Otóż chciałbym żeby na tym forum ktoś z grona adminów napisał nowy temat i w nim powiedziałby nam, jak można zdjąć zbędne ostrzeżenia z profilu bo możnadostać.
Czy Ty też jesteś za tym?
Proszę o dyskusję na ten temat.
tak ,jasne!
no może być
raczej nie
powaliło Cię?!
|
|
Otóż chciałbym żeby na tym forum ktoś z grona adminów napisał nowy temat i w nim powiedziałby nam, jak można zdjąć zbędne ostrzeżenia z profilu bo możnadostać.
Czy Ty też jesteś za tym?
Proszę o dyskusję na ten temat.
Moderatorzy tutaj są bardzo łagodni. Na ostrzeżenie trzeba sobie naprawdę zapracować. Zamiast je zdejmować, lepiej pilnować się żeby nie zarobić następnego.
Choć wiesz...
Mi się tak:
2 razy niechcący zrobiłem double post= 2 ostrzeżenia od seby+1 za raport (?)od JaCo=już 3 ostrzeżenia
napisz do seby on ci każe napisać poradnik lub cos innego, ja tak zrobiłem, ale to na wcześniejszym wiaderku, nie wiem jak teraz jest.
Ale w sygnaturce seba napisał że za pw będzie warn :( a ja już mam 3 punkty przy 4 nie będę mógł pisać ;-(
Ja jestem na nie...
Ostrzeżenia chyba wygasają po jakimś czasie, tak (bo nawet nie wiem) ?? Zawsze możesz wyjaśnić swój błąd po którym dostałeś ostrzeżenie (zakładany przecież jest temat), bo wątpię że modzi wlepili Ci warny za double-post (tego samego). No a jak ktoś podbija tematy, robi refreshe co 1h to powinno być tępione
Niestety nie wygasa nigdy :-(
Moje ostrzeżenia nie wygasają nigdy :)
Nadal tak jest.napisz do seby on ci każe napisać poradnik lub cos innego, ja tak zrobiłem, ale to na wcześniejszym wiaderku, nie wiem jak teraz jest.
Za PW z pytaniem dotyczącym problemu z grą, serwerem czy tam stroną.Ale w sygnaturce seba napisał że za pw będzie warn :(
Postaraj się, napisz jakiś ludzki artykuł i z pewnością 1pkt warn zostanie zdjęty, wiem z doświadczenia, że tak jest bo sam tak miałem i modzi są bardzo uprzejmi przy tych sprawach ...
dobra napiszę dziś popołudniu
moze by bylo tak że po jakimś czasie się by kasowały... np. na pytanie na CB to za jakies 2 tyg. :)
| « Oficjalna Czcionka Counter-Strike | Tabela meczy . » |