polopolo bindujesz klawisz f
bind "f" "throw_knife"
|
|
polopolo bindujesz klawisz f
bind "f" "throw_knife"
Spoko Amxx Zassałem Dodałem go na serwa 77.111.225.160:27015 Rodzinny Interes 2[FFA](SxE)|verygames.de :) i jest gitara Male modyfikacje I Hula :):)
Ej, a czemu jestem tylko na spectacors a nie moge grac?
Jak tu włączyć sxe injected pisze ze jest ale nie wiem jak włączyć.
zainstalowałem tego amxx wszystko ok ale mam pytanie. Co jakiś czas jest wyświetlany taki napisz na górze ''ten serwer jest na AMX Mod XvAK 1.0'' i chodzi żeby zamiast tego wyświetlało mi sie np." POLSKI SERWER proslayer.no-ip.pl:27015". Pomoże ktoś?
w amx.cfg muszisz zmenic
a gdzie ten plik jest?
[ Dodano: Sob 29 Gru, 2007 ]
spoko już znalazłem ale teraz jeszcze sie chciałem zapytać. jest dzwiek ze zaraz bedzie wybierana mapa i w vocie jest az 7 map do wyboru 0.o mozna to gdzies ustawic zeby bylo mniej?
jak wchodze na server do nie moge wejsc ani do ct ani tt ?? ;P
Problem naprawiony :S...
No super mod, korzystam z niego dluzszy czas, ale mam problem z botami. Jak wlacze je w pliku meteamod/plugins to same dodaja sie na serwer ale tylko 3 i jest 2v1, jak ktos wejdzie na serwer to 1 bot wychodzi i dalej jest 2v1. Jaka jest komenda zeby dodac bota?? Albo jak je dodac? Mecze sie juz dlugo ale nie mam pojecia jak to zrobic ;/
Jak binduje bind "=" "podbotmenu"
i jak nacisne = to pisze mi ze unknown command podbotmenu. Nie wiem czy cos jest popsute w tym modzie, czy ja cos zle robie ;/
Mam pytanko jak moge edytowac to ze jak ktos wchodzi na server to sie pojawai takie cso ze tam pisze admin i jego nr gg jaki on ma nick itp jak to zmienic ?
dajcie mi aders do downloadu amx
karman musisz otworzyc plik motd.txt i zedytowac
Wszystko ładnie i weslo tylko... ? Jak dodac przez HLDS boty na server !? jak wogule je uruchomić bo nawet w grze nie mogę sobie odpalić....
JaCo, JaCo, JaCo, FuCk, :neutral: :idea::???: :evil:
![]()
| « SHoutBox | [szukam] napis do avatara » |