Popularne odwołania do tej strony: gotowe spraye do cs, gotowe spraye do cs 1.6, gotowy spray do cs, gotowe spreye do cs, gotowe spray do cs, gotowe spraye do cs download, gotowy spray do cs 1.6, spray do cs gotowe, spraye do tf2, jakie wymiary ma spray w cs, gotowy spray w cs, śmieszne spray do cs, gotowe spray do cs 1.6, gotowe sprey do cs download, gdzie kupić spray do graffiti, gotowy spray do csa, fajne gotowe spraye do cs.1.6, gotowe spraye do tf2, gotowy spray cs, gotowe spreye do cs 16, gotowe spray do cs a, gotowe spraye do xtcs download, gotowe spraye do cs wad, gotowy spray z logo esl do cs
Czy mógłby ktoś mi zrobić spray o tematyce csa :D Był bym bardzo wdzięczny no i oczywiście gibon będzie.
Wymiary 120:120
(może być też mniejsze albo nie zbytnio małe!)
Proszę o taki pray do CS (zwykły obrazek - potem przerobie) z napisem Rafi. Chodzi mi o takie coś macie przykład . Może być jednak pod tym jakieś ciekawe tło, ale głównie chodzi mi o to żeby napis Rafi był dobrze widoczny.
Witam,chciałem się zapytać jak zrobić,żeby uderzenie z noża,nie zadawało obrażeń. Czy jest to jakiś plugin,czy coś trzeba zrobić w plikach proszę o pomoc.
Dla osoby Gibon:)
herb:
wymiary: 200x200
render: wymysl cos ^^
napisy: Immortal Team
kolorystyka= jasne kolorki
banner:
wymiary: 468x60
tematyka: counter strike
napis po prawej stronie: Immortal Team
Witam!
Potrzebuje herbu dla klanu:
Wygląd: Coś w stylu mYm'u lub mTw
Kolorystyka: coś w tych kolorach zieleni
Napis: Night Fighters
I żeby na obrazku był jakiś nice koleś .
Liczę na waszą pomysłowość :)
Za każdą prace dzieki
Proszę o zrobienie 2 log i jednego avatara 160x160. 1 logo tematyka Counter Strike z napisem Laxi <3 a drugi tematyka laski z napisem Laxi <3 i avatar tematyka Laski z napisem Laxi <3 za zrobienie 3 prac 3 gibony za1 1 gibon za 2 to 2 gibony
Witam.
Chciałbym HERB dla klanu :
Wymiary : 195 x 195
Napis : dTe
Teamtyka : jakiś ludzik związany z cs'em coś fajnego ...
Czcionka : jakaś odlotowa.. ;)
Prosze o Herb podobny do tego zrobionego przezemnie przynajmniej chodzi mi o Cos takiego ze herb musi sie kojazyc z Łodzią Tylko chce zeby to ladnie wygladalo to tylko taki slaby przyklad zrobiony przezemnie:)
Napisy Ldz-Gaming
lub Łdz-Gaming
Jesli mozna prosil bym o plik psd odrazu do herbu...