Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi:

Popularne odwołania do tej strony: komendy pokemod, komendy do pokemoda, pokemod komendy, pokemod info, komendy admina pokemod, pokemod komendy admina, pokemod instrukcja, co to pokemod, jak używać pokemonów w cs, komendy pokemoda, jak uzywac skilli na pokemodzie, jak uzyc mocy w pokemod, komendy na pokemoda, komendy admina na pokemodzie, komendy do cs a pokemod, cs pokemod download, pookemod komendy, komendy dla admina pokemod, komendy admina na pokemod, pokemod i instrukcja, cs 1.6 pokemod pokemony, jak używać mocy w cs 1.6 pokemod, komendy admina w pokemod, jak uzyc pokemona w cs, jak zrobic pokemod

Odsłon tematu: 19143
Narzędzia wątku

PokeMod

cardek1029 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Gdy uruchomimy PokeMod po raz pierwszy, pliki konfiguracyjne będą zapisywane w addons/amxmodx/configs/pokemon/
Po aktualizacji do nowej wersji, wpisz w konsoli pm_reset all, aby uzyskać nowsze pliki konfiguracyjne.

Instalacja
Autor pluginu napisał żeby plugin kompilować lokalnie na komputerze ale to póżniej.
Najpierw ściągamy plik pokemod_123rc.zip
Otwieramy i plik pokemod.amxx kopiujemy do addons/amxmodx/plugins
Następnie dopisujemy pokemod.amxx do plugins.ini
Teraz należy ściągnąć plik pokemod_files.zip, otworzyć i foldery models, sound, sprites wypakować do cstrike
Jeśli w jakiś sposób nie będzie Ci działać PokeMod to sprawdż czy masz włączone potrzebne moduły, wszystko wgrane, itp.
A jak nadal nie działa to postępuj zgodnie z tą instrukcją:
?ciągamy plik pokemod_123rc.zip
Jego zawartość wypakowywujemy do addons/amxmodx/scripting
Jak się spyta czy zastąpić to wybieramy TAK
Teraz plik pokemod.sma przeciągamy na plik compile.exe i czekamy aż się skompuluje.
Po niedługim czasie skompilowany plik znajdzie się w folderze compiled a dalej postępujemy jak napisałem na samym początku instalacji.

Komendy Admina

pm_givepoke <nick | @TEAM | @ALL> <nazwa pokemona> [level] - danie pokemona graczowi
pm_setpoke <nick | @TEAM | @ALL> <nazwa pokemona> - tymczasowe danie mocy pokemonowi
pm_takepoke <nick | @TEAM | @ALL> <pokemon | @ALL | @# | @C> - ustaw pokemony z dala od graczy
pm_morph <nick | @TEAM | @ALL> <pokemon | @ALL | @# | @C> <nowy pokemon> - zastępuję pokemona nowym
pm_givexp <nick | @TEAM | @ALL> <pokemon | @ALL | @# | @C> <ilość> - danie xp pokemonowi
pm_setxp <nick | @TEAM | @ALL> <pokemon | @ALL | @# | @C> <ilość> - ustawienie xp pokemonowi
pm_addrank <nick | @TEAM | @ALL> <ilość> - danie punktów ranku graczowi
pm_setrank <nick | @TEAM | @ALL> <ilość> - ustawienie punktów ranku dla gracza
pm_setlevel/pm_setlvl <nick | @TEAM | @ALL> <pokemon | @ALL | @# | @C> <level> - ustawienie levelu dla pokemona
pm_giveitem <nick | @TEAM | @ALL> <nazwa itemu> [ilość] - danie graczowi przedmiot
pm_debugger <nick | 0> - kto odbiera komunikaty debugowania
pm_help - pokazywanie pomocy - komendy admina
pm_cvar <cvar> [nowa wartość] - zobacz/zmien wartość cvary pokemodu
pm_enable <pokemon | @ALL> [dodatkowy pokemon] - włączenie używania pokemona
pm_tempenable <pokemon | @ALL> [dodatkowy pokemon] - tymczasowe włączenie używania pokemona
pm_disable <pokemon | @ALL> [dodatkowy pokemon] - wyłącz używanie pokemona
pm_tempdisable <pokemon | @ALL> [dodatkowy pokemon] - wyłączenie tymczasowego używania pokemona
pm_pokemart <nazwa pokemona | nazwa itemu> <cena> - zmiana itemów w Pokemart
pm_safari <nazwa pokemona> <level> - zamiana na pokemona w Safari
pm_reset <plik> - resetowanie pliku pokemoda
pm_loadconfig - ładowanie konfingu pokemoda
pm_erasexp - wyczyszczenie całego/wszystkim xp</ul>

