Królestwo Jhino czy jak to tam było,
ddo 32 lvl i oddalem rzeczy koledze i wzystko i w cs gram daalej,A znacie jakieś fajne gry przez neta i link bym sobie pograł:) oprócz Silka i M2
Tyle ma wspolnego z MMORPG co klubowe pilkazyki z MS.
ehh odrzucilo mnie maksymalne lamerstwo i tabuny nibygraczy sepiacych o podexpienie.
normalnie internetowa wioha... a na wow czasu brak.. psiocrev
Ja grałem ale ukradli mi konta 60lvl i 44lvl wiec jak by ktoś miał na oddanie konto do tej gry i to na serwerze Fenic to prosze napiszcie na gg 1619314
Ja nie rozumiem, jak tą gre ludzie zaliczają do MMORPG'ów... Dla mnie poprostu DNO, wole Tibie (chociaż i tak w to nie gram) niż to gówno oO To wogóle fabuły nie ma Oo.
http://i46.tinypic.com/f9r1w0.jpg
Unfair-Gamers FORUM
przedstawia
W 100% bezpieczny dziala takze na zminimalizowaniu xD
Jak widac jest to wersja beta wiec moze sie czasami ciac ale nie powinno
PORADY:
-NAJLEPIEJ ZOSTAWIAC NA NIZSZYCH NOOBACH PONIEWAZ MOZE ON ZOSTAC ZABITY PRZEZ GRUPKE
-SAM...
Jak Otworzyć?
Jeśli mamy coś konkretnego do sprzedania, idziemy do HANDLARZA RÓŻNOŚCI i kupujemy TOBÓŁ za 500 yang. Następnie idziemy w miejsce gdzie chcemy otworzyć sklep, zdejmujemy zbroję i klikamy prawym guzikiem myszki na nasz Tobół. Wpisujemy nazwę naszego sklepu i klikamy OK. Następnie...
Znacie jakiś dobry exp hack? Znudziło mi się monotonne walenie potworów za które leci małó expa. Chciałbym to jakoś przyspieszyć. Mam nadzieję że mi pomprzecie.
Sprzedam kod do gry Metin 2 którym po wpisaniu go dostajemy możliwość kupowania w sklepie internetowym tej gry na 10zł.
Cena: SMS 3.66zł
Kod jest z miesięcznika - Komputer Świat: Gry
Witam!
Chciałbym prosić was o linka do fajnych hackow
Najbardziej potrzebuje RadarHack- widizi na mapce metki i MonkeyHack- widzi z ktorej malby wydropi medal
Prosze nie dawac kayylogerow ani innych wirusów
Licze na waszą pomoc
Czesc
Checie zagrac w Metina2 Chinskiego,o to link
Program iTunes 7.6.1 Pobierz - (chiński metin2 do ściągnięcia): Darmowe Oprogramowanie, programy.
Sam gram w chinskiego metina2,ponieważ idziemy z 1 lvl jak zaczynamy gre na dzikie psy,zabijamy 2,3 i mamy odrazu 9 lvl w pare dni mozna...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u