Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: ,

Popularne odwołania do tej strony: avatar 100x100

Odsłon tematu: 2504
Narzędzia wątku

floidd is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Avatar związany z c.s z napisem ASS.
POZDRO

DAM GIBONA

Ostatnio edytowane przez floidd ; 14-08-2008 o 07:04.

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Potrzebuje avka 100x100 z napisem Pod obrazkiem ( takie male gravity) pod nazwa Tw!xus. W tle jakis obrazek z csa ( jakas akcja ) Z GORY DZIEKI ! LICZE NA WASZA POMOC. kontakt gg : 7214326
Problemy związane z CS:CZ Steam i Non Steam
Typ Pracy : Avatar Wymiary : 100x100 Napis : iKy^ (najlepiej jakas ladna, ale wyrazna czcionka) Tematyka : Tu pozsostawiam pole do popisu (np. jakas ladna pani ;)) Nagroda : Nie moge postawic gibona poniewaz jestem nowy na tym forum,ale moze w przyszlosci i ja w czyms pomoge :) Wszystkim z...
Prośby o wykonanie grafiki
Witam potrzebuje avatar 100x100 napis "lambda wOw~ ; D" napis ma byc po przekatnej od lewej dolnej do prawej gornej fajne tlo ;)
Zrobi mi ktos Avatar o wymiarach 100x100 gdzie t tle bedzie moj nick. Dobor materialow juz samemu i bedzie oczywiscie pomogl ale nie za kazdy pomysl tylko za najlepsze _____________________________ http://img.userbars.pl/96/19140.jpg
Gck Avatar 100x100
Prosze o zrobienie Avatara 100x100.W avatarze ma byc nick Gck.? Tak zeby mozna bylo na stim wrzucic :D GG 9977759
Proszę o avatar o wymiarach 100x100 pixeli. Najlepiej, żeby był jasny :] Ma na nim być napis: Verne Będą 2 gibonki :]] Czekam :]
Chciałbym avatar 100x100 z napisem Carter. To ma być takie coś że napis i jakiś ziomek z bronią.
Mam prośbe o kolejny avatar. poniewaz że Śruba jest ze mna w klanie, prosil bym o taki sam avatar jak jego tylko z napisem Hipol. śruby avatar ten z czaszka. jest kilka tematów nizej. Z góry thx
Archiwum forum
Siemka! Mam prośbę moglby mi ktos zrobic avatar z napisem Śruba? Chciałbym aby tło było związane z cs:s.
Archiwum forum
Mam prosbe mogl by mi ktos zrobic avatar z napisem Hipol?? jakas fajna czcionka i tlem zeby bylo wiadomo ze o css chodzi :D:D:D 3695398 moje gg plssss
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz