Napisał SoulsHunter
jak chcesz to mogę podesłać Ci CR*KA tego co ja mam bo mojej siostrze działa
Ja bym prosiła ;* I mam pytanie ... Jak sie instaluje tego cracka bo próbowałam już wszystkiego prosze :)
Adunia951@buziaczek.pl![]()
|
|
Napisał SoulsHunter
jak chcesz to mogę podesłać Ci CR*KA tego co ja mam bo mojej siostrze działa
Ja bym prosiła ;* I mam pytanie ... Jak sie instaluje tego cracka bo próbowałam już wszystkiego prosze :)
Adunia951@buziaczek.pl![]()
Ostatnio edytowane przez cozabezczelny ; 15-09-2009 o 01:31
Witam wszystkich! Bardzo prosiłabym, jesli ktos cos takiego ma, o wysłanie obrazu płytki Sims 2 nr 4, Sims2_4.mds sie plik nazywa chyba, bo za jasna aniele nie moge znalezc w necie, a szukałam naprawde długo:D
I ten crack do zwierzaków tez byłby niegłupi...:D
namietna_pralka@o2.pl
Bardzo dziekuje!:-)
Heh!
Jak tu czytam te posty o ckracku to śmiech mnie bierze. Szukałem dla swojego chłopaka cracka bo miał ten sam problem i również zajrzałem w jego poszukiwaniu tutaj. Proszę o to link do cracka, ściągnijcie pierwszy plik ten który ma ponad 5 mb "SIMS 2: PETS v1.0 [ENGLISH] NO-CD/FIXED EXE (5.17MB)" (po rozpakowaniu ponad 15 mb) i wystarczy go zamienić za ten w katalogu zwierzaków i wszystko.
http://www.gameburnworld.com/gp/game...ims2pets.shtml
Pozdrawiam ;)
Ostatnio edytowane przez infm ; 25-04-2009 o 00:00
siemka![]()
Jak mam sciagnac sims2zwierzaki????????????????????????????????????????????????pomocy juz dwa dni siedze i szukam odpowiedzi
Jak sciagnac sims2zwierzaki?????????????????????????????????/
a mi się z torrentów nigdy nie chce ściągać. ;/
wie ktoś skąd jeszcze można ściągnąć za darmo, bezpiecznie dodatki?
mam zainstalowaną podstawową wersję The Sims 2.
YYY.... ja to jestem zielona... nie wiem jak to mam sciagnac a na torrenta nie chcem sie logowac... czy ktos dzis pomoze??
A co chcesz ściągnąć? Simsy? jakie?
xD skąd wiesz może chciała inny dodatek ;D wszystko trzeba dokładnie sprecyzować ;D
no raczej nie wiem mozena sciagnac
takie rzeczy jak gry i filmy z isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine
Juz troche zalapalam od brata ciotecznego, to moze mi sie uda zainstalowac, jakbym miala problemy to bede pisac:P:)![]()
oki:):P...
a z kat ściągnąć obraz plyty do the sims 3??
piszcie na gg 10176703
| « [Download][PC] Diablo I + Hellfire | [Download][RS] Dinosaur King (NDS) » |