Elo.Kumpel mi wyslal filmik . Nie wiem czy to nowe czy stare ale warto zobaczyc. Nie jestem w 100% pewnien ...
|
|
Elo.Kumpel mi wyslal filmik . Nie wiem czy to nowe czy stare ale warto zobaczyc. Nie jestem w 100% pewnien ...
Filmik jak widać nowy...ty takie filmy oglądasz?!
Oj oj... bo jeszcze sam po haxy sięgniesz![]()
Dla mnie jest zerem
PRO GRACZ hehehe
Haha zes mnie roz****l ... chlopie haxy to ch*****o i uzywaja tego tylko "miekkie fajki neO o.O" btw : zawsze mam sXe :DZamieszczone przez Turismo
Co to za frajda grac z haxami? Myśli się że jest się fajny?
Zal mi jednoczesnie goscia ktory krecil film i o ktorych krecil. Ja osobiscie potepiam cziterstwo i dzieci z 100 resami Neo dziennie
![]()
jakie dziecko neo nastepne takich to tylko qrwa wziasc i walic lbem o sciane..
Gościu myśli ,że się grać nauczy na czitach ..... jak jest czit nie ma adma to odrazu wychodze z servera.na prawde zal mi takich typow w ESL czy CB sobie nie pograją bo dostaną dożywotni zakaz rejestracji za cheaty
Posmiac se mozna z dzieciaka neo
ehs kuben kiedys mial wh:( ale tearz jkest czysty jak ktos troche sie interesuje to wie
Panowie to jest KuBeN ! Czyli jeden gracz ze skladu PGSpokerstrategy.cc :P Mial haxy , a koles co to krecil , ma ns ... wlaczyl wh zeby bylo widac co sie dzieje nie? :P
danielak to byl gosc na nonsteamie bo w steamie w lewym górnym rogu jest taka reklama a tu niema
no tak prawda !Zamieszczone przez PajeQ
Umiesz czytac chlopie?Napisalem ze gosc co to krecil ma NonSteama !! Kup okulary lub popros kolegow zeby ci przeczytali o.O(bez obrazy)
| « Instrukcja!;) | Counter Strike:Source sprzedam » |