Komendy Gracza

/pokecommands - pokazuje pełną listę komend w pokecommand
/pokehelp - pokazuje podstawowe informacje o PokeMod
/save - zapisuje PokeMod data (chyba że zapisywanie jest wyłączone albo safari mod jest włączony)
/pokedex poke - pokazuje informacje na temat określonego pokemona (np.: '/pokedex 1' albo '/pokedex bulbasaur')
/pokemenu - pokazuje menu PokeMod jeśli jesteś martwy albo blisko Profesora Oak'a
/pokehud up/down - przesuwa PokeMod HUD w górę lub w dół (np.: '/pokehud up' albo '/pokehud down')
/playerspokes - pokazuje każdy pokemon
/pokemart item amount - kupienie jakiejś ilości itemów
/pokeitem item - zobacz informacje na temat jakiegoś itemu
/go - pokaż menu aby wybrać aktywnego pokemona
/mypokes - pokazuje pokemony jakie masz ogółem
/switch poke1 poke2 - przełączaj pokemonami z innymi
/release poke - uwolnienie pokemona aby stał się dziki
/give player pokemon/item - danie twojego pokemona/itemu innemu graczowi (np.: '/give Gość pikachu' albo '/give Gość potion')
/wild - zostać losowym dzikim pokemonem
/trainer - zostać trenerem
/pokerank - zobaczyć pokerank graczy</ul>

Komendy Gracza w konsoli

pokemod - pokazuje informacje o serwerze PokeMod
+pokeskill - użycie aktualnego skilla
+pokeskill# - użycie skilla bez konieczności wyboru z menu ( +pokeskill1, +pokeskill2, etc. )
+pokeitem - pokaż menu z twoimi przedmiotami</ul>

Wymagane Moduły
:arrow: Fakemeta
:arrow: Fun

Download:
Kod:
dead

- PokeMod new version + amxx
Kod:
dead

- Older version (bez amxx)
Kod:
dead

- Inee potrzebne i ważne pliki

Serwery PokeMod ?

HashJama !

Ostatnio edytowane przez naven ; 01-03-2010 o 17:50.

Odp: PokeMod

Shadow2008 is Offline
Starsza lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

Ładne Jeszce nieinstalowalem Ale moze Moze :D

Czy To niejest zkopiowane ;)?

Nakarm mnie!
http://www.ugo.com/games/super-smash...ges/Mewtwo.jpg
www.opencs.pun.pl << Moje forum o cs Zapraszam prosze dodawać nowe żeczy ponieważ forum nowe !

picovit933 is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

Witam,
Mam problem na moim pokemodzie , gdy 1 osoba uzbiera np. Ditto Aerodactyl i Gastly po zmianie mapy kazdy z graczy ma te 3 pokemony :/ moze ktos pomodz?

lol xD is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

mam problem z tą komendom pm_givepoke <nick | @TEAM | @ALL> <nazwa pokemona> [level] - danie pokemona graczowi lub pm_givexp <nick | @TEAM | @ALL> <pokemon | @ALL | @# | @C> <ilość> - danie xp pokemonowi możesz podać przykład mój nick *|PrO SkiLL|* >LG.G< pokemon charmander lvl 30 przykład proszę

Ostatnio edytowane przez naven ; 17-08-2009 o 22:19.

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

pm_givexp SkiLL 9999

Najlepszy hosting www tutaj
Nowa strona, nowe zdjęcia: http://naven.com.pl/
Konfiguracja amxx, instalacja pluginów, pisanie pluginów AMXX. Więcej info na www.naven.com.pl
Jebać steama.

H_S is Offline
Spamer

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ja sądzę, że sięprzyda ,,Noobom" i ,,nowym" w tym wszystykim.
Ale nie mówię, że tym ,,Starym userą" się nie przyda. Też się przyda.

Exonex is Offline
Lamka

Poziom upalenia:

niemoge ściągnąć tego

naven is Offline
Super Mod

Poziom upalenia:
XXXXXXX- Doświadczenie: konsument, hodowca, eksporter

Daj "cytuj" na posta