a jak strona będzie dzialac to zostanie dodany nowy szablon do pobrania:P
Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by następnie pokonać doświadczeniem
Nadal pierdolę pop i wkurwia mnie emo. Nadal kochamy rap, który gloryfikuje przemoc. - Słoń
pod kilkoma warunkami :P napisalem rav'owi na PW ;) hehe :)
Już się podzieliłeś szablonem :) Na przyszłość dodawaj delikatne znaki wodne. Ekipę pixelozy proszę o zajęcie się twórczością Dreq'a, bo bardzo mi się ona podoba!
"Every single day you get another chance. Don't waste it... Think about this moment..."
VolT - raczej małe są szanse, że uda nam się tego lay'a użyć. Bardzo byśmy chcieli, ale jest jeden kłopt - jest strasznie trudny do pocięcia. Za takie rzeczy z reguły się płaci, a nie o to chodzi. W każdym razie - DreQ powiedział, że nie ma czasu na więcej twórczości, więc raczej współpraca z nim nie uda się nam... Narazie pozostaje wam zadowolić się mną i Kyrtapem w roli grafików :)
VolT - raczej małe są szanse, że uda nam się tego lay'a użyć. Bardzo byśmy chcieli, ale jest jeden kłopt - jest strasznie trudny do pocięcia. Za takie rzeczy z reguły się płaci, a nie o to chodzi. W każdym razie - DreQ powiedział, że nie ma czasu na więcej twórczości, więc raczej współpraca z nim nie uda się nam... Narazie pozostaje wam zadowolić się mną i Kyrtapem w roli grafików :)
nie miał bym problemów z pocięciem go i oskryptowaniem bo on nie różni sie niczym innym od reszty ale nie będę oskryptowywal czegoś co mi sie totalnie nie podoba
Napisałem wczoraj do Was (pizeloza) e-mail, może byście chcieli mnie wziąć? Mam parę prac, za które nic nie chce, i myślę ze oskryptowanie ich nie będzie problemem. Czekam na odpowiedz
Witam!
Już od 2 Lat Gram w CS.
Już 9 Miesięcy mam klan w którym jestem vCL-em
Już od roku interesuje się Webmasterką Czyli Stronami Internetowymi,Zakładaniem Stron, Językami HTML, JavaScript i innymi,
Zaraz po założeniu klanu CL założył Strone internetową na yoyo.pl
Nie wiedzieliśmy jeszcze...
Witam, chcem kupić szablon od mojego kumpla (jest to szablon od wani) cena jego to 25 zł. I własnie waham sie czy kupic ten sablon bo slyszałem ze maja byc darmowe i sie boje ze jak juz kupie ten szablon za pare dni bedzie on za free!
Co robic?
Witam mam pytani na jakij str znajduja sie darmowe szablony do webspella i jego pliki .... bo www.szablonycms.pl nie dziala tak jak www.szablony-cms.pl wiec co jest grane ? pomocy bo musze zrobic str dla klanu ...
Archiwum forum
Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u