Adres: AMXModX.com.pl - Polskie Forum AMXX i AMX Mod X • Strona główna

Opis: Nowe polskie forum AMX Mod X. Serwis jeszcze nie dawno jeszcze miał już 100 użytkowników, ale zdecydowałem się zacząć wszystko od nowa :P nie wiem czemu. Oczywiście musiałem coś zmienić i forum jest na skrypcie PHPBB3. Serwis ma serwer Non-Steam. Oczywiście będą konkursy na adminów serwera i forum. Już niedługo zamierzam właśnie zrobić, także proszę o rejestrację i pisanie postów na forum, gdyż będzie to potrzebne do konkursów ;P. Mam nadzieję, że forum będzie bardzo popularne i się rozwinie. Jeżeli ktoś będzie się bardzo starał oczywiście czeka na niego nagroda w postaci medatora forum lub admina forum, a także admina serwera. Będzie jeszcze jeden sposób na zdobycie admina na naszych serwerach. Trzeba będzie uzyskać odpowiednią rangę na forum, aby zdobyć admina. Oczywiście jak ktoś dostanie admina z tego sposobu będzie to okres próbny adminowania na naszych serwerach i jeżeli będzie taka osoba się dobrze sprawowała zostanie na tym stanowisku. Myślę, że to wszystko. Ponownie zapraszam do rejestracji na naszym forum i zapewniam, że bedzie dużo zabaw i konkursów, a teraz gdy forum teraz jest od nowa zwracam duża uwagę na tych co bardzo dużo piszą i pomagają forum.

Kontakt:
Gadu-Gadu - 1697412
E-Mail - wrobel10@interia.eu