Polecane strony: WyszukiwarkaSerwery Counter StrikeForum wiaderko.netForum Fun-Board.netFilmy Counter StrikeSyriuszWitraże

Kupując reklamę wspierasz akcje charytatywne

Wróć   Forum Wiaderko > Organizacja forum > Archiwum forum

Archiwum forum - Tutaj trafiają posty, które nie są już "na czasie" ale mogą komuś kiedyś pomóc :)

Tagi: , , , , , ,

Popularne odwołania do tej strony: nie mog& 281 zainstalowa& 263 patcha do star wars the force unleashed, jak zainstalować gre gta iv zeby chodziła, jak wgrac amx total commander, jak zainstalowac mape do gts, co zrobic zeby sims 3 chodzilo, jak zainstalowac s bez plyty, cstrike 1.6 amx howto debian, nowoczesny apartament bez płyty, jak zainstalowac gre gta iv zeby chodziła, sterownik żeby gra star wars chjodziła bez płyty, jak zrobić rzeby chodziły dodadki do gta sa, jak zrobić żeby chodziły dodatki do gta sa

Odsłon tematu: 4951
Narzędzia wątku

jak zainstalowac amx do cs żeby chodził bez problemow

Concept is Offline
Lamka

Poziom upalenia:
-------- Doświadczenie: abstynent

potrzebuje pomocy nie wiem gdzie zainstalowac gotowego amx moda ktoś wie

Odp: jak zainstalowac amx do cs żeby chodził bez problemow

U K A S H is Offline
Spamer z doświadczeniem

Poziom upalenia:
X------- Doświadczenie: palił z lufki

Ale chcesz na HLDS, czy na wykupiony serwer z hostingu ?

Bookmarks

Narzędzia wątku

Podobne wątki
Temat Forum
Jak Zainstalowac AMXX 1.8
Witam Przedstawiam Wam poradnik Jak zainstalowac na serwer AMXX 1.8.0 Najnowsza Wersje Amxxa I-Jak Sciagniac II- Jak zainstalowac III - Jak Wsadzic Amxx
Poradniki AMX/AMXX
czy da sie zainstalowac linuxa z dvd
mam pytanie czy da sie zainstalowac ubuntu z plyty dvd
Linux
GTA IV poradnik jak ZAINSTALOWAC i grać bez PROBLEMÓW !!!
GTA IV poradnik jak ZAINSTALOWAC i grać bez PROBLEMÓW !!! Poradnik by B3rr.O dla forum.wiaderko.com Ten poradnik został stworzony z myślą o początkujących i mających problem z najnowszym dziełem R* GTA IV. Przedstawie tutaj następujące kroki dotyczące kompletnej instalacji krok po kroku. A...
Archiwum forum
amx na botach jak zainstalowac ?
Elo Szukałem i szukam dalej ... Kiedyś miałem adma na botach ale teraz nie mam :( un-instal Chce tak znów ale nie pamiętam jak to się robiło moze mi ktoś dać link do strony z instalacją amx na botach
Problemy i konfiguracja AMXX
Jak zainstalowac panel DO CS
Witam pobrałem HLDS Control Panel 1.4.2 i nie wiem jak mam to zainstalować i z konfigurować ! pomocy!! Servery stawiane na dedyku system operacyjny : linux Debian
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zainstalowac ganiany mod
Wiem że sa tematy jak zainstalować mod/amx itd ale tu coś nie działa. Chce zainstalowac mod ganiany i robię to w total commander, i robię tak łącze się z ftp potem wchodzę w cstrike i wrzucam tam: folder addons, folder models, folder sound i plik o nazwie liblist. I serwer na działa wtedy gdy...
Problem z pluginem AMX/AMXX
jak zainstalowac dm do css
jak zainstalowac dm do css prosze podac linki i instrukcje po polsku:offtopic:
Problemy związane z CS:S Steam i Non Steam
3ds max 2009 jak zainstalowac?
jak zainstalowac 3ds max 2009, czy ktos by mi pomogl i napisalby mi instalacje tak krok po kroku?
Multimedia i grafika
jak zainstalowac
Witam chcialbnym postawic se serwer HLDS nawet te 6 slot na 3on3 , ale niewiem jak wgrac amx zeby ludzie mogli grac , albo zeby im pokazywalo serwer moze ktos wie?? bo jak oni pisza w konsoli "connect 10.112.0.110:27018 password emt" to mi pisze "retruing conection to serwer" , oco chodzi?...
Instalacja serwera HLDS Counter Strike 1.6
Jak zainstalowac sXe na serwer
1. Mam wlasny serwer i chcialbym zainstalowac sXe na niego, prosze o jakis prosty poradnik jak wrzucic sXe na serwer. 2. Zamowilem serwer lecz nie bylo opcji do wyboru steam czy non steam, dostalem serwer na steama i nie wiem jak przejsc z tego na non steam. Czy instalacja patcha np v23 na ftp...
Instalacja gry i podstawy

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam

Copyright © 2006-2011 Forum Wiaderko - Counter Strike, gry, programy, muzyka, mp3, filmy, download, rapidshare, pobierz