no wszystko wrzuć do na ftp tam gdzie masz webspella i jak sie zapyta czy podmienić to klikasz tak u juz ( moze poradnik trzeba napisać jak zmienić theme w webspellu hhahaha )
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
Witam, przedstawiam moją ofertę www oraz amxx. Cennik podany poniżej dotyczy płatności przelewem(chyba, że napisano inaczej). Jeśli zależy ci na płatności SMS skontaktuj się ze mną
Oferta www
• Instalacja forum phpBB modified przemo/phpBB3 = 5zł przelew, 10,98 SMS
• Konfiguracja forum phpBB...
PORADNIK WEBSPELL NA XAA.PL
Żeby zainstalować CMS Webspell na naszej stronie potrzebujemy bazy danych.
1. Wchodzimy na proserwer.pl, logujemy się na nasze konto i klikamy na "moje serwery".
http://img85.imageshack.us/img85/6939/83492711.png
2. Następnie klikamy na "admin".
...
Przeglądając forum zauważyłem, że Nasi użytkownicy ostatnio proszą o opis instalacji webspell. Postanowiłem napisać mały poradnik. Mam nadzieje ze napisany jest dość zrozumiale oraz ze kiedyś komuś sie przyda.
INSTALCJA WEBSPELL. KROK PO KROKU
1. Ściągamy webspell wersja Webspell.pl...
Witam zrobiłem stronę future-gaming.xaa.pl. Nie znam się na wgrywaniu webspella jeśli ktoś umie to bardzo bym prosił o kontakt. Podam wszystkie potrzebne loginy i hasła do zrobienia strony *ftp,cpanel,mysql.
Już mam kasę na domenę eu i dołoże wszelkich starań zeby mieć silne dywizje w future.
...
Mam problem , a mianowicie .. chce zainstalować webspella na xaa.pl Tak więc
1) Wrzucam wszystko na ftp
2)wchodzę twojastrona/install
3) wszystko pięknie ładnie dochodzę do punktu któregoś tam gdzie wypełnia się dane mysql
No i tutaj zaczynają sie problemy. Nie pierwszy raz instaluje...
Współpraca na zasadzie wymiany doświadczeń oraz własnego rozwoju w dziedzinie budowy stron internetowych.
Na razie mmożemu zaoferować rangę na forum oraz w niedalekiej przyszłości popularność w tej dziedzinie.
W późniejszej fazie rozwoju serwisu, bedzie możliwość zaoferowania wynagrodzenia...
Witam!
Szukam kogoś kto mi wgra za darmo webspell i darmowy szablon (już wiem, który i dam linka). Strona jest na xaa.pl. Więc kto by mógłby mi pomóc niech napisze na GG: 9177351
Instrukcja instalacji webspell.
1. Ściągamy Webspella
2. Rozpakowujemy pliki, wgrywamy na serwer ftp. Jak to zrobić wejdz - Link
3. Wchodzimy na naszą stronę adres.pl/install
http://img395.imageshack.us/img395/3733/step1kz0.jpg
Klikamy kontynuuj.
...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u