Tutaj dyskutujemy na temat grafiki. Czyli jak wykonać layout, skąd pobrać gotowe szablony, możemy się także pochwalić swoim świeżym layoutem lub podpytać się co mu jeszcze brakuje ;)
Jesteś pewien że dałeś to w dobrym dziale?
"Every single day you get another chance. Don't waste it... Think about this moment..."
czy mógł by mi ktoś pomóc mam podobny problem jak kolega tylko ze ja mam zablokowane color quality i nie moge zmienic na 32 bity a to jest mi potrzebne Imageshack - beztytuunq3.png
Jakiś czas temu grając na jakiejś mapce z rożnymi warunkami oświetlenia (raz ciemno raz jasno) wpadłem na pomysł by napisać skrypt przełączający kolory celownika (pomiędzy 3 kolorami : czarny biały; standardowy zielony). Próbowałem samemu napisać taki skrypt lecz przełączał on tylko z zielonego na...
Witam, szukam osoby która mi napisze plugin który od danej godziny zmienia texture nieba np. (od godziny 07:00 na nazwa.tga, od 15:00 na nazwa1.tga, od 19:00 na nazwa2.tga), ale by światło na mapie pozostało takie jakie jest cały czas.
Witam! Szukam pewnego pluginu,który mi zmieni wygląd admina na vipa! Albo jakiś inny...chce żeby admin na serwer się wyróżniał i żeby wyglądał tak samo ja w tt i ct(serwer dr)
Jeśli ktoś zna jakieś to prosze o link!
» Nazwa serwera: .:CyR4X:. NoSteam
» IP serwera: 213.199.195.87:27015
» Ilość slotów: 16
» Czynny: 24/7
» FriendlyFire: TAK
» Czas mapy: 25 minut, AWP/AIM 15 minut
» Forum serwera: Forum serwera Counter Strike .:CyR4x:. - www.cyr4x.fora.pl
Archiwum serwerów Counter Strike 1.6 Steam i Non Steam
Mam do Was pytanie czy VAC lub VAC 2 banuje za zmiane confing.cfg ? Chodzi mi o zmiane tych oto komend:
hud_fastswitch "1", cl_dynamiccrosshair "0" po zmianie ich gra sie o wiele lepiej.
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje bind na zmianę nicku podczas gry. Wciskam przycisk i nick zmienia mi się na ten podany w bindzie. Jeśli istniej prosiłbym o podanie. Z góry dziękuję !
jestem ciekaw czy da sie zrobic binda takiego aby wciskajac np [ nick zmienial sie na wybrany ,jesli tak to prosze o przyklad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pozdrawiam!!!
Instalacja gry i podstawy
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u