UWAGA
W związku z upgrade'em Forum Wiaderko do vB 4.x ewentualne błędy i nieprawidłowości proszę zgłaszać w tym temacie

Wątek: Odwołanie od bana KiDllEr

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 28
  1. #1 Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka
    Witam chciałbym odwołać się od perma za rzekome cheaty na serwerze Hashjama[TP]
    [AMXBANS] ===============================================
    [AMXBANS] Zbanowany przez no i co?
    [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na forum.wiaderko.com
    [AMXBANS] Przyczyna: 'Czitujesz'
    [AMXBANS] Czas: 'permanently'
    [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:19652304'
    [AMXBANS] Twoje IP: '82.160.204.207'
    [AMXBANS] ===============================================
    Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.
    Kicked : You are BANNED. Check you
    Data i czas zdarzenia: 24:47
    Opis sytuacji:Gram sobie na mapie de_nuke mapa teksturowa jak ktoś ma dobre słuchawki to o skan nie trudno. Tym bardziej że nie gram na tej mapie od dziś, a dołączając do tego kartę dźwiękową super uber pro stajemy się (Profesjonalistami w skanowaniu). Widziałem że admin na specu luka na mnie bo kojarzę niektóre nicki z hashjamy. Otóż do czego zmierzam admin no i co? nie zrobił mi ss więc zapewne ma demo i da je do analizy wyższym sferą, jeżeli do takiego czegoś dojdzie (mam nadzieje że ktoś oglądnie te demo) bo naprawdę gram czysto i nie można mi niczego zarzucić.
    O co prosisz: O poprawną analizę dema z dobrymi słuchawkami

Ps: Dziękuje i proszę o szybkie odbanowanie

2. #2 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    el Wymiataczos Awatar no i co?
    W gore rogi,
    Chce zobaczyc cycki!

3. #3 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka
    sciagne teraz demo wroce z silowni i odpisze czy clear czy co... kolo godziny 15+

---------- Post dodany 09-12-2010 o godzinie 15:21 ----------

moja ocena wallhack.

4. #4 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka
    To może Pan "spec" Sherlock Holms opisze akcje w których to widzi tego wallhacka. Każdy potrafi napisać widzę to widzę tamto.
    Nikogo nie zamierzam obrażać wyrażam tylko swoje zdanie ponieważ wiem jak wygląda adminowanie i wiem z czym to się je.

5. #5 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Admin HJ
    Moja ocena : odpalony, a czasów nie ma co rozpisywać bo w niemal każdej rundzie są dziwne akcje.

6. #6 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka
    Boże widzisz i nie grzmisz. Skąd wy żeście się urwali bo naprawdę takiego nieprofesjonalizmu w życiu nie widziałem, apeluje do tych co skomentowali demo niech kupią wreszcie te słuchawki albo niech nie grają w cs'a bo nie widzą np akcji w której nie widziałem typa na rusztowaniu gdy plantowałem pakę lub gdy patrzyłem na gorę cały czas gdy typ za moimi plecami siedział w kurniku. Ogarnijcie się naprawdę bo poziomem gry tu nie grzeszycie, a zarazem ośmieszacie się tylko pisząc że na tym demie widać cokolwiek co nie miało miejsca. Poza tym ludzie którzy grali o tej godzinie skillem też nie za bardzo się wyróżniali. Mam prośbę niech jakiś poważny człowiek obejrzy to demo bo mnie szlag trafi zaraz z tymi adminami którzy nic nie potrafią zobaczyć.
    Wyrażam swoje niezadowolenie komentarzami adminów, tak jak ich błędna analizę dema.

7. #7 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Admin HJ
    DObra sprawdze to demko gram na sluch wiec zobaczmy co w trawie piszczy ^ ^

zaraz dam edyta.

Ogladalem jak dla mnie nie jest czysto. Wiadomo moge sie mylic :)
    Ostatnio edytowane przez liberator~lbt ; 09-12-2010 o 18:12

8. #8 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    np akcji w której nie widziałem typa na rusztowaniu gdy plantowałem pakę lub gdy patrzyłem na gorę cały czas gdy typ za moimi plecami siedział w kurniku
    sie kitrasz. debile nie jestesmy xd

celujesz w glowy przez sciane a potem uciekasz celownikiem dopiero kawalek. hedy przez sciany... w sumie temat do zamkniecia.
    Ostatnio edytowane przez no i co? ; 09-12-2010 o 18:43
    W gore rogi,
    Chce zobaczyc cycki!

9. #9 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka
    Cytat Zamieszczone przez no i co? Zobacz posta
    sie kitrasz. debile nie jestesmy xd

celujesz w glowy przez sciane a potek uciekasz dopiero kawalek. hedy przez sciany... w sumie temat do zamkniecia.
    Niby kiedy celuje przez ścianę na głowy? Typ na pochylni skanował i jak na tacy wyłożony na dobrych słuchawkach słychać że był na przeciw mnie, drugi skan to typ w ostatniej akcji uciekający z przebudówki do hangaru, strzeliłem w to miejsce instynktownie miał mało życia to padł. Poza tym dlaczego mówisz że do zamknięcia skoro nie wypowiedziały się poważne osoby, bo wybacz nie uważam cie za poważna osobę. Co do debilizmu to wybacz ale go prezentujesz i cie wyśmieje, i proszę żeby szukam_bana obejrzał to demo bo myślę że on ogarnie to poważnie.

