Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , ,

Odsłon tematu: 4063
Narzędzia wątku

cms e 107 Instrukcja

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

Ma ktoś instrukcje lub powie jak zrobić np menu itp będe bardzo wdzięczny ..ja nie kumam tego cmsa

188.165.19.22:27031 - PGC-CS.EU [GUN GAME] !! Rekrutacja Na Administratorów !!
Wejdz -
http://pgc-cs.eu/
http://allegro.pl/show_item.php?item=1458311575

Suruf is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

http://e107.org.pl/e107.php?1 tutaj masz instrukcje do tego cmsa

JaCo is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXXX---- Doświadczenie: kręci gibony

dzięki ale to już widziałem :P

Suruf is Offline
V.I.P.

Poziom upalenia:
XXX----- Doświadczenie: pali bongi

no to w inny sposob Ci nie pomoge jak to co tam jest napisane nie jest jasne :D

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
instrukcja jak zrobić HERB
witam możecie mi pomóc znaleźć instrukcje jak wykonać HERB z Adobe Photoshop CS2.
Pytania i offtopic związany z grafiką
instrukcja do iphona
Witam szukam instrukcji obslugi do iphona po polsku bo nie moge gada rozgrysc
Inny sprzęt
HLDS Błędna instrukcja
Witam! Mam dosyć dziwny problem z HLDS'em. Niedawno zmieniłem sobie bebechy w serwerze na "nowe" i od tego wszystko się zaczęło... Po zmianie wnętrzności z intela na amd postawiłem debiana 2.6.26 uradowany zacząłem instalacje HLDS'a wg tej stronki: LINK. Na intelu wszystko śmigało na amd nie chce...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Instrukcja obsługi AutoMapy.pdf+Poi - Instrukcja dodawania POI do AM
Instrukcja obsługi AutoMapy.pdf+Poi nowe Instrukcja dodawania POI do AM + Poi nowe Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum.
Aplikacje na komórkę
Instrukcja i poradniki
Nie macie poradników do gier? nie umiecie znaleźć? Napiszcie do jakiej gry szukacie a ja sprobuje znaleźć i wrzucić na chomikuj. Link został usunięty z powodu naruszenia regulaminu forum. Ściaganie poradników na mój transfer mozecie sciagac bez zerejestrowania chomikuj
Archiwum forum
BF 2 + Prosta instrukcja ;) 2 gibony
Witam Mam sprawe, chce wsadzić bf2 na serwer. Ale nie wiem gdzie co wziąść. Tak jak w Seby poradniku ... Troche nie wiem gdzie co, prosze o jak najszybszą instrukcje : Link skąd można ściągnąć. Instrukcja czyli .amxx do plugins bf2mod do amxmodx takiej prostej instrukcji. DAM 2 GIBONY ! Za...
Szukam pluginu AMX/AMXX
instrukcja spod.... odwoluje sie...
siemka, mam problem ;) dostalem od kolegi nowiutkiego CsS... zainstalowalem wszystko i właczylem gre... ;| na powitanie wyskoczyl komunikat: Instrukcja spod "0x0fd43e2c" oodwołuje się do pamięci pod adresem "0x0d7aa1a0". Pamięć nie może być "read". Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie...
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
instrukcja do HLDJ
Siema:devil: Mam problem otóż: Może mi ktoś powiedzieć jak skonfigurować HLDJ ? Mam programik ale nie wiem jak go używać oraz jak przekształcić muze.:black_eye: Z góry dzięki za pomoc:dwarf:
Problemy z CS 1.6
Aequitas - INSTRUKCJA
Witam, szukam instrukcji do Aequitas, żeby grać na esl'u, ale nie wiem jak mam to uruchomić. Jakby ktoś mógł niech zapoda pełną instrukcję do tego.
OffTopic - Counter Strike
Instrukcja!;)
Mógl by ktoś zamieścić tu Jakąś instrukcje dotyczącą robienia avatarków , loga ?;) Bardzo bym prosił;)Dam... :razz: Ortografia/Rozek
Archiwum forum

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz