|
|
Słaby.. ;)
Heh.. Czego oczekiwać od darmowego? ;)
taki slaby trochę, a po co te paski z boku kolo menu ??
O/T
jak to czego :P ten jest darmowy http://www.major.unl.pl/prace/screeny/pixeloza.png i ludzie mówią ze dobry :P

to byl moj 3ci szablon spokojnie :P, niedlugo powrzucam darmowe ktore beda na poziomie platnych a plane na poziomie haj pro ultra palsma xD
mojego klanu był :) ktos chce ten szablon za free ? dam wam dotego domene;D
on jest za free
to co wy zrobiliście szablon sprzedaliście klan sie rozpadł to dajecie za darmo do ściągnięcia ?? chyba jak ktoś kupił to jest jego szablon

nikt nie placil, zrobilem im za darmo szablon. byl jakies 3h na stronie potem strona zostala wylaczona. Robilem go po ty by reklamowal moja strone wiec to ylo bez sensu, potem klan sie rozpadl wiec wrzucilem do darmowych zeby ludzie moglis sciagac.
acha chyba ze tak :P myślałem ze sprzedaliście :P

nie , poprostu szablon był troche głupi a znalazlem na dysku moj od wani więc zmienilem nazwe klanu i dalem ten od wani:D
Robie stronki klanowe na ugu.pl Wgrywam szablony i websell. Pokazuje klientom kilka szablonow jaki kto chce. Koszt takiej usługi to jedynie 23 zl smsowo. Kontakt gg 10328963
| « [Download] [PC][RS][HF] The Settlers III Gold Edition (2000) | Crack do overlord » |