10. #10 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Admin HJ Awatar Maverick69
    Szczerze na demku nic mi się w oczy nie rzuciło :/ - skany w standardowych miejscach. Przesunięcie celownika gdy wychodzi z za ściany zupełnie inaczej wygląda na WH. Chłopak ma trochę farta i dobry refleks.
    wiaderko.com[TP] - 193.33.176.148:27015
    wiaderko.com[AWP/HG DM] - 193.33.176.50:27015
    na serwerach - za stary na to jestem
    STEAM zawsze ON. Pisz jaki masz problem - jak będę odpiszę.

11. #11 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    czlowieku mowisz mi ze nie czitujesz i pokazujesz 1 akcje, gdzie ktos byl za sciana i padles... sory to nie znaczy, ze nic nie miales. 2 skany calkowicie z doopy w glowe. na poche jak walil to od razu celowal nad skrzynka. wiedzial, ze tam jest.
    4:1 dla wh xD
    W gore rogi,
    Chce zobaczyc cycki!

12. #12 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    el Wymiataczos Awatar AN0N!M
    CZYSTO
    Kidler grałeś jeszcze na HJ w ostatnich dniach ? oprucz tego nuka co na demie jest ?

13. #13 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka
    9/10 ludzi zawsze siedzi na skrzynce gram już trochę i się nauczyłem. Tak jak wspomniał maverick69 za co mu dziękuje bo zapomniałem o tym wspomnieć akcja w której wchodzę na kwadrat nie miałem celownika odrazu na głowie ct. Widzę że nie dogadam się z wami poczekam na decyzję bo już nie mam siły żeby się bronić poza tym ludzie zawsze mówili że im więcej gadasz tym bardziej się pogrążasz, więc będę się wypowiadał jeśli zostanę oto poproszony. Cu

---------- Post dodany 09-12-2010 o godzinie 19:18 ----------

Coś edit nie działa mi, ale tak anonim grałem parę mapek i dużo dużo wcześniej przed przerwą grałem sporo na HJ

14. #14 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    w kurniku wyczekales drugiego. w tym problem.
    zreszta na serwie bylo 2 admow co chcialo dac bana. czekamy na znaniola. pw do niego wyslalem zeby napisal cos od siebie.
    W gore rogi,
    Chce zobaczyc cycki!

15. #15 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    H@ HJ Awatar ModY
    Dla mnie też jest czysto.
    wiaderko.com[TP] - 193.33.176.148:27015
    wiaderko.com [Aim Hs] - 193.33.176.15:27015

wiaderko.com [DM] - 193.33.176.53:27015
    wiaderko.com [FFA] - 193.33.176.188:27015

16. #16 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    prawie jak pro Awatar znaniol kolejorz!
    ja już wczoraj chciałem go banować bez dema , widziałem przez 2 rundy co wyprawia był to obłęd.
    ODPALONY !
    Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi. Jeżeli mimo to je zadaje, to znaczy, że jest to niestety mój obowiazek
    Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać. Kartezjusz.

17. #17 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka
    Nie no obłęd jakiś, zgadaliście się czy co? Taki z ciebie znaniol jak ze mnie baletnica i poza tym czuje tu spisek bo wczoraj grałem na HJ tylko od 23+ aż do chwili bana więc znaniol nie jesteś prorokiem.

18. #18 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    prawie jak pro Awatar znaniol kolejorz!
    jak grałem na serwerze i widziałem te 2 akcje to chcialem to zrobic , pomysl co chcesz powiedziec zanim zaczniesz się jąkać
    Znam wszystkie możliwe pytania i wszystkie odpowiedzi. Jeżeli mimo to je zadaje, to znaczy, że jest to niestety mój obowiazek
    Nie wystarczy mieć sprawny umysł, trzeba go jeszcze dobrze używać. Kartezjusz.

19. #19 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka
    Jak to mówią w dupie byłeś gówno widziałeś, zazdrościcie skilla i tyle pograjcie trochę i dopiero osądzajcie kogoś. Grałem dość długo na HJ i nigdy nie miałem bana, wbija jakieś zero widzi że zabijam 5 to już mu się mały trzęsie bo on tak nie potrafi. Śmieszą mnie wasze komentarze i dziwię się że tak poważny człowiek jak szukam_bana przyjmuje takich zerowców jak wy.
    Poraz kolejny powtarzam że nic nigdy nie używałem, a na takich znawców którzy mówią że coś mam to dawajcie demo na BL wcale się nie boję bo to był czysty skill tylko i wyłącznie.

20. #20 Odp: Odwołanie od bana KiDllEr 
    Starsza lamka Awatar bTom
    Smieszna obsesja na punkcie WH. Nic nie ma, skanuje normalnie, widac ze ogarnia, ostatnia akcja wyglada na czysty fart.

Daj demka z HLTV HJ TP z map na ktorych grales i tylko potwierdzisz swoja niewinnosc.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni