Popularne odwołania do tej strony: jak byc pro w cs 1.6, jak byc pro w cs, cs jak byc pro, poradnik cs jak byc pro, cs poradnik pro, jak być pro w cs, jak być pro w cs 1.6, jak zostać pro graczem w cs 1.6, szema szema elo elo witam w moim poradniku, poradnik cs pro, pro cs 1.6, pro porady cs, counter strike jak zostac pr0, jak zostać pro w cs, jak byc pro w cs1.6, jak być pro w cf, jak zostać pro w cs 1.6, jak zostac pro cs 1,67, jak być pro w cs steam, jak być pro, czarek czarkowski jak być pro, poradnik jak byc pro cs, jak byc pro cs 1.6 j, jak być pro w css, counter strike 1.6 jak byc pro
Niedawno na polskiej scenie Counter-Strike'a pojawił się pewien nowy gracz - niejaki Cezary Czarkowski, który zaczął szybko ownować w ESL 1on1. Jego niesamowite fragi wciąż krążą po znanych portalach takich jak own-age.com, fragbite czy planet-movies. Na gotfragu wciąż zastanawiają się, jak on wali tak celne skany po ścianach i jak nauczył się tego wszystkiego w tak krótkim czasie... Otóż właśnie Czarek Czarkowski postanowił zdradzić swoje metody walki i zrobił poradnik w formie filmiku... Oto on:
Ale pamiętajcie: Nie da się być pro bez programiku... Dlatego pomoże wam w tym fajter efiks siedem kropka dwa :D :D. To dzięki niemu będziecie ownować tak jak Czarek x] Tylko pamiętajcie... Ustawiajcie tak jak Czarkowski!!! Czyli musicie sobie tam ustawić np.
Cytat:
zeby ludzików było widać pzez ściane
. On jest pro i wie co robi, wzorujcie się na nim xD.
Ostatnio edytowane przez Drill ; 25-08-2008 o 14:32.
Odp: Jak być pro gamerem w szybkim czasie - poradnik
Siemka. Wiem że jest już taki temat (albo kilka), ale z żadnego nic się nie dowiedziałem. :sad:
Dobra przejdźmy do rzeczy. Mam taki problem:
Kiedy gram W CS 1.6 (steam) albo w CS:CZ (też steam) podczas szybkiego poruszania myszką gra się bardzo tnie i FPS'y spadają prawie do 0 (5-7).
Podczas...
Poradnik do gry Poradnik Prince of Persia 2008
W poradniku znajdziecie wszystkie niezbędne informacje, aby szczęśliwie zakończyć przygodę, zebrać wszystkie 1001 Ziaren Światła i odblokować sekrety.
Pobierz
Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
...
Poradnik nauczy was jak z wersji Trial zrobić za darmo pełną wersje programu: Tibia Bot NG !!!. Proponuję najpierw przeczytać cały poradnik a następnie brać się do roboty krok po kroku, więc zaczynajmy.
Potrzebne będą nam dwa programy:
Pierwszy to oczywiście Tibia Bot NG, który możemy...
Ja mam jeszcze pytanko związane z tematem.. Mam:
Viste Home Premium,
Procesor 2,79gHz.
Pamięć (RAM) 2GB
64-bitowy system.
Karta Graficzna nVidia 9600
I tak, włączam cs'a ( steam'a ) wszystko dziala dobrze wchodze na serv i prędzej lub później wyłącza mi sie cs sam! Na dole wyskakuje...