UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: ESP

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
  1. #1 ESP 
    Starsza lamka
    witam, mysle ze przydalby sie plugin ESP, imitujacy wh u adminow, wyglada on tak ze obserwator jest "polaczony" z innymi graczami za pomoca cienkiej linii ktora wskauje polozenie tego drugiego, odleglosc i takie tam, oczywiscie pokazuje tylko temu kto juz nie zyje, mysle ze to dobry plugin do lapania czitow z wh, bo jak dla mnie to trudne zadanie, bo zanim postawie banana to musze to obejrzec dlugo i nagrac kilka demek, ja nie jestem niecierpliwy jakniektorzy tu i zanim podejme taka decyzje musze miec ja porzadnie udokumentowana, a niektorzy cziterzy napawde dobrze sie maskuja, albo sa ludzie ktoryz duzu strzelaja w sciany ale po przyjrzeniu sie im okazuje sie ze maja taktyki i za kazdym razem robia tak samo i za kazdym razem strzelaja w te same miejsca przez sciany, wszyscy wyzywaja ich od czitersow,

pozdrwiam

Spamer z doświadczeniem
    no powiem CI Eliksir ze dobrze pomyslales :mrgreen:
    Przydalo by sie cus takiego

Spamer
    Moim zdaniem to by bylo fajnie na serwerze. Mniej czitow by bylo

Jestem za

pox
    pox jest nieaktywny
    Admin HJ Awatar pox
    A teraz takie pytanie ; d

Czy w ogole jest to dostepne? Bo ja jeszcze nigdy z takim czyms sie nie spotkalem ; d

Starsza lamka
    jest dostepne, dodawane jest czesto do roznego rodzajow serweropackow hlds'a ale mysle ze pojedynczy plugin tez da sie znalezc, zajme sie tym w weekend i dorzuce lineczke, a jak nie ma to wyluskam z jakiegos packa i tez dam lineczke, pozdro

6. #6 Odp: ESP 
    Banned
    aa mnie to wali xD :P

7. #7 Odp: ESP 
    add
    add jest nieaktywny
    Spamer z doświadczeniem
    A sa jakies czity na serwie? Nie spotkalem sie jeszcze :P Pomysle o tym plugsie :P

8. #8 Odp: ESP 
    Moderator Awatar bakul. <3
    Na FFA to chyba nie potrzebne ;)

Odwiedzający znaleźli tę stronę szukając:

esp cs

co to esp csesp cs 1.6co to jest esp w csco to jest esp cscs espesp cs co to jestesp w csesp do csesp cs co toessp csco to esp cs 1.6cs 1.6 co to espesp - cscs-co to espcs 1.6 esp co to jestesp co to jest csesp plugin cs 1.6 esp w csie c oto jestesp cs co to takiegoesp w cs 1.6co to jest esp cs 1.6
Uprawnienia umieszczania postów