Cze.
wiem jak zrobić demko ale jak zrobić filmik ?
jakim programem ?
może ktoś dokładnie opisać ?
z góry thx.
|
|
Cze.
wiem jak zrobić demko ale jak zrobić filmik ?
jakim programem ?
może ktoś dokładnie opisać ?
z góry thx.
Potem cos do klejenia , na poczatek moze Windows Movie MakerAby przerobić demko na film musimy mieć program VideoMach który można pobrać z tąd
2. Po instalacji programu włączamy CS i wpisujemy w consoli "viewdemo nazwa_dema"
3. Kiedy znajdziesz akcję którą chcesz nagrać wpisz do consoli "startmovie nazwa ilość_klatek" (nazwa - tak będą sie nazywały nasze screen'y, ilość klatek - standardowo 25-30)
4. Na koniec naszej akcji wpisujemy w consoli "endmovie"
5.W ten sposób powstało bardzo dużo screen'ów w folderze cstrike
6.Usuń screen'y w których widać console itp.
7.Uruchom zainstalowany wcześniej program i naciśnij przycisk widziany na obrazku i wczytaj wszystkie screen'y
Możesz dodać także muzykę, która będzie leciała podczas oglądania filmu
8.Gdy już wszystko gotowe klikamy na dyskietkę widoczną na obrazku
9.Po kliknięciu wyskoczy okno, w którym wybieramy format pliku oraz gdzie ma sie zapisać nasz film
a - miejsce gdzie wybieramy gdzie ma się nam zapisać film
b - miejsce gdzie wybieramy format naszego filmu
[/quote]
Zapraszam do tego artykułu http://www.wiaderko.com/cs/poczeklania/art/391
Jeżeli Ci pomogłem naciśnij "POMÓGŁ"![]()
Witam, ja mam następujący problem...
Gdy wpisuję w konsoli;
vievdemo nazwa dema, to mi się je odtwarza.
Potem wpisuję startmovie dupa 25_25 (brat mówił, że dobrze chodzi), no i po zaczęciu, strasznie mi się to zacina, tak tnie, co parę sekund idzie trochę tego dema... Po prostu strasznie się zacina... Próbowałem też z np. 90, ale ten sam rezultat... Tylko, że zmienny...
Proszę, pomóżcie!
tak sie dzieje, bo komp musi wyrobic ze screenowaniem klatek, nawet jak robi sie pojedynczego snapshota jest lekka przycina czasem. Jak sie przycina znaczy ze jest dobrze.
Rob tak jak robisz 25 , potem endmovie i wchodzisz do csa i jest pewnie z 300 screenow ;)
Ale to się tak zacina, że muszę czekać chyba pół godziny na jedną akcję, to wtedy jest dobrze? Czy jak tak się robi, jak mówiłem, będzie tak we fragmovie?
nie no tak to chyba nie, mi sie scina ale tak lajtowo, to chyba od kompa zalezy .
Mam dobry komputer, czy to trzeba mieć do tego CSE, bo mam, ale włączone? Mam dobry komputer, bardzo dobry ;(
Było! Szukaj.
Wiem, szukałem, ale marny ze mnie szukacz. Czy mógłbyś mi proszę podać link z takim problemem?
3. Kiedy znajdziesz akcję którą chcesz nagrać wpisz do consoli "startmovie nazwa ilość_klatek" (nazwa - tak będą sie nazywały nasze screen'y, ilość klatek - standardowo 25-30)
o co w tym dokładnie biega? :mad:
Ej no zal...wszystko zrobilem ale jak idzie filmik to co 0.5 sek czarne sie pokazuje... :/
pomocy!
Moze mi ktos powiedziec dlaczego jak zrobie juz filmik i odtwarzam go to strasznie mi tnie.
Sciagnij program Fraps
Nagraj demo [~]record nazwa dema.
kiedy skonczysz na wpisz w konsoli[~] stop
wlacz program Fraps w zakladne Movies wybierz Full-Size i ustaw
30 fps
wlacz CS wejdz w konsole [~] i wpisz viewdemo nazwa dema
kiedy bedzie "Twoja akcja" nadus F9 tak jest domyslnie
i jak koniec toF9 plik jest zapisane w formacie .avi na dysku gdzie jest Fraps i w Movie Makerze obrawiasz itd..
Jesli pomoglem nadus Pomógł
dzieki [MAR]cinh(o) za pomoc ;] :smile:
Adii321 bede wdzieczny jesli dasz mi pomogl na dole pod moim postem dam gdzie jest profil pw email i gg i jest pomog i kliknij w to dzieki :)
mam problem:
uzytkownik anthRax dal sposob, ale robie wszystko, odtwarzam, zaczyna sie zgrywac - zacina, daje endmovie wychodze z csa i folder csstrike nie zawiera nic dodatkowego
jesli o to chodzi to mam cs non steam nie orginala
[MAR]cinh(o), nie prosi sie o pomógł, zapewne dostaniesz warnapOzdrO :o
[ Dodano: Wto 18 Mar, 2008 ]
o pszepraszam już dostałeś![]()
[MAR]cinh(o): mam pytanko kolega zrobil mi w photoshopie napisy, ale zdaje mi sie ze jezeli dodam filmik to napisy beda mialy inny rozmiar i filmik bedzie mialo inny rozmiar. czy idzie to ustawic w Movie makerze czy to trzeba napisy dostosowac do rozmiaru demka?
| « [World of Warcraft] Prywatny Serwer | Server NON STEAM CS:Source zapraszamy ;) » |