwa serwera zmienia sie na: "Nazwa Serwera | | www.adres.pl" ? Dlaczego tak jest, szukałem w plikach żeby gdzieś to zmienić ale nic nie znalazłem a więc piszę tu. czekam na szybką odpowiedź.
Cześć mam takie pytanie, bo pobrałem Amx Moda z tąd :
http://www.forum.wiaderko.com/topics35/gotowy-amx-mod-xvak-10-vt3887.htm
i takie pytanko ponieważ chcę go wykorzystywać na spary, ale i na normalnym serwerze są z tym kłopoty bo ludzie z klanu nie mogą grać w tej samej drużynie jak...
Amx Mod X
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u