a Ty co obrońca uciśnionych czy ki chuj?
chłop nie dość, że grał jak pizda, to jeszcze nie umie się do tego przyznać i kłamie.
W dupie to mamy i to okazaliśmy.
|
|
a Ty co obrońca uciśnionych czy ki chuj?
chłop nie dość, że grał jak pizda, to jeszcze nie umie się do tego przyznać i kłamie.
W dupie to mamy i to okazaliśmy.
Maciek prawde Ci powie :D
ktos z gory swieci takim przykladem, ze admini zaczynaja sie zachowywac tak jak sie zachowuja. jeszcze w sierpniu dostawalismy opierdol za bany z doopy. teraz jest jak jest.
ale po cos jest hierarchia na serverze h@ / admin. bedac adminem masz wykonywac swoja "prace", a to co robi h@ czy ktos ponad h@ gucio Was powinno obchodzic, bo jestescie tylko pacholkami od brudnej roboty na co sami przystaliscie :D
to tak jakby Wasz szef w pracy pil wino i Wy tez byscie zaczeli, bo szef tak robi? Szef 24 na dobe sie opierdala i gada przez telefon to i Wy, bo przyklad bierzecie? Dziecinne wytlumaczenie :)
HJ uważam jako najbardziej kulturalny serwer, ale widze ze head admin ma kulture w dupie i na wszystkich sra, "władza mu uderzyła do głowy?"
a tak ladnie kiedys potrafil sie wypowiadać i argumentować: skarga / ban na 10h - [RM] Skargi / bany , gdy
dostał niesłusznie bana sam sie tak czuł jak robi innym teraz pffff. LOW
p.s. drugi przykład:
http://cspuchatek.pl/145906-post1.html
Ostatnio edytowane przez malukaz ; 25-11-2010 o 13:28
Napisz skarge do sponsorow servera.
nie zapominaj, że ja zagrałem na puchatku 2 razy, 2 razy dostałem bana i z racji tego, że to serwery mojego kolegi (nie musiałem pisać, żeby dostać unbana) postanowiłem się trochę rozerwać i porobić jaj.
co do tematu.
jak wam przeszkadza moja osoba to piszcie skargi. tylko nie wiem do kogo. ale piszcie. gl :D
w tym momencie odpowiedzi szukam bana sa zgodne z zasada decorum, gosc zaczynajacy ten temat od poczatku sobie kpi, to sam otrzymal taka odpowiedz
nie wiem w czym macie problem, a chyba najwiekszy w tym, zeby zamknac ten temat w cholerę.
Ostatnio edytowane przez no i co? ; 25-11-2010 o 16:25
pilnujcie własnych tyłków - Bulinek i mirek brali ze mnie przykład.
:D no bo dobry przyklad dajesz ^^
Hierarchia hierarchią, tak jak w rodzinie dorosły przeklina to dziecko powtarza, tak samo tutaj jeżeli Admin klnie to ja się dziwię dlaczego niektórzy za bluzgi parę godzin wyłapują.
A po drugie "wypierdolenie" kogoś za to, że złożył skargę, do której miał prawo, to jest chore. Nie róbcie tutaj polskiej polityki. Każdy powinien być równy i każdy powinien mieć prawo do wyrażania poglądów, a nie tak jak jest teraz.
Też nie rozumiem zakładania tematu na forach "dla jaj", w których jeszcze się awanturuje.
Wg mnie powinna być wprowadzona zasada, że albo wszyscy klną, albo nikt nie klnie :)
Jest jedno powiedzenie świetnie określające zaistniałą sytuację, a mianowicie:
I na tym można zakończyć temat...co wolno wojewodzie, to nie tobie, smrodzie
| « [FS]Jackass 3-D (2010) DVDRip XvID | Office 2007 Professional Plus SP2 » |