Witam, mam problem ze skórką webspell, niewiem jak zmienić. Jeśli ktoś pomoże to postawie gibona, (jeśli mi powiecie jak xD) Z góry dzięki narka.
|
|
Witam, mam problem ze skórką webspell, niewiem jak zmienić. Jeśli ktoś pomoże to postawie gibona, (jeśli mi powiecie jak xD) Z góry dzięki narka.
Połącz sie z FTP i wrzuć pliki szablony do templlates lub głównego katalogu:)
Zależy od szablonu:)
Thx, a potem jak zmienić na stronie??
Zależy jaki szablon...
ja np.niektóre szablony musiałem wrzucać do templates.
Dziecko -.-. Ile masz lat, że się tak odzywasz?
widać dziecko nawet nie wiesz jak sie zmienia themy w webspellu nie słuchaj go wrzucasz wszystko do głównego katalogu i jak sie pyta czy napisać to dajesz tak odświeżasz stronę i thema zmieniona
padłem widać ty == NUKED-Klan NIE Masz Pojęcia O Webspellui masz 8 lat hahahahahaha dzieciak hahahha
w webspellu w folderze templates sa trzymane wyglądy newsów loginu itp jak otworzysz np plik login.html z folderu templates i zmienisz z login na na nick to na stronie ci sie t zmieni w panelu logowania ( widać MaTuS z webspellem to ty nie masz nic wspólnego only N-K )

Thx =)
A wiesz może jak zrobić klatke html?Czy jak to sie tam nazywa xd? Zebym mógł wrzucić znaczek no cheat fair play i monitor serwera?
@MaTuS
Nie powiem, bo i tak mi nie uwierzysz ;]
Albo ok, mam 25 lat nie musisz mi wierzyć mam to w dupie =)
Ostatnio edytowane przez .Siddd ; 01-08-2008 o 09:16
Nie wierzysz?? Zobacz niektóre szablony z http://www.forum.wiaderko.com/strony...szablonycms.pl dajmy na to lay06 tam masz pliki, które trzeba wrzucić do templates. Są one odrazu w folderze templates wrzucasz je do głównego katalogu, ale kilka plików do templates idzie. P.r.O.s.T.e
Pozdro
PS. w Nuked-Klan nie ma folderu templates-.-
Eh...
Nie wiem jakie foldery ma Nuked-klan bo go nie używam a w webspellu pliki które są w templates to one zmieniają wygląd panelu logowania wygląd newsów itp. a nie themę nigdy tam sie nie wgrywa themy sie wgrywa na główny katalog WSZYSTKIE zawsze otwiera sie folder z szablonem i na główny wrzuca widać błyszczysz głupota hahhaa

na głowny się wrzuca, ale pliki idą do różnych katalogów

Webspell jest tak pojebany, że szok, nie ma żadnej skórki po polsku tylko wszystkie po angielsku, trudny w obsłudze i wogóle, żal poprostu...
Nie mam zamiaru się kłócić.
Zamiast i napisałem lub i tyle.
| « Programy graficzne | Zagraniczny hosting » |