Już wiem jak zrobić logo i zrobiłem i logo mam w pliki z rozszeżeniem .jpg i jak mam dodać go do CS ??
|
|
Już wiem jak zrobić logo i zrobiłem i logo mam w pliki z rozszeżeniem .jpg i jak mam dodać go do CS ??
Potrzebujesz programu HLLC czyli Half Life Logo Creator lub Decal Converter 1.3, można je ściągnąć przynajmiej HLLC z działu download na forum. A co do instrukcji to poszukaj na wiaderko.com bo tam jest w pełni opisane krok po kroku a jeśli nie to masz tutaj spraypait (swoj cudny obrazeczek w cs)
Pomogłem?
yhy ale ja robie loga w gimpie nie będzie??
http://www.forum.wiaderko.com/poradn...ike-1-6-d.html
To, co Ty robisz w GIMPie to tylko obrazek - zapisujesz go i potem robisz wszystko według poradnika wyżej...
Oki spox ale kurcze jak zrobić żeby tylko 15 KB zajmowało mi moje zajmujme 1.5 MB:(
I mi nie wychodzi ja nie mam OK takiego przycisku:(:(:( A jest mioze inny sposób?
Ostatnio edytowane przez CeNzUrA<hahaha> ; 13-08-2008 o 10:13
tak... robisz tak zeby malo zajmowalo :) czyli wchodzisz w painta, wczytujesz rysunek i zapisujesz go w Jpg ;)
potem zmieniasz rozszezenie pliku JPG na WAD i nazwe templdecal czy jakos tak, i wklejasz do valve/cstrike/ ;)
pozdrawiam
Oto 12-sto krokowa instrukcja:
1.Ściągnij Half Life Logo Creator..
2.Zainstaluj
3.Wejdź w opcje, kliknij Browse i podaj ścieżkę z plikiem hl.exe
4.Kliknij Open i dodaj do programu swój obrazek
5.Na dole zaznacz Save it to i podaj ścieżkę na pulpit
6.Kliknij Autosize
7.Kliknij Make WAD
8.Na pulpicie pojawi Ci się plik pldecal.wad, zrób kopię tego pliku i zmień jej nazwę na tempdecal.wad
9.Zrób kopię pliku tempdecal.wad i zmień jej nazwę na templdecal.wad
10.Zaznacz wszystkie 3 pliki PPM i wejdź w Właściwości, a tam zaznacz TYLKO DO ODCZYTU
11.Skopiuj wszystkie 3 pliki do folderu cstrike
12.Ciesz się swoim nowym tagiem w CS'ie :D
Poradnik by MiniRelas_xP_PL
Gdzie mam te ścieżke z plikiem hl.exe ja mam steama jak coś:)
A nie masz silnika na Half Life ???
Jak nie to spróbuj ominąć krok z podaniem ścieżki do hl :D
Powiedz czy zadziała bo sam jestem ciekaw =]
Ja mam niestety nonsteam :(
Nie działa:(
Nis mi sie nie chce wczytac:(
Powinieneś mieć hl.exe na tym exe opiera się cała gra powinieneś mieć ten exek w katalogu :
X:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\nazwa_konta\counter-strike\
Jeśli nie masz exeka , reinstaluj cs'a .
| « [WebSpell] Instalacja Themesa | Problem - radio internetowe » |