Gościu myśli ,że się grać nauczy na czitach ..... jak jest czit nie ma adma to odrazu wychodze z servera.na prawde zal mi takich typow w ESL czy CB sobie nie pograją bo dostaną dożywotni zakaz rejestracji za cheaty
Panowie to jest KuBeN ! Czyli jeden gracz ze skladu PGSpokerstrategy.cc :P Mial haxy , a koles co to krecil , ma ns ... wlaczyl wh zeby bylo widac co sie dzieje nie? :P
chcialbym sie dowiedziec czy interesujecie sie starym samochodami ;D
takimi z 60'-80'.
jezeli tak to sie wypowiadajcie
moze akurat mieliscie kiedys takie autko :)
Na CoD serwerze nie można kupować broni, gdyż zniszczyłoby to klasy.
Więc nie da się nic kupić przez buy menu.Ale dziś wyczaiłem jedną rzecz.Kolega zmienił sobie buy menu na starszą wersję i mógł kupować sobie wszystkie bronie.
Jak to zrobić, żeby nie można było tak robić?
Witam! Mam Windows XP Home Edition, i nie dawno zainstalowałem sobie nakładkę SevenMizer, która upodabnia XP do Sevena. Po kilku dniach, znudził mi się wygląd Sevena,więc go odinstalowałem. Niestety, po następnym uruchomieniu niektóre ikony(foldery, kosz, itp.)mają dalej wygląd Sevena, zamiast XP....
Stare wygi / Old Dogs (2009) DVDRiP Lektor PL
http://i39.tinypic.com/1180qrr.jpg
Linki:
Linki z tego postu zostały usunięte z powodu naruszenia regulaminu.
Witam . Kiedyś przez moją głupotę usunąłem grę w ten sposób : usunąłem folder z grą i skrót z pulpitu oraz w Dodaj/Usuń programy wpis
teraz gdy chcę ponownie zainstalować COD2 i WoW TBC nie mogę tego zrobić ponieważ przy COD2 pisze ze posiadam inną wersje tego produktu na swoim komputerze a w WoW...
Cześć.
Święta Bożego narodzenia juz co raz bliżej, może od razu przejdę do sedna tematu, otóż: mam w domu kasetę z takimi fajnymi utworami świątecznymi. Polskie kolędy i pastorałki - dość stare. Problem tkwi w tym, że nie mam opakowania od tej kasety a sama kaseta też nie jest opisana - gładka, bo...
Postanowiłem wrzucic trzy moje baaardzo stare prace :) po czesci na dowód że początkujący grafik może spokojnie zacząć od gimpa ;P a po części dla zbytu :P
oceniajcie! "najnowsza" z nich powstała w sierpniu 2008 roku ;P
http://img259.imageshack.us/img259/2313/444.png